Bobocei de septembrie octombrie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Lidia ne rugam pt Stefanutz sa se faca bine. Cu siguranta asta o sa se intample cat de curand. Din cat stiu antibioticul nu isi face efectul asa repede. Ai incredere. Totul va fi bine!

Babymom, ce face Dragos? Cum suspectezi ca a racit?

Evaf ei bine, de asta imi place mie de tine: ai o atitudine foarte sanatoasa visavi de copil. Sa stii ca si eu inca de cand eram insarcinata am fost convinsa ca Thea nu va avea colici si chiar asa a fost. Chiar pediatra mi-a confirmat: studii recente spun ca toata tevatura asta cu colicile se datoreaza agitatiei mamei, cum mama se calmeaza, isi poarta cat mai mult copilul, ii vorbeste are contact permanent si durerile dispar.

e prima oara cand "interactionez" cu tine asa ca intai o sa-ti urez bun venit la bobocei!

legat de colici, ai fff mare dreptate...sa va zic exemplul meu care e cel mai bun in acest sens...david a avut colici...urla mititelul seara de pe la 6 o gura o tinea pana la 10-11 noaptea ...nu o data am iesit cu copilul seara dupa 10 sa-l plimbam cu masina ca doar asa se linistea (si asta in luna noiv-dec) eram la usa pediatrei 1-2 ori pe saptamana se saturase saraca de noi tot ne zicea :RABDARE! la farmacia cea mai apropiata de casa il stiau farmacistele pe sotul meu cand il vedea ca intra seara la ore tarzii stiau ca vrea ceva "miraculos" pentru colici dupa ce am epuizat si toate "potiunile" din farmacie am apelat si la faimosul infacol adus din uk eram disperati....ce vreau sa zic e ca in capul meu era clar la 5 venea sotul de la serviciu si eu ma grabeam rpd sa pun masa pt ca imi era clar ca la 6 incepe david sa planga...era programat de mine cred

intr-un final am ajuns pe 12 dec iar la pediatra convinsa sa nu mai plec asa cu una cu doua sa-i faca domle copilului examinare amanuntita(eu ma gandeam ca are ceva il doare vreo ureche vreun picior ceva) si imi da saraca trimitere la orl si la eco...duc copilul la eco il chinui acolo si pe fata si pe spate sa-i vizualizeze toate organele totul e perfect, mergem la orl se uita in ambele urechiuse perfect, ne intoarcem la pediatra cu rezultatele si ea iarasi ne zice: RABDARE si cand sa plecam ne zice vedeti ca eu intru in concediu pana pe 5 ianuarie!!! ei nush daca e coincidenta sau nu dar din seara aia david nu a mai plans...deloc ...dar deloc...eu ma linistisem ca am copil perfect sanatos plus ca imi intrase in cap ca intr-un fel sau altul trebuie sa-l cocolosesc sa fac ceva magic sa nu mai planga pt ca nu mai aveam pediatra disponibila asa ca acum chiar cred ca, copilul meu , s-a linistit din cauza ca m-am linistit si eu

daca as fi stiut mai din timp....la 2luni jumate abia m-am linistit

scuze ca m-am intins atat dar chiar vroiam sa povestesc asta...o sa stiu la urmatorul copil

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Ma gandeam sa fiu manechin sau fotomodel sunteti de acord? Mama soacra tu ce spui?

eu zic ca e o papusica dulce! o sa i-o arat maine lui Razvi!

Dya, eu sper sa intri si sa ne mai spui ce face bobocelul tau!
chiar imi pare rau ca se creaza astfel de situatii, dar suntem atat de diferite si e normal...oarecum. mie imi place de voi asha cum sunteti, fiecare cu personalitatea ei, ca daca am fi toate la fel...ne-am plictisi si n-am avea ce invata una de la alta.
eu cred ca exista jigniri virtuale si e pacat sa se intample asta. pe de alta parte, nu sunt de acord sa escaladam niste conflicte, pentru ca nu se ajunge la bine din asha ceva. suntem femei in toata firea si cred ca ne putem intelege si trece peste ceea ce ne deranjeaza, luand din toate astea ce ne convine si ce ne ajuta. scopul nostru aici nu este sa aratam care e mama mai buna sau al ci copil e mai bun! cu siguranta fiecare suntem mama ideala pt copilul nostru si alta mai buna nu putea avea!
cred ca suntem aici sa ne impartasim bucuriile si necazurile, sa invatam din experientele mai bune sau mai putin bune ale celorlalti.
faptul ca suntem mame ne face foarte sensibile la comentariile legate de calitatile noastre de mame, de felul in care ne crestem copiii, de obiceiurile mai bune sau mai putin bune, ale noastre sau ale copiiilor nostri. de aceea cred ca e de evitat sa facem astfel de comentarii.
m-am cam intins...si sper sa nu va suparati pe mine!
eu oricum voi intra aici si voi scrie, daca voi avea ce, pentru ca sunteti o lume pentru mine, chiar daca virtuala!

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

300, distractie placuta la botez!!!

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Nushulica sper sa "interactionam" din ce in ce mai mult ee acum incolo

Angelynna82 legat de alaptat incearca si sa nu ii mai dai suzeta, vezi poate asa va accepta sanul.
In parc si mie imi e greu cu carutul, de aceea il am pe tati ce ne va insoti, doar e weekend, nu?
LE: printesa e absolut superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Babymom, ce face Dragos? Cum suspectezi ca a racit?

Sa stii ca si eu inca de cand eram insarcinata am fost convinsa ca Thea nu va avea colici si chiar asa a fost. Chiar pediatra mi-a confirmat: studii recente spun ca toata tevatura asta cu colicile se datoreaza agitatiei mamei, cum mama se calmeaza, isi poarta cat mai mult copilul, ii vorbeste are contact permanent si durerile dispar.

Anamona, Dragos e mult mai bine, a reusit sa se odihneasca noaptea trecuta, febra n-a mai facut, ii mai curg mucii, dar mai redusi cantitativ; eu cred ca tratamentul homeopat pe care i l-a prescris dr. si prietenul nostru a facut minuni.
De racit, e clar de unde... Victorila e vinovatul! a adus de la gradi 'ceva' si a imprastiat la toata familia - intai tata, pe urma Dragos, acum si buni, singura care am scapat (momentan ) sunt eu, ca iau zilnic cate 2 gr. vit.C, tocmai in ideea sa treaca in lapte sa-l protejeze pe ala micu'. Dar... se pare ca nu a fost de ajuns.

Despre starea mamei care se transmite la bebe, e clar ca asa e, dar... totusi colicile pot sa apara independent de asta. Uite eu, de exemplu, mai linistita si mai stapana pe situatie... n-ai vazut, si totusi a tras Dragos niste colici... de-mi venea mie sa plang alaturi de el! E adevarat ca tinut in wrap toata ziua, colicile se mai calmau, dar de trecut cu adevarat tot cu tratament homeopat au trecut - spectaculos, ca luate cu mana!
Si agitatia copilului mai tine si de firea copilului - Victor de mic a fost agitat, in ciuda starii mele de liniste, a dormit putin, a plans mult, iar acum cand a crescut, tot agitat e ( spre disperarea lui teacher de la gradi ) - un perpetuum mobile, ca seamana cu tac-su!
Important e sa-ti accepti copilul asa cum e si sa te adaptezi felului lui de a fi, atat acum cat e mic, cat si atunci cand va creste, incecand sa-l modelezi cu dragoste.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

300 bafta cu botezul!
Cand e? maine sau duminica?

Ia wrapul cu tine si la restaurant :) hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Claudinna multumim de aprecieri, chiar mi-a curioasa de Razvan

FIecare de aici e mama buna pt copilul ei, un ex: azi la magazin aveam de cumparat cate ceva din trei parti diferite...fata mea se uita dupa mine un moment am fost in raza ei vizuala...pe urma nu pret de cateva secunde...ehhh si s-a pus pe un plans mama mama...m-a vazut a tacut

E pacat ca se ajunge la jgniri sau alte probleme, ar trebui sa ne intelegem (ca ne mai ciondanim din anumite chestii ..asta e) dar fara jigniri. Dya eu sper sa intri, postarile tale imi sunt de folos cat si ale Evei

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nushulica merci pentru site
angelynnaeu zic si manechin si fotomodel
Ramo distractie placuta totul va iesi bine (si eu care vroiam sa te caut maine prin parc, tuta mai sunt)

cand altii dorm noi ne pregatim de baita asa ca va zic somn usor poate ne vedem pe la babyexpomaine

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Anamona multumim si voi sunteti superbe amandoua. 300 are botezul maine din cate stiu...sper sa fie bine

Tati al nostru munceste maine

Eu am fost o norocoasa la sarcina asta: a fost sarcina usoara fara prea multe greturi...cateva contractii, pofte le numar pe degete...in schimb am mancat si baut (firgiderul era prietenul meu cel mai bun), nastere usoara (nu am simtit nimic nici macar cand am fost taiata jos...doar putin cand a cusut), bebelina nu a avut colici...de mancacioasa este (nu ai mancare ai terminat-o cu ea)...sa ma mai gandesc

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

angelynnaeu zic si manechin si fotomodel

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Multumim