*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (217)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bianca, Bubu, Daria, Victor si Naomi

Sa fiti sanatosi, veseli si frumosi!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara! mai e cineva pe-aici?? eu am citit tot dar am avut o stare naspa...pentru noi a fost grea ziua asta...dar a trecut...la amiaza am apucat sa dorm 2 ore si ceva sa-mi revin...pe Vlad l-a luat socrela si a fost tare liniste ...maine dimineata mergem la nasi, ca e Lasata Secului.
Si am primit doua martisoare super scumpe, adica frumoase, de la sot si din partea baietilor. Faza tare e ca trebuia sa le primesc maine, dar le-am gasit din intamplare . Sunt doua pandantive micute, unul placat cu aur, o inimioara cu o cheita si unul placat cu argint, un carucior micut de bebe , de la Meli Melo.

Simo, ce frumos! hai ca am ras cu Barosanul si cu tava, inseamna ca il urmeaza pe tati al lui Abia astept sa va vad pozele!

Luny, m-ai dat gata cu bunatatea aia

Naty, iti tin pumnii pt. joi, o sa scoatem si prafuitele, sa le punem la treaba! Sa stii ca nici Stefu nu se uita la mine cand il iau in brate, se fereste si se da pe toate partile

Eu am emotii pt. luni, pt. prima zi de gradi , cred ca o sa mi se para prea liniste in casa

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani David si Vladut! Sa cresteti mari si sanatosi!

La multi ani Bianca, Bubulin, Daria, Victoras!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Bubule iti tin pumnii pt luni, stiu exact prin ce vei trece. Si stii ca te invidiez ca eu mai am de asteptat pana la toamna linistea aia..

Zoze
- frumusete de copil ai..are niste ochi albastri

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Deci sunt franta, dupa o dimineata de smotru, juma de zi de pregateli de-ale gurii si o seara de petrecere .

Si a mea a fost taare sociabila ( de mirare, la cat de circumspecta a devenit de ceva vreme, chiar cu cei oarecum familiari...), a ras, a chiuit, a facut spectacol, i-au mai crescut nitzel coarnele . Dementiala turta sora-mii, am mancat la greu din ea, buuuuna, pufoasa, cu tone de stafide, minunata ( eu si potolul meu ). De ales, a ales verigheta, pixul si, normal, fardurile

Poate imi mai aduc aminte maine, sa va mai povestesc una alta, ca acum imi pica ochii in gura .

Poze sa treaca timpul maine dimineata la cafea:

http://www.flickr.com/photos/olguselu/sets/72157614386792035/

Noapte buna

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI DAVID DE DELPH SI VLAD DE MAIA.SA FITI SANATOSI!
Salutari.Eu sunt in febra botezului de maine si a startului de lucru poimaine.Inca nu am scapat de starile interioare conflictuale,dar tot sper.Ce-o vrea Domnul.Tea progreseaza frumos,vineri avem evaluare la un centru de kineto si vedem ce-o mai fi.Nasol e ca dispar din raza ei tocmai acum cand a devenit EXTREM de mamoasa si urla cum plec de langa ea,si are si crize de mancare si de personalitate,si nu sta locului o clipa,in tarc nu ar sta nicio secunda..

Dragelor,va rog tare mult sa-mi tineti pumnii pentru o reintegrare rapida in campul muncii (am mare nevoie),o sa-mi fie tare greu,e prima data cand mi se intampla sa ma rup de viata sociala asa mult timp.Pana acum scolile s-au tinut lant,dupa licenta imediat am inceput serviciul,dar acum,sa stau atatea luni in pat si apoi doar acasa si in parc,e al naibii de ciudat.

Va doresc ca inceputul primaverii sa va aduca multa liniste in suflete si in familie,copii buni si sanatosi si multe zambete.LA MULTI ANI!

Nu stiu cand voi reusi sa mai bag capul pe craca,dar ma voi gandi la voi si voi spera sa fiti bine cu totii.Probabil,imediat ce-mi voi amenaja locul la calculator si ma voi pune la curent cu tot ce trebuie,voi reusi sa va salut in pauza de masa.Seara,numai daca ma va lasa Tea,fiindca de cateva zile e Duracel adevarat si cum ma apropii de calculator lasa tot si vine fuga sa-mi fure mouseul sau sa traga de mufe sau sa butoneze sau sa se urce pe tastatura sau sa urle daca nu reuseste.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Clau,super poza din ziar!
Cuscra,ma bucur ca ati avut o zi splendida.Si gineremeu s-a comportat exemplar,ca doar e baiat mare de-acum,nu?Si zici ca s-a lasat pupat de fete,aa? Si sa inteleg ca Teodora va deveni preoteasa?Ce frumooooos!Pup preotelul zambaret.
Olga,asadar vei avea de tras cu cochetzik Sophie.
Am vazut motzata de Sophie si zuluful ei.Mamaa,ce semeatza sta ea..si ce tort..si ce turta..foarte frumos totul.

Stela,

Mergi la inceput

Nu plec inainte sa urez LA MULTI ANI martisoarelor de azi,Sam-ginerele,Davidutul si Daria.
LA MULTI ANI CU SANATATE,GINEREMEU DRAG,CEL MAI SCUMP MARTISOR PRIMIT DE MAMI DUPA O PERIOADA GREA.SA CRESTI MARE SI FRUMOS SI SA AJUNGI UN OM DE BINE,SA-TI IUBESTI SOATZA SI SA FII FERICIT.DE-ACUM ESTI BAIAT MARE!LA MULTI ANI SI PENTRU SF CASIAN!

LA MULTI ANI CU SANATATE DAVID DE IOANA.SA CRESTI MARE,FRUMOS SI SA-TI BUCURI PARINTII.

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Luny ce tare Mufy cu crema!!
Naty sa dea DD sa iasa bine!
Simo ma bucur ca v-ati simtit bine.. si nu ma mira alegerea lui Sam.. D-zeu sa ii ajute in toate! abia astept pozele!
Olgutza mumoasa de 1 an! f frumos si tortuletul!
Stela hai cu re-integrarea rapida si usoara!

LA MULTI ANI SAMUEL CASIAN SI DAVID!!
sa cresteti mari, frumosi si intelepti! sa va bucurati parintii!
La multi ani Daria! sanatate si numai bucurii!

Va trimit de-aici in zbor,
Un mesaj de martisor..
Ghioceii se deschid,
Soarele e cam timid..
Primavara iarasi vine,
sa aveti parte de bine,
sanatate, bucurii
si la voi si la copii!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Neata..hai ca va dau si coffee..SA AVETI O ZI DE MARTISOR SUPERBA!

Stela,

Mergi la inceput