Bobocei de septembrie octombrie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
anamona spune:
Babymom,ce bine ca raceala cedeaza. De acum incolo sa fie din bine in mai bine.
Sper sa nu experimentez niciodata colicile :)
Cat despre agitatia copilului la ce va referiti? Eu am zis doar ca se transmite starea de bine a mamei la copil, in sensul ca la o mama linistita vom avea un copil neplangacios.
Normal ca agitatia tine de copil, si aici ma refer la energia copilului: Thea e argint viu, s-ar juca non-stop dar nu singura ci acompaniata, doarme numai in brate, la san sau afara. Noi ii cream un mediu armonios unde sa se poate desfasura iar ea ne rasplateste prin rasete si veselie.
babymom75 spune:
300 distractie placuta la botez si sa iasa totul super bine!
Legat de feed-back la purtatul in wrap si eu am avut parte de priviri taioase, exclamatii de admiratie sau... indignare, pe toate tonurile si vocile, dar cea mai draguta si care m-a amuzat cel mai tare a fost din partea unor gipsy people, care atunci cand au vazut copilul legat pe mine au inceput sa-si dea coate, cu gura pana la urechi, aratandu-si dantura lor sanatoasa si zicand: ioi, no ni tu!, pe langa alte boboroseli in limba lor materna
. Erau evident incantati ca le-am copiat stilul
![]()
LE: eu chiar ca m-am dus cu bebe-n wrap la restaurant. Avantaj principal: copilul a dormit linistit si nu l-au purtat toti din brate-n brate sa-l pupe si sa-l agite.
Lumi, io-ti mananc hunii, ca prea sunt dulci dolofaneii! 

Rame cu amprenta am primit si noi, dar i-am pus manuta si piciorul doar pe la 3 luni, ca pana atunci statea cu manutele prea stranse si nu am reusit sa-i desfac pumnisorul. Sunt dragute si deja ma gandesc cu cata nostalgie le voi privi, cand Dragos va fi mare...
Lidia, imi pare tare rau sa aud ca inca Stefan e in aceeasi stare. Ma rog Domului sa fiti mai bine! Incearca sa fii tare ca macar Iza sa nu simta.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Legat de feed-back la purtatul in wrap si eu am avut parte de priviri taioase, exclamatii de admiratie sau... indignare, pe toate tonurile si vocile, dar cea mai draguta si acre m-a amuzt cel mai tare a fost din partea unor gipsy people, care atunci cand au vazut copilul legat pe mine au inceput sa-si dea coate, cu gura pana la urechi, aratandu-si dantura lor sanatoasa si zicand: ioi, no ni tu!, pe langa alte boboroseli in limba lor materna |
super tare....parca si vad tigancile cu fuste purtand cate o esarfa multicolora cu un puradeu atarnat in ea :))))
sau mai mult:
cu 2 puradei de varste apropiate - unul intr-o parte, celalalt in cealalta parte.
Ada - ia aminte :)))
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui anamona Cat despre agitatia copilului la ce va referiti? Eu am zis doar ca se transmite starea de bine a mamei la copil, in sensul ca la o mama linistita vom avea un copil neplangacios. Normal ca agitatia tine de copil, si aici ma refer la energia copilului: Thea e argint viu, s-ar juca non-stop dar nu singura ci acompaniata, doarme numai in brate, la san sau afara. Noi ii cream un mediu armonios unde sa se poate desfasura iar ea ne rasplateste prin rasete si veselie. |
Agitatie in sensul rau, adica plans nestavilit, nu ma refer la copii energici si voiosi. Victor urla 23h din 24h, cu toate ca eu chiar eram linistita. Si acum, ma mir ce minune de copil mi-a dat D-zeu, ca Dragos adoarme singur, e linistit, nu plange mult, cand se trezeste totdeauna e cu zambetul pe buze. Concluzie: tine de felul copilului.
Chiar si frati fiind, sunt atat de diferiti!
Mama lui
Victor (12.09.2003)
anamona spune:
| citat din mesajul lui babymom75 Agitatie in sensul rau, adica plans nestavilit, nu ma refer la copii energici si voiosi. Victor urla 23h din 24h, cu toate ca eu chiar eram linistita. Si acum, ma mir ce minune de copil mi-a dat D-zeu, ca Dragos adoarme singur, e linistit, nu plange mult, cand se trezeste totdeauna e cu zambetul pe buze. Cocluzie: tine de felul copilului. Chiar si frati fiind, sunt atat de diferiti! |
aha....
deci am ginere calm sa o tina in frau pe Thea :)
gaia.nevia spune:
Iubitele mele va pup pe toate si va doresc we placut. Eu mai inchid laptopul ca a inceput sa-i haraie hard-ul ca la balamuc si acusi ma vad cu el in service, DOAMNE FERESTE-MA! Precis o sa va duc dorul rau de tot.
Vazut poze de bobocei superbi, adicatelea printese, aventuriere elvetiene, gemenasi zglobii decisi s-o scuteasca pe mama lor de cheltuiala (pe criza asta...) si sa se joace amandoi cu aceeasi jucarie...
Lidia, sa-i ajute Dumnezeu lui Stefan sa fie bine cat mai repede, si tie sa te linistesti.
Babymom, ai vazut cum e cu wrap-ul la mine... facui demonstratie (pe gratis
) si la standul amazonas...![]()
300, god's speed! adicatelea sa mearga totul snur!
Si mai vroiam sa zic ceva, pt fetele care umbla cu biberoane...
Va ziceam ca de o vreme ca chinui cu Radu sa termine orice biberon, indiferent cate ore trec intre mese. Ma gandeam ca-i de la dinti...
Azi (suparata ca n-am reusit sa ma apropii de standul avent unde era nebunie) am cautat ce tetine mai aveam de la Teo, si am gasit cu 3 gauri si cu fanta.
Si zic eu (noi suntem pe 2 gauri de vreo luna)... ia sa incerc cu 3 gauri, ca o fi crescut si baietul cesta....
Si... surpriza... a baut tot, repede, fara sa se incece, fara sa traga aer, fara sa regurgiteze....
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
CosmyB. spune:
Lumi multumesc pt ramele cu amprenta, sunt super
inca n-am luat, dar vreau sa iau neaparat.
ici pentru hunii dulci foc, cum se tin ei de manuta 

Ai zis la un moment dat ca ai luat lingurite pt huni, mici, mici. De unde si de care? Eu am luat de la Primii Pasi de silicon, e mica, fata de cea de la Chicco, care e foarte mare. N-am vrea sa fac chiar colectie
ic pentru mamica 
Cat despre copiii agitati, bineanteles ca nu e o regula, depinde foarte mult de firea copilului.La noi s-a potrivit linistea mea si din timpul sarcinii cu a copilului de acum. Insa acum chiar ii transmit orice emotie
Si special pentru Davidutu il invit la o feliuta de pizza de ziua lui! 

Pozici
Mami super happy de
Maya
babymom75 spune:
Asa e Anamona, e calm ca un ardelean neaos, asa ca daca asta iti doresti... sper s-o tina ![]()
Ada, chiar asa puteai cere si tu un ban, daca tot le-ai facut promovare
.
Si apropo de wrapuri - tocmai mi-am convins dragul sotior sa mergem impreuna la un curs de wrapuit bebei la Debrecen. Asa ca, yupi! sunt tare bucuroasa! - pe 14 martie avem o mini vacanta! Mergem toti 4 - eu cu Dragos la curs si demo, iar Victor cu taica-su si-au planificat vizita la zoo. De-abia astept!
Mama lui
Victor (12.09.2003)
monica_dicut spune:
anamona am un ditai col de 5 cm ![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
anamona spune:
iiii ca trece ziua si nu am urat si eu LMA.
La multi ani David de Babytza, Mara de Simodina, Maria de KId2003!