LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(194)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Sa nu uit:
cate o floricica si o felicitare clopoteilor care au facut azi primii pasi: Mariuca si Mateias Chiar asa mamici: de acum sa va tineti
Bruno de Miri sa cresti mare, cuminte, sanatos si norocos!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Shose, prins si dat inapoi inzecit;
Si, din experienta de 'mami cu pitici din cauza mersului', ii inteleg perfect ingrijoarea lui tati; dar, buburuza a mers la 1 an o luna si 3 saptamani; deci nu-i cazul de panica la Pipetzica - jos palaria pt calm (asa e cel mai bine).

LauriciI, eu n-as scoate-o afara; macar sa fie si maine tot cu temp sub 38, semn ca-i pe 'revenire'.

Cristina, abia astept poze cu Antonia .
Si ma rog sa nu se-agraveze tusea.

Pe Mada n-am prea vazut-o; sunteti bine?

Si cate-un 'intarziat' pentru Bruno (de Miri) si pentru tati de Dimi si Eleni .

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Eu nu am somn,de fapt nimeni nu doarme la noi in casa la ora asta.E dezastru!Albert maraie si doarme numai in brate iar Vanessa imi tot cere gel ptr bubitele din gurita.Eu plang si ma invinovatesc ca nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat daca m-as fi ocupat mai bine de ei.Am impresia ca Albert e prea alintat si ca trezirile lui dese sunt datorate atentiei exagerate cu care l-a invatat bunica.Dar ce pot face?Cum as putea sa ii reprosez mamei mele asa ceva cand stiu ca daca nu ar fi fost ea nu as fi reusit sa duc sarcina pana aici?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Buna dimineata!Azi vad ca e cam liniste pe aici.Dau eu ptr ca vad ca mamicile care de obicei ne invitau la cafea profita ca e duminicasi e 1 Martie.Un martisor si ptr fiecare si o primavara cat mai frumoasa!In alta ordine de idei de azi oficial "ghioceii" isi pot face aparitia.Eu sper ca al meu sa mai astepte pana la sfarsitil lunii sau macar inca 2 saptamani.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata.
danonique multumim de , dau si eu pt cine m doreste..

Pentru ca azi e 1 MARTIE si totodata si venirea primaverii, va ofer un MARTISOR VIRTUAL (pt toate zuzele ):

Pe langa acest martisor va servesc si cu o felie de tort si un pahar de sampanie din partea Ioanei, astazi a implinit 1 AN de la botez..

P.S. Ii multumim lui Dumnezeu ca am trecut aceste 2 luni din acest an, 2009, fara nici o raceala sau vreo alta boala, asa le DORESC tuturor clopoteilor.. MULTA SANATATE! si sa auzim ca sunt cu totii bine.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Buna dimineata tutror si o ploaie de ghiocei peste voi de la mine! Martisor.. placut!

Nu am citit din urma, am intrat sa va arat niste POZE NOI si o sa revin mai pe seara!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

ALINA mi-a placut mult martisorul oferit de tine!MISHU l-am admirat pe CONRAD.E un frumos ca si mamica lui.Cred ca ti-e tare greu sa il vezi doar la sf de saptamana si ai noroc de o bunica intelegatoare si care isi iubeste nepotul.Sper sa se rezolve cat mai repede situatia si sa puteti sta din nou impreuna.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna fetelor! am lipsit mult, asa-i? mai avem putin cu amenajarile interioare.
Am noutati: l-am intarcat pe Ionut; din cauza ca m-am imbolnavit si trebuie sa iau 4 feluri de medicamente, oricum era timpul, dar nu am vrut sa-l intarc asa dintr-o data, acum saracul e foarte suparat si noapte i-l culca Cipri, eu iau Dostinex pentru oprirea lactatiei de ieri, dar inca nu s-a oprit si am cativa noduli durerosi, ma mai mulg din cand in cand si i-mi pun comprese reci ce sa mai fac?
De joi ma intorc la servici, pe Ionut i-l duc la cresa, pe langa salar voi primi un stimulent de 300 ron, iar daca se imbolnaveste Ionut o sa primesc concediu medical pentru ingrijirea copilului bolnav, dar sper sa nu se imbolnaveasca prea des.
Ionut are 8 dintisori si cred ca in curand vor iesi caninii.
Nu am mai facut poze din cauza ca ni s-a stricat aparatul foto.

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Alina, multumim pentru martisor!!!

POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna la toata lumea, imi pare rau ca sunt atatia copilasi bolnavi, in frunte cu a mea, sper sa le treaca repede.

Laura I. , eu nu as scoate-o afara inca. Alexia e racita de vreo 2 sapt., abia sapt. trecuta am dus-o la dr. si de atunci nu a mai fost afara, sunt vreo 9 zile, si nu a facut febra deloc. Si la noi e mai cald cain Ro., sunt vreo 11-12 grade la pranz.

MARINELA

Patty - la 1 an

PATTY - petrecerea de 1 an

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput