*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (217)
Raspunsuri - Pagina 14
natynic spune:

LA MULTI ANI SCUMPUL MEU GINERE CARLIONTAT, CUMINTE, MANCACIOS SI VESEL! SA FII SANATOS DAVID! Te pupa soacra![]()

LA MULTI ANI SAM-BAROSANEL! SA FACI TOATA VIATA ALEGERI INTELEPTE, CUM AI FACUT SI IERI!

Olgutz, vazut pozele!
Orientata, fata!
Frumusica foc si cu o expresie cumintica tare. Dar cum Dumnezeu ai reusit sa-i faci poza aia BESTIALA in sacosa cu pisica??
Stelutza, m-ai emotionat...Ca iti iei la revedere si ca ai starile pe care le ai, eu ti le inteleg atat de bine...Deie Domnul sa fie totul bine, sa va mai rezolvati din probleme, Tea va fi bine si noi cred ca vom ramane aceleasi, chiar daca serviciul ne va rapi mult din timpul de comunicare 
Kitzy, sunt sigura ca va fi bine dar te rog eu mult, mult, mult, pana nu se infirma suspiciunea de displazie nu o mai pune in picioare, mai ales daca nu vrea!
Va urez tuturor o primavara minunata!

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
Simo27 spune:
Acum UN AN pe la ora asta mi s-a rupt apa
!Sam-Barosanel isi anunta venirea!

LA MULTI ANI,DAVID CRET
!!!SA FII LA FEL DE CUMINTE SI SA ITI BUCURI PARINTII!!!
Va multumesc de urari,de gandurile bune,de fiecare sfat ce mi l-ati dat
!sunteti tare apropiate de inima mea
Cuscra,iti doresc sa ai azi un finut cumintel,iar de maine sa te reintegrezi usor la munca!si ,sa nu uiti de noi!
Pupa socrela pe TEA

Naty,multumesc
Noi plecam la Zarnesti ,la tati sa ii facem o surpriza,ca nu i-am zis ca mergem
!va
pe toate
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
cami33 spune:
SA AVETI O PRIMAVARA MINUNATA!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
zozela spune:
La multi ani Daria,Sam si David!! Sa aveti o zi minunata si o viata luuunga,plina de bucurii si impliniri! 
zozela spune:
Trimis la: - 01/03/2008 : 16:05:23
--------------------------------------------------------------------------------
MESAJ DE LA SIMO!!! "Samuel Casian a venit pe lume la ora 15, 4.300 kg, 56 cm si Apgar 10! O nastere ff usoara, cu taticul langa noi - un bebe delicios si grasut! Suntem cei mai fericiti parinti din lume!"
Trimis la: - 01/03/2008 : 16:56:44
--------------------------------------------------------------------------------
bebe David va saluta...este sanatos si frumos si are 3,200 kg.Nasterea nu a fost atat de grea ca si cusatura.Va pupam!!!
clauclau spune:
LA MULTI ANI CU FERICIRE SI SANATATE SAMUEL, DAVID SI DARIA. SA VA DEA DUMNEZEU NUMAI BINE IN VIATA ALATURI DE FAMILIILE MINUNATE PE CARE LE AVETI. 

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
sovietica spune:
Hehee hop si eu repede, sa nu pierd gustaricile
![]()
Ma bucur ca ati petrecut frumos si copiii au fost cuminti!
la multi ani Samuel Casian si David!
Iata ca a trecut cu bine primul an de viata
De acum incolo, la fiecare 1 Martie sa trageti linie si sa vedeti numai de bine din urma! 

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
tiker DPN 7 sept
gecko spune:
'neata
....a venit primavara
!!!
La Multi Ani puiuti din 1 Martie!!!
Samuel, David si Daria!!! Sa cresteti mari si fericiti!!!
O primavara frumoasa randunicilor!!!!
cami, multumim de dedicatie
...cum ar spune mama...la casa sufletului mi-a mers...nici nu va puteti imagina ce dor imi este de primavara romaneasca...de firisoarele de iarba ce abia ies....de verdele crud al padurilor...de zarzarul inflorit...de zgomotul randunicilor intoarse la cuib....hmmm....de mirosul de ars din gradinile oamenilor
si dupa ce ma scutur de atata nostalgie...scot biciul
si il pun pe agitate

...sa iasa la antrenament
...ca in curand au treaba serioasa de facut...nu de alta dar ultima data cand au fost scoase pentru naty au fost luate cam pe nepregatite si s-au cam impiedicat... "
Haide Naty!!!!
"
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI DARIA!

LA MULTI ANI SAM ! 

LA MULTI ANI DAVID! 

iar voua mamicilor... va doresc sa aveti o primavara frumoasa si sa primiti cele mai frumoase martisoare... 

vazut pozici de olga...f frumoase...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR