*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (217)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

se da ceva?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

am pus 'friptura de cocos' la concurs, ai vazut, Bubu?..

Am citit cocos cu accent pe prima silaba
Misto Mufa-zahar-ars...bai, e axioma asta: cand e liniste SIGUR CERT SI GATANTAT ei fac o prostioara...
Luny, iti jur ca nu vreau note maxime, vreau sa-mi iau asta de pe cap, pt ca e un lucru de prea mult timp amanat si pt ca nu mi-a fost usor nici acum. Pe bune ca abia astept sa scap...dupa care, pana merge Iulia la cresa, sa profit la maximum-maximum-maximum de timpul petrecut impreuna; apoi sa o dau la program scurt pt adaptare, sa ma ocup de casa noua si de tot ceea ce ar mai fi de facut cat sunt "libera"; si apoi...ca asta-i viata...inapoi la tras la jug...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

naty eram sigura ca se va vedea 'cocos', d-aia pe bucataras am pus 'sh' la sfarsit..iar cu notele, este o atitudine tipica varsatorilor, nici ca puteam zice mai bine, la fel sunt si eu cand e vorba de ceva asa, major!...

Mergi la inceput

Luny,
...s-o fi dand ceva...
Ce-or face cuscra-mea si Simo la petreceri? Abia astept pozeee!

Naty

Mergi la inceput

iti dai seama, mare distractie!!
noi inca nu stim ce si cum vom face de ziua baiatului, dar cred ca trebuie impartit cel putin in 2..

Mergi la inceput

Fata, io m-as muta pe Mess cu tine, da' acolo scrie ca esti "not at your desk". Vreau sa-ti spun ca in sfarsit am reusit sa o votez pe sora ta; eram enervata ca nu mi s-a dat mail pt confirmarea inregistrarii; cand colo, eu dadusem cealalta adresa de mail a mea, pe care o verific rar . Asa ca gata, s-a votat!

Naty
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

offf...cat m-am chinuit sa-l culc, cum il pun la el, urla..acum asta face, va adormi pana la urma...Naty, ma bag la un film...noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am ajuns acasa teferi si nevatamati!
La noi Party-ul a tinut pana la 8 ca au fost 8 copilasi care erau franti!si apoi, a fost petrecerea lui Sam nu a noastra!
Am avut un baietel model,nu alta:a socializat cu toata lumea,a stat la poze,a zambit ,a gangurit,s-a jucat cu copilasii-azi mi-am dat seama ca a evoluta enorm de mult!nu mai e un bebelus,e baietel cu acte in regula!si e si smecher nevoie mare:atat se alinta la toata lumea,s-a lasat pupacit ,a dat si el pupici la finute!ce mai,ne-a intrecut asteptarile :s-a comportat admirabil!
am avut o zi superba,am fost inconjurati de oameni dragi noua,ne-am simtit bine impreuna!
Poze cred ca pun maine.
Motul s-a taiat!iar cu tava am avut ceva peripetii,ca Sam nu alegea nimic.nasul statea cu tava,toti oaspetii asteptau cu nerabdare,multe blitzuri pregatite,iar Sam..nimic!se uita la tava,toti ii ziceam :ia ceva ..el,se uita,dar nu punea mana pe nimic!mai,ma pufnea rasul..intr-un sfarsit a luat crucea,apoi cu insistente:"hai,mai ia ceva",a mai luat cartea si intr-un final,stiloul!si uite-asa am trecut si -proba tavii-!
Va !

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

David

Multi ani cu sanatate si fericire!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Vai tu fete....toate ati sarit cu incurajari....va multumesc din suflet
Tind sa cred ca n-are probleme la sold, pt ca azi am pus-o in patut in picioare si s-a tinut, am pus-o langa televizor si statea cu palmutele pe el si s-a tinut fara probleme, doar ca nu vrea sa se ridice singura in picioare, cred ca-i si comoda de felul ei, azi oricum is mai linistita ca ieri, da la dr tot ma duc.
Urez LMA tuturor puiutilor care au facut un anisor, Doamne ce-a trecut timpul de repede
Nu-i mai enumar, ca sigur uit pe cineva, sunt multi, eu am cam pierdut firul, am citit pe diagonala ca mi s-a facut somn, ma duc sa-mi pun capul sub aripa. Noapte buna!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput