*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (217)
Raspunsuri - Pagina 12
luny spune:

se da ceva?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny am pus 'friptura de cocos' la concurs, ai vazut, Bubu?.. |
Am citit cocos cu accent pe prima silaba

Misto Mufa-zahar-ars...bai, e axioma asta: cand e liniste SIGUR CERT SI GATANTAT ei fac o prostioara
Luny, iti jur ca nu vreau note maxime, vreau sa-mi iau asta de pe cap, pt ca e un lucru de prea mult timp amanat si pt ca nu mi-a fost usor nici acum. Pe bune ca abia astept sa scap...dupa care, pana merge Iulia la cresa, sa profit la maximum-maximum-maximum de timpul petrecut impreuna; apoi sa o dau la program scurt pt adaptare, sa ma ocup de casa noua si de tot ceea ce ar mai fi de facut cat sunt "libera"; si apoi...ca asta-i viata...inapoi la tras la jug...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
naty eram sigura ca se va vedea 'cocos', d-aia pe bucataras am pus 'sh' la sfarsit
..iar cu notele, este o atitudine tipica varsatorilor, nici ca puteam zice mai bine, la fel sunt si eu cand e vorba de ceva asa, major!![]()
...
LUNY
natynic spune:
Luny,

![]()
...s-o fi dand ceva...
Ce-or face cuscra-mea si Simo la petreceri? Abia astept pozeee!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
iti dai seama, mare distractie!!![]()
noi inca nu stim ce si cum vom face de ziua baiatului, dar cred ca trebuie impartit cel putin in 2..
LUNY
natynic spune:
Fata, io m-as muta pe Mess cu tine
, da' acolo scrie ca esti "not at your desk"
. Vreau sa-ti spun ca in sfarsit am reusit sa o votez pe sora ta
; eram enervata ca nu mi s-a dat mail pt confirmarea inregistrarii; cand colo, eu dadusem cealalta adresa de mail a mea, pe care o verific rar
. Asa ca gata, s-a votat!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
luny spune:
offf...cat m-am chinuit sa-l culc, cum il pun la el, urla..acum asta face, va adormi pana la urma
...Naty, ma bag la un film...noapte buna!
LUNY
Simo27 spune:
Am ajuns acasa teferi si nevatamati
!
La noi Party-ul a tinut pana la 8 ca au fost 8 copilasi care erau franti
!si apoi, a fost petrecerea lui Sam
nu a noastra
!
Am avut un baietel model,nu alta
:a socializat cu toata lumea,a stat la poze,a zambit ,a gangurit,s-a jucat cu copilasii-azi mi-am dat seama ca a evoluta enorm de mult!nu mai e un bebelus,e baietel cu acte in regula
!si e si smecher nevoie mare:atat se alinta la toata lumea,s-a lasat pupacit ,a dat si el pupici la finute
!ce mai,ne-a intrecut asteptarile :s-a comportat admirabil
!
am avut o zi superba,am fost inconjurati de oameni dragi noua
,ne-am simtit bine impreuna!
Poze cred ca pun maine.
Motul s-a taiat
!iar cu tava am avut ceva peripetii,ca Sam nu alegea nimic
.nasul statea cu tava,toti oaspetii asteptau cu nerabdare,multe blitzuri pregatite,iar Sam..nimic
!se uita la tava,toti ii ziceam :ia ceva ..el,se uita,dar nu punea mana pe nimic
!mai,ma pufnea rasul..intr-un sfarsit a luat crucea,apoi cu insistente:"hai,mai ia ceva
",a mai luat cartea si intr-un final,stiloul!
si uite-asa am trecut si -proba tavii-![]()
!
Va
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
kitzy spune:
Vai tu fete....toate ati sarit cu incurajari....va multumesc din suflet 
Tind sa cred ca n-are probleme la sold, pt ca azi am pus-o in patut in picioare si s-a tinut, am pus-o langa televizor si statea cu palmutele pe el si s-a tinut fara probleme, doar ca nu vrea sa se ridice singura in picioare, cred ca-i si comoda de felul ei, azi oricum is mai linistita ca ieri, da la dr tot ma duc.
Urez LMA tuturor puiutilor care au facut un anisor, Doamne ce-a trecut timpul de repede 
Nu-i mai enumar, ca sigur uit pe cineva, sunt multi, eu am cam pierdut firul, am citit pe diagonala ca mi s-a facut somn, ma duc sa-mi pun capul sub aripa. Noapte buna!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)

mamica de