*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (217)
Raspunsuri - Pagina 6
mihutza11 spune:
LA MULTI ANI ANDREI DAVID! sa fii sanatos, voios, fericit si sa ai parte numai de bucurii in viata!

Delphinutza nu ne mai saluti de acolo din Africa deloc?
poate scoti macar un pic capusorul!
LA MULTI ANI VLAD ANDREI de Maia! ca anul asta nu avem 29 februarie! sanatate si numai bucurii!!

Constanta esti pe receptie? 
LMA si bebelusilor de 11 luni de azi!

am pus si eu ceva de ieri si azi
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihatp spune:
cu intarziere pentru unii puiuti dar ma veti ierta… ca asa a fost programul
primul anisor de viata, primele 365 de zile de fericire!
Sperante si vise implinite, cu primul zambet, primul ras, primul dintisor, primul pas, poate chiar primul mama! Clipe unice, irepetabile! A trecut primul an de la MAREA INTALNIRE!
Rebeca de Clau

Ioana de Olga

Tudor-Stefan de Maria

Mihai de Zoze

Patrick de Clodute

sa fiti frumosi, iubitori, dragalasi si fericiti ca acum! Viata sa va fie dupa modelul acestui an, sa primiti ce aveti nevoie, iubire nemarginita, impliniri spectaculoase, rasete in cascade, persoanele dragi alaturi de voi, cu bucurie de a trai, experiente noi si minunate!
Si toata acestea sa le intoarceti prin iubire parintilor vostri, pe masura iubirii lor infinite si neconditionate!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
Alexia de LyMaria

Andrei-David de Delphin

Andrew-John de Honey79

Bogdan-Alexandru de Claudia99

Clara de Mary-lou

Robert de Roxana Claudia

Stefan-Dacian de Annya74

Vlad-Andrei de Maia37

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
Neata! Hai la
-v-o las in filtru sa stea calda, ca voi n-aveti de ce sa va sculati azi asa devreme...
LA MULTI ANI DAVID-DE-DJIBOUTI! 

LA MULTI ANI VLAD ANDREI!
Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti, puiuti de un an!
Mihutza, bestiala fii-ta! Cu cata pofta putea sa rada, cred ca era topit cu totul al tau

Mai Nicol, dar cam prea des raceste Alexia...Ii mai dai tu ceva asa de crestere a imunitatii? Gradinita-gradinita dar, la naiba, tot timpul te aud ca iti e racita. Pup puiul sa fie doar o alarma usoara si sa treaca.
Mychidootza, ma bucur ca sunteti bine. Pai stai sa termin cu afurisitul de examen si pun eu
pe voi sa ne intalnim ca asa am o pofta si-un dor sa va vad!
Tare m-as fi dus la baby-expo...dar daca nu e timp...Luny, esti sigura ca Muffy e de dus acolo??? Ca sunt copii, nu de alta...Si sa stii ca am tot vrut sa-ti spun: eu imi amintesc bine toate bolile copilariei, iar rubeola mi-o amintesc ff bine ca aveam 15 ani. A fost cea mai usoara dintre toate, am facut febra mare 1 sau 2 zile si in rest m-am plictisit acasa ca eram plina de energie si voie buna si ma enerva ca nu pot iesi; nu ma mai supara absolut nimic. DAR, daca chiar a fost rubeola vorbeste ff serios de ROR, nu il mai poti face, trebuie sa i se faca alta varianta care sa nu contina anticorpi anti-rujeola (si din cate stiu exista)
V-am pupat 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihatp spune:
si pe ultima suta de metri… inainte de 1 an, la 10 sau 11 luni…
Alexandru-Constantin de Cory3maz
Andra de Mihutza

Bianca-Maria de Pucca

Daria-Maria de Hagiyannis

Darius-Laurentiu de Adriella

Luca-Razvan de Cami

Naomi de Cenia

Oana-Teodora de Liana

Raisa-Ioana de Mamaruta

Robert-Cristian de Somnorica

Victor-Mihai de Somleac

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
Roxana Claudia spune:
Am ratat felicitarile pe moment si sper sa nu fie prea tarziu sa primiti caldurosul meu LA MULTI ANI:
Rebecca printesa de mami Clau 
Ioana lui Olgutzika 
Mihai baiat scump de Zozela
Andrei David al mamicii Delphin
Vlad Andrei al Maiei
Sa fiti sanatosi, lipsiti de griji si feriti de necazuri si sa dea Dzeu sanatate multa parintilor vostri sa vegheze asupra voastra ca si pana acum!
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
mihatp spune:
hai ca vad ca-s singurica... am facut cafeaua, poate va trezeste mirosul![]()

cioco calda si variatiuni

ceaiuri variate

scuzati canile, dar n-am decat de-un fel![]()
sucuri naturale![]()

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
Roxana Claudia spune:
Miha - ma bag si eu la o cafea..
Hai sa depan verzi uscate sa ma reactualizez![]()
Robi a facut un an si imediat dupa l-am si tuns. Si-a schimbat complet figura#536; are o mutrita de strengar, gata cu fata de bebe! Merge super bine si acum e suficient de mare sa se bata cu fratele pt jucarele. Nebunie la noi in casa dar se si iubesc. Ii regasesc prin casa tavalindu-se in brate si pupandu-se. Mi-e drag de ei de mor. O sa va pun si poze. Ajutor am in continuare ca fara chiar as fi clacat. Are Robert 6 dinti si profit de ei deja ii dau pasat cu furculita si bucatele de orice la el pe masuta. Ma bate gandul sa-l trec pe lapte UHT in 2-3 luni, la fel ca si Cata...sa scap de o corvoada. Stiu ca se zice ca-i mai buna formula..dar eu una n-am vazut diferente...
Le-am reamenajat camera ca sa aiba mai mult loc si cred ca..cat de curand ii mut pe amandoi in pat. Asta pt ca Robert innebuneste ca e in patut departe de Cata. Si din cauza asta i-am si separat cu camerele..Sta in picioare noaptea si urla dupa Catalin!
De ziua lui i-am cumparat o tricicleta super de pe mytoys.de si sunt amandoi incantati de ea. Cel mic e f precoce observandu-l pe cel mare. Stiam asta din teorie...dar sa si observ...
Roxana mami de
Robert (18 feb 2008) si
Catalin (5 iunie 2006)
clauclau spune:
LA MULTI ANI DAVID DE DELPHIN (pleaseeeee intra si tu putin si spune-ne ceva de voi), SANATATE,BUCURII, NOROC IN FAMILIA TA FRUMOASA.

LA MULTI ANI VLAD ANDREI, SA FII SANATOR,FERICIT SI IMPLINIT TOATA VIATA. 

LA MULTI ANI SI BEBEILOR CARE FAC AZI 11 LUNISOARE, ACUM FACETI ANISORUL!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
cami33 spune:
Multumesc de cafea, Miha
, chiar aveam nevoie. Plodu' meu s-a trezit toata saptamana la 9, iar azi la 7.30
.
Multumim mult de urari, nu-mi vine sa cred ca peste 4 saptamani puiul meu implineste 1 an![]()
Mimo, drum bun si dixtractie maxima
Simo, petrecere frumoasa sa aveti
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici