LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(194)
Raspunsuri - Pagina 10
gabrittza spune:
Eu,Ady si Daria va dorim un 1 Martie minunat alaturi de puiutii vostri si de cei dragi,un munte de ghiocei,un ocean de sanatate si o mare de pupici!Va iubim mult!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
8+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
aweya spune:

Toate florile din lume pentru cele mai bune si mai frumoase mamici!
Sa aveti o primavara minunata, cu mult soare in suflet, veselie si iubire!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Ioanact spune:
danonique, ploscariu ma bucur ca v-a placut martisorul meu.![]()
Mitsu-bishu am vazut pozele cu frumosul Conrad, pasionat de calculatoare si m ales de cabluri, cat si pozele de la PARTY, f frumoase poze..
danonique am gasit un site cu nume de sfinti, sper sa iti fie de ajutor, in alegerea numelui: http://numecopii.pentrumamici.ro/nume/nume-de-baieti/nume-de-sfinti-i
Azi Ioana a facut o sedinta foto
, cu martisorul primit de la tati.
ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009, 5
de sus - 27.02.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
9+
IUSTIN sau
IUSTINA
RO ANA spune:
Dragi mamici, va doresc o primavara minunata alaturi de puiutii vostri minunati.
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)
Shose spune:
Sa vina primavara cu bucurii pentru noi toate!
M`am delectat cu martisor frumos, pozici de Bebe C si Ioana CT.
Shose pe ei de frumosi.
Conrad e un poznash blondutz...m`am topit cat de vesel e si cat rade in filmulete. Mishu, io as mai profita de bunica
in locul tau si nu l`as duce la cresa. E mai bine ingrijit, iubit si rasfatat acolo.
Alina de Ct ce domnisoara frumoasa, eleganta cu martisor de la tati am vazut
! Doamne ajuta ca v au ocoloit racelile iarna asta.
Io petrec 1 martie in curatenii, ca Ulia is back home dupa amiaza asta.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
La Multi Ani David!!! O viata lunga si frumoasa ca o primavara iti dorim.
si o
pt mami Ioana 
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Sa vina primavara cu bucurii pentru noi toate! M`am delectat cu martisor frumos, pozici de Bebe C si Ioana CT. Shose pe ei de frumosi.Alina de Ct ce domnisoara frumoasa, eleganta cu martisor de la tati am vazut ! Doamne ajuta ca v au ocoloit racelile iarna asta.Io petrec 1 martie in curatenii, ca Ulia is back home dupa amiaza asta. Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete Sunt mare Povestea Nasterii |
Multumim.

Cum asa, faci curatenie chiar de 1 Martie si Duminica?

ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009, 5
de sus - 27.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
9+
IUSTIN sau
IUSTINA
nemary spune:
un 1 MARTIE fericit si din partea noastra.
multa sanatate clopoteilor bolnaviori, sa va treaca cat mai repede febra si sa puteti alerga cat mai rpede pe afara.
LauraI, nu vrei sa salvezi filmulete;e de pe youtube si in format avi? eu asa le salvez iar apoi pe transform in 3gp si le pun pe telefon. Daria isi deschide singura ce filmulet vrea sau muzica si se uita, mai ales la baby Lyli.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
stoisor spune:
ceau zuze......
un buchet de ghiocei si de la noi si un pusic
asa de rau ma simt de imi vine sa mor,azinoapte am reusit sa tin toata casa treaza din cauza tusei mele nebune si a faptului ca nu aveam aer,nu puteam respira deloc.....nici Sasa nu a scapat netrezita binenteles si daca ea adoarme singura nu va imaginati ca si daca o trezesti in miez de noapte mai adoarme tot singura....nu...uite asa saraca mama s-o chinuit de numa cu ea apoi ,si apoi cu mine care eram deja vanata la fata si ce mai ,un cosmar
nu pot sa zic,azi parca sunt umpic mai bine insa eu stiu bine ca noaptea e cel mai rau in cazul meu.....asa ca mama va mai sta o nopate la noi si sper sa fie mai bine
va pupacesc comorile si multam'fain pt felicitarii,cu toate ca drumul de ieri pana la Sb cu ocazie chiar nu mai era indicat ,ar fi trebuit eu sa stau acasa si sa las ex respectiv pt vara,dar de'...
Ra ce ai facut mami???m-am gandit vineri toata ziua la tine
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
nemary spune:
Crista, bine ati revenit! pupici puiutei, eu zic sa-i dai niste ceai cu miere si lamaie sao mai lase tusea. asa a debutat si la Daria viroza, cu o tuse usoara si in cateva zile a facut bronsiolita. atentie mare.
aaaa...si felicitari pt facutul la olita. e mare lucru ca deja constientizeaza cum sta treaba.
LauraI, poate are rosu in gat si de aia nu papa. cat a fost bolnava, Daria nu prea papa lapte, in schimb manca tot ce era solid, cu lingurita, asa ca ii faceam cerealele ff groase. tu poti sa-i faci cu "orez", au cei de la Nestle. eu am mai scos-o pe Daria afara, cate 10-15min, pana la paine, farmacie...pt ca nu aveam cu cine sa o las. refecere rapida, pupici multi 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.