Bobocei de septembrie octombrie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Muuh, super tare autodiversificarea lui Dimitri :) Acum ce faci? Incepi cu fructe?

Angi - si eu zic la fel: nu renunta la alaptat, nu mai spun care sunt beneficiile ca le stii si tu.
si mai zic ceva: cand te-oi hotari sa renunti sa nu o faci cu ajutorul pastilelor ci treptat, natural - mai vorbim atunci cum .

Monica pupici si ma bucur ca puiutul e bine. Poate ai avut ovulatie mai tarzie si de aia era mai micut, importanta e in schimb inimioara, care isi facea treaba excelent.
Vroiam sa te intreb cum a iesit colul la ecografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

In alta ordine de idei, daca e vremea frumoasa, cine merge maine in Herastrau?
Noi o sa mergem pe la pranz: 12 - 13- 14 cam asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari asa mai pe seara! A trecut ziua de azi fara reactii la vaccin...sper ca si noaptea asta sa fie ok.
Referitor la ce vorbeati despre cat de linistit este copilul si mama:eu sunt o fire foarte linistita si in sarcina am fost foarte calma si pozitiva si am luat totul ca atare si nu m-am agitat din motive minore si totusi am un copil destul de agitat parca e duracell toata ziua nu vrea sa doarma numai afara...asa ca nu stiu ce sa zic ...intr-adevar nervozitatea se transmite de la mama la copil dar daca nici eu nu sunt o fire calma nu stiu cine este...tatal meu ma numeste"monument de rabdare"...cred intr-adevar in atitudinea pozitiva a parintilor dar la mine cel putin nu conteaza cat de linistita sunt ca al meu copil tot duracell este.

Andreea de Andrei Petru(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lumi ce scumpi sunt ei cum se tin de mana iar ramele sunt bestiale

CosmyB tati abia asteapta saracu...a pierdut batailia in fata fetei

Off Lidia de as putea te-as ajuta cu cea mai mare placere, cumva mama sau soacra poate sa stea cu fata cateva ore...macar sa te duci sa vezi despre ce este vorba... pup dulce mami si stefanut blonavior si pe iza scumpa de ea. Antibioticul din ce stiu da rezultate in 24 ore ma sa fie bine totul

Anamona am reincercat din nou alaptatul cu toate ca era moarta de foame...neam nu a vrut...mai incerc de cateva ori (nasool ca nu se scoala noaptea sa pape)...imi era frica de altceva...sa nu se adune cat de cat acolo si sa fie rau pt mine ca de muls nu merge
Imi e tare greu sa ajung in Herastrau...tre sa car carutul dupa mine, nu are cine sa ma aduca mai ales sa ma intorc

Andy_galro si eu am fost calma cat de cat in sarcina si de fire mi-s mai molcoma...fata mea nu seamana cu mine deloc la aceasta categorie...si cand mananca se lupta sa tina bibe, se foieste ba intr-o parte ba in alta, pana adoarme la fel cand e treaza vrea sa stea mai mult in picioare sau fund...daca sta jos tipa rareori oboseste

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Luminita m-am delectat cu hunii tai dulci.Mor de placere cand ii vad!sunt 2 minuni!

lidia ce greu trebuie sa-ti fie sa stai acasa si micutul in spital....tinem pumnii sa fie totul bine cu Stefanel!

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Muuh mie nu mi se pare normal sa se mearga pe ideea A zis cineva ceva rau despre tine (atentie, nu vrbesc de pareri diferite asupra unui lucru, ci de o adresare directa rautacioasa) IGNORA! in loc fim impotriva generarilor de dispute! Hmmmm........

Lumi boboceii sunt intradevar DELICIOSI!!!

Lidia din pacate nu ai cum sa-l ajuti daca mergi la el si imi pare tare rau ca starea lui a evoluat in asa fel.... Dar dr ce spun? Care este diagnosticul presupus? Tot banala raceala peste enterocolita sau altceva?? Multi pentru Stefan si sper sa cedeze curand febra!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

nusha pe ce site ai gasit produse la aceleasi preturi parca as lua un alt blender (am unul fara vas si imi sare mancare in par/pe pereti...peste tot)

laureta am vazut 2 fete tare frumoase, dar tare tare mici (nu stiu de ce vad eu pozele tare mici)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

sper sa nu se considere reclama ca jur ca n-am actiuni la astia

http://www.marketonline.ro/blendere/blender-kenwood-sb256

si uite-l pe electrobazar http://www.electrobazar.ro/blendere/blender-kenwood-smoothie-sb256_172.html

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Lidia multa multa sanatate puilor tai! Ne rugam sa fie totul bine.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

300 chiar ma intrebam ce faci de nu apari pe forum sau pe mess.acu m-am linistit.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ma gandeam sa fiu manechin sau fotomodel sunteti de acord? Mama soacra tu ce spui?

Ahhh ce uitam, 300 distractie multa si botez reusit

Va trebui sa ma hotaresc si eu cu privire la storcator...intr-o parte mai ieftin in alta parte...

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput