*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (217)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

LA MULTI ANI CLARA SI BOGDAN!
SA FITI SANATOSI SI CUMINTI!

Mimo sa aveti distractie placuta
si sa te odihnesti,de Vladut avem noi grija!

Sovi e tare dragut Sash,sa fie si
surioara la fel de draguta!

Zoze ce ochi are Sufletel!
e un scumpic

Tuchi sa iti fie de bine masajul!

Naty spor la invatat!

Kitzy tinem pumnii sa fie totul in regula!

pup randunimea

Blanka,mami de Eric si11 + cu Ana????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ioana, sa aveti si voi maine o zi minunata!sa dea DD sa sufle David in lumanare,ca al meu sigur nu va sufla!
Ce mai rade David,iti face pofta de ras
Sovi,ce piscina mare si frumoasa!de unde???si ce mumos e Delfinasul
Zoze,am vazut pozele cu Sufletelul:tare scumpic cu coiful pe cap!si tortul arata tare apetisant!
ma duc si eu la nani

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

buna fetele,

in sfarsit suntem si noi bine. ne-am revenit complet. am terminat si antibioticul. alexia e super ok acum. am facuut si primii 2 pasi, dansam pana ne rasturnam
naty nici alexia nu se uita la mine cand o iau in brate. fuge si de pupat. intoarce capul sa nu o pup. de fapt ea nu suporta nimic pe fatza, asta cred ca e explicatia.
fetelor eu mai am o problemuta. plange tare dupa taso cand pleaca!!!!! si la mine ioc.( se mai incrunta un pic( mai rar) cand plec la serviciu dar o las in multe cazuri o las razand k imi face pa cu manuta si o amuza
de fapt intre mine si taso il prefera pe tasu si intre mine si restul lumiii ma prefera pe mine. la voi cum e?
vreau sa zic si eu LA MULTI ANI PUIUTILOR NASCUTI ASTAZI!!! SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI MARI!!!!!
NU PREA AM APUCATSA CITESC DIN URMA K AM AJUNS NUMAI DUPA 8 SEARA ACASA SI NU AM AVUT TIMP.
luny matei e bine? am vazut ca a ajut rubeola e bine acum?
fetele restul va pupc pe toate si sper sa fiu si eu mai activa.

aaaa daca va mai intalniti as veni si eu sa va cunosc!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

MULTUMIM FOARTE MULT PT CA CA NE-ATI TRECUT SI PE NOI PE PRIMA PAGINA. MUAAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bine ai venit bebelina Daria!Sa fii sanatoasa si fericita!
Mimo,gata de plecare sau fac eu bagajul?Oricum sunt verde.Sa aveti drum bun si distractie maxima.
Sov,ce super piscinutza.Voi de unde ati luat-o,Luny?

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mickydutza e bine Matei, multumim de intrebare...i-au disparut petele si bubitele, ce or fi fost, aproape in totalitate, maine iesim afara!
stela piscina a primit-o Muffy de la sor-mea, nu stiu mai multe..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Sunt si eu pe aici, am vazut toate pozicile cu toti si toate sarbatoritele, filmulete cu razaciosi..nu mi-a scapat nimic...numai ca am o stare mai proasta din cauza ca Alexia a racit iar...sper sa nu se molipseasca si Antonia . Imi pare rau ca am dus-o saptamana asta la gradi , mai ales ca plecam in cateva zile, chiar as fi vrut sa nu am stresul asta. Sper sa treaca pana plecam noi. In ca nu e chiar asa de rau , dar stiu eu cum incepe la ea

Ma iertati ca nu nominalizez pe toata lumea, cu o singura exceptie:

Mimo 1.drum bun si distractie placuta la ski, abia astept sa vi si sa ne arati poze cu zapada de 3 m...si eu sunt verde
2. Sa-ti traiasca finuta Daria, sa fie sanatoasa si necolicoasa si cand vii sa ne poze si cu ea.

Cred ca mai voiam sa zic ceva , dar am uitat...ma duc sa fac dus, poate imi amintesc

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MAI MULTE LUNISOARE BUBULINU SCUMPICIC! Sa fii sanatos, voios, ca de frumos esti frumoooos !

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

LA MAI MULTE LUNISOARE BIENCUTA!Sa fii sanatoasa, vesela si sa iti bucuri mamica!

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PENTRU PRIMA TA ANIVERSARE ANDREI DAVID!Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput