LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(194)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Pup gravidutele si piticii bolnaviori si sanatosi

Mamicilor le transmit un martisor virtual si va doresc o primavara superba !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Multumim.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor, ce-i cu nasii si cu cozonacul, vinul si curcanii??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ven, asta e cand posibilii fini vin si va petesc de nasi...dak sunteti satisfacuti de plocon acceptati dak nu le spuneti sa puna ploconul la ingrasat....tot asa vin finii la nasi de lasat de sec (adik maine!).

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Am intrat s-arunc un ochi si:

felicitari Mariuca, pt 'plimbare' singurica!
Silvia, sper c-ai filmat-o, nu?!
Si a propos de PLANTE, am dat eu 'planta' in bucatarie, dar au ramas CACTUSII in living .

LauraI, cum mai e Thea?
Bine ca nu-i antibiotic ' la branula'. printzesei.

La fel, si lui Matei (de ereena); off, poate e doar un episod trecator.
felicitari pentru plimbarica, de unul singur!

Ven, cum mai e Markus?
Cat depre soacra, mi se pare cam aiurea sa vina neanuntata; o fi mama lui, dar putea sa sune inainte.
Si, bine-ai zis: cine vrea sa zica o vorba buna, sa zica, cine nu, sa 'dea pagina'.

Dana, cum mai e Vanessa? Of, mititica; ca adult, si-ti vine sa-ti iei campii, darmite, ca si copil.

Ema, eu cand am fost la eco (ambele morfo le-a facut la Iosup) mi-a spus ca e fetita, dar mi-a zis ca pitik a stat si 'corespunzator' incat sa nu se insele.
Dar tot Iosup, i-a zis unei colege ca e fetita si la nastere a fost baietel.

Alia23, LalaD pentru urari.

Despre 'olita', mi-a placut ce-au spus fetele (Shose, Danybv); vreau sa va spun ca eu o data am pus-o pe olita - asa, ca chestie - si ea s-a intors si si-a pus-o in cap.
Asa ca, mai asteptam, pana pe la toamna.

Vroiam sa va spun ca incep sa respir din ce in ce mai bine, si pot s-o iau pe buburuza in brate - nu prea mult, ca nu 'duce' respiratia.
Dar, macar, o iau in brate cand intinde manutele spre mine.

Nah, s-aud zgomote suspecte de la ea, din dormitor.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna seara, tuturor!
Va mai amintiti de noi?

Am apucat sa intru si eu dupa mult timp, dar am reusit sa si citesc acest capitol.

Am avut petrecerea de 1 an, a ales de pe tava: rujul, banii si bratara mea de margele, apoi la 2 saptamani dupa am cununat. Am avut o luna incarcata.

In primul rand La Multi Ani!!!! sarbatoritilor si sarbatoritelor acestei luni.

Imi pare tare rau sa vad ca sunt clopotzei bolnaviori si Zuze bolnave. Multa sanatate tuturor.

Felicitari piticilor care au plecat la plimbare singurei.

Venera, "frumoasa" surpriza, ce sa zic, multa rabdare, o saptamana nu e mult, dar poate parea tare luuungaaaa.

Despre "problema" olita, va dau dreptate, nici eu nu sunt adepta obligarii copilului sa stea pe olita. Mie imi tot zicea soacra mea, dupa ce a implinit Antonia 6 luni, sa o pun pe olita, ca sa se obisnuiasca, ca ea asa l-a pus pe fi-su si nu a avut probleme, a scapat repede de scutece......sincer, mi se parea o aberatie sa pun copilul de 6 luni pe olita, chiar daca statea bine in fund. I-am si zis o data ca nu am de gand sa stresez copilul cu olita, atat timp cat nu are cum sa-si controleze reflexele si nici sa ceara la olita nu stie.
Eu i-am cumparat olita pe la 9 luni, asta asa ca am fost cu ea la Metro si am pus-o pe o olita, ca sa vad daca vrea sa stea.....ei bine....nu am mai putut sa o ridicam de pe olita, ii placea tare mult ca este din acea care are buton intre picioare si canta. Asa ca am luat copilul cu olita cu tot, am pus si fata si olita in cos si ne-am dus la casa. Normal, cand am vrut sa o pun pe olita sa stea fara ciorapei si pampers a inceput sa planga, asa ca am lasat-o balta. Dupa ce a implinit 12 luni, am mai incercat o data, intr-o sambata, dupa ce s-a trezit dimineata, am pus-o si a stat fara sa comenteze, chiar a facut pipi. De atunci o punem la olita cand se trezeste si chiar ii place, ca ne este foarte greu sa o ridicam. Asa s-a obisnuit sa faca si caca la olita, tot dimineata. Normal ca nu cere, dar noi cand o vedem ca vrea sa faca caca o punem pe olita, cateodata ajungem la timp, cateodata e deja in pampers, dar nu cred ca asta trebuie sa fie un motiv de cearta. Dar e foarte simpatica, dupa ce face la olita se aplauda singura si zice "bravo". La noi asa s-a intamplat, sa fie receptiva si sa-i placa. Chiar a fost simpatica, intr-0 dimineata, cand am vrut sa-i iau proba de urina, pt. analize, am lasat-o in fundul gol ca sa vad cand face pipi si sa-i bag borcanelul, ei bine, fata mea s-a ``lasat pa vine, a facut cateva picaturi, apoi s-a ridicat si m-a luat de mana sa mergem la baie. Am aszat-o pe oala si a facut imediat. Am avut inspiratia sa bag borcanelul in oala.

Acum, piticuta mea e bolnavioara, a luat cate ceva de pe la mama, care sta cu ea cat sunt eu la munca. A inceput cu o tuse usoara, de 2 ori pe zi si de aseara mi-a facut febra. Of, sper sa treaca repede si fara complicatii.

Va pup pe toate si va doresc o primavara frumoasa si multe

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 11 lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Zuzici pupci.
Am fost azi la un party de bb care a facut un anisor. Evident ca noi si sarbatoritul am fost ei mai mici...dar ne am distrat.

Ven ce face soacra? Rau e cu surpirzele astea! Cum mai e Markus?

LauriciI, numai mutritza e de copil cuminte....comportamentul mai 'lasa de dorit' uneori. Na...glumesc, e si ea neastamparata ca orice bb de 1+.
Cum mai e Theutz frumoasa mea?

Roli si sanatate. Ce face mititelul tau, Andreiash cu febra?

Elle petrecere frumoasa!!!
Sa nu faci exces cu dansul sa agitzi pe fratzior

Miutza missed u fetelor!

Cretzulina felicitri Cretzei mici umblarete....hehe, cred ca sunteti mandri tare de ea.
La noi tati a intrat in panica ca nu merge bb. Io inca nu.
Merge de manutza si e f stabila, nu tre' sustinuta deloc, doar sa te tzina ea strans de degetel. Cred ca poate sa mearga dar e fricoasa "Uliutza" noastra.

Ereee, pai se putea sa nu mearga Mateiash odata cu Mariuca Creatza??? Doar sunt prieteni buni si cred ca s'au vorbit sa va faca surprizica, voua parintilor.
Cum ati petrecut la nashi? Cum mai e Mateiashu cu kk?

Vera, imi pare rau ca iar sunteti cu febra. De la ce sa fie nebunia asta?? sanatate muuulta si nervi tari mami, ca stiu ca e nevoie de asta. Va imbratisam cu drag

Danutz Danonique ce noapte. Uffff. Sper ca noaptea care vina sa fie usoara. Cat despre bb mik, nu te speria, acum ai experienta si o sa te descurci de minune. Asa cred io , in plus o sa ai ajutor de nadejde, doi fratiori mai mari.

LauriciD LMA pt tatic de Eleni si Dimi!!! Viatza lunga si frumoasa sa aveti.

Alinush si Lala multumim de urare. sa va gaseasca primavara care vine sanatoase si voioase pe voi si familiutele voastre dragi

Stoisor sanatate si felicitari pe 'sexiune', noi asa ii ziceam.

Ginette, cum te'am prins ca ai aruncat ociu' cum ti'am dat un . Ce face bubu mik? Bine ca poti sa o tzii in bratze, cred ca iti era un dooor!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Maine sper sa am timp da mai incarc ceva poze, de la uktimele evenimente, ca am ramas codasa.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 11 lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna zuzici!
Azi am petrecut de numa la un taiat de motz. Luca al meu a fost singurul baietel intre 8 fetitze si era tare mandru de haremul lui. sa fi vazut cum merge el in fata si fetele ca niste oitze dulci si bucalate il urmau pe unde mergea. S-a lasat cu pupaturi multe. Acum doarme dus cu burtica in sus.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

zuzicile iubite.

Am intrat rapid pentru o urare din suflet catre un omulets tare drag sufletului meu.

Bruno de Mirik, tanti asta pe nume Alina, nu se prea pricepe la urari. Dar tu sa stii ca iti doreste din suflet sa ai o viata plina de iubire, intelegere, prieteni multi si buni, sa fii inconjurat de Lumina si sa-i ai aproape pe mami, tati si fratiorul scump. Esti un norocos sa fii in acea familie iar ei sunt niste norocosi sa te aiba. Pupam dulce, apasat toata gashca de Brux.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna, fetelor
Offf, azi a facut si diaree. Ma avertizase dr ca s-ar putea sa faca de la temp, de la siropele Si am trecut-o pe mancare de regim pe care nu a vrut sa o manance neam A racnit si a bocit de ziceai ca o taie cineva! Nu voia mancare, nu voia in brate, nu voia pe jos, nici pe sus, nici in pat, nici nik Of! I-am facut pilaf cu morcov, dar a luat doar 3 guri mici. I-am facut banana cu branzica si nu a vrut nici de aia, doar dupa ce s-a trezit dupa amiaza la 6,30 si era lihnita.
Am schimbat laptele cu nan fara lactoza. A mancat mai putin de 100 ml (acum seara). I-am pus intr-un biberon si cu juma de plic de smecta. Am crezut ca nu-i place de la smecta si i-am mai facut un bibe, dar nu l-a vrut nici asa Poate l-o vrea la noapte. Acum avea 37,9 si i-am pus un supozitor paracetamol (am pazit-o sa nu-l dea afara si sa nu faca kk) si i-oi mai da la noapte nurofen.
Dar stiti vorba aia "tara arde si baba se piaptana" am voie sa o scot maine afara? Sau e consemnata la domiciliu?
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput