LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(194)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ziua buna, zuze buburuze

am citit asa din doi in doi si am vazut ca sunt inca multi clopotei bolnaviori . multa sanatate celor mici si rabdare mamicilor.

nici noi nu stam bine, a facut iar diaree , de data asta e si mai rau ,face numai apa colorata . simt ca o iau pe campii . bine ca nu are febra sau altceva . i-am dat hydrasec , ercefuryl ,ceai de menta si mancare de regim. luni iar mergem la coporcultura. Doamne ,sper sa nu fie iar klebsiella , ca inebunesc ,iesise negativa .nici nu vreau sa ma gandesc ca ii dau iar antibiotic plus ca m-am mai certat si cu un vecin care sparge pereti incepand cu 12 si termina seara la 10 . l-am amenintat ca il reclam ,ca nu are voie sa sparga fara autorizatie.

cum spunea Ven , poate cititi poate nu, dar imi descarc si eu sufletul la voi

LE : operatiunea intarcarea este sistata momentat pentru ca nu cred ca e cazul sa ii schimb laptele tocmai acum

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuze....
Errena un pupic pt Mateiu mic si tin pumnii sa nu fie iara balaur,sper sa isi revina piticu urias

despre noi?
eu fac foarte foarte rau,am capatat o raceala de zile mari ,de fiecare data cand ies cu Sasa afara eu ies transpirata toata si uite ca ulcioru nu merge de multe ori la apa si m-am aranjat de data asta....bag doctorii cu pumnu si momentan zac in pat ,i mama la mine si sta cu Sasa,sper numai sa nu i dau si ei
in alta ordine de idei ,azi am avut ultimul examen,engleza,l-am luat cu 8 dar a fost un efort imens pt mine sa invat si sa ma deplasez astazi pana in Sb ca sa imi dau examenul,caci binenteles ca la mine orice raceala e direct la plamani si mi se declanseaza si astmul,deci ,un chin intr-un cuvant
ma bucur enorm ca am gatat cu sesiunea asta,sa lasat cu o restanta la mate dar sper sa o iau ,Grati astept slapu ,bata ce vrei tu.....rusine sa imi fie dar asta este

va pupacesc si multa multa sanatate la ingerasii bolnaviori

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

EREENA multa sanatate lui MATEI!STOISOR imi pare rau ca esti racita si sper sa te faci cat mai repede bine.Ai noroc de mama ca te poate ajuta cu printesa.Felicitari ptr terminarea sesiunii si nu te preocupa ptr restanta ptr ca nu e usor sa ai grija si de un pui mic si sa inveti in acelasi timp.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ce liniste pe aici ....iuhuuuuuu.......fetele sunt pe la nasi cu curcanul, cozonacul si vinul

felicitari mariuca pentru curajul de a pleca singurica. asa-i ca nu mai e nevoie de mami si tati ? astazi e zi de colindat deci, picii s-au pus de acord. Si matei si-a facut curaj sa exploreze singur casa, nu ca ar fi ramas ceva neintors cu fundul in sus.fara mami, fara tati, fara sprijin , cu mici dezechilibrari la virat a plecat hai-hui prin casa .sa te tii acum

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Daca nu ma insel azi BRUNO implineste 3 ani.MIRI sa iti traiasca cretulinul si sa te bucure toata viata asa cum a facut-o si pana acum. BRUNO

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 34+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Eu sunt singura acasa si,ca de obicei,ma plictisesc.Am citit,am si impletit cateva randuri la o vestuta pe care vreau sa o fac ptr cel mic dar chiar si asa timpul trece foarte greu.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Eu cu greata ma lupt mai putin in ultima perioada... dar la mine e un paradox. Am greata si imi vine sa vomit, dar nu cand vine vorba de mancare. Noooo, gatesc, mananc de sparg, oricand si aproape orice... Greata vine de la mirosuri care mai de care ciudate. De exemplu, Pronto maro de lemn sau air freshner-ul de toaleta cu levantica.

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Exact aceleasi simptome am avut si eu cand am fost insarcinata cu Ioana, eu nu suportam mirosurile de: Lenor, parfumuri, "a nou"..unde am lucrat..cei de la firma au luat cateva masini noi, Matiz.. si cum ma urcam in masina cum mi se facea rau, tot timpul imi luam la mine fructe..Deci..eu zic ca o sa fie fata.., tu ce iti doresti?

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009, 5 de sus - 27.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

ce liniste pe aici ....iuhuuuuuu.......fetele sunt pe la nasi cu curcanul, cozonacul si vinul

felicitari mariuca pentru curajul de a pleca singurica. asa-i ca nu mai e nevoie de mami si tati ? astazi e zi de colindat deci, picii s-au pus de acord. Si matei si-a facut curaj sa exploreze singur casa, nu ca ar fi ramas ceva neintors cu fundul in sus.fara mami, fara tati, fara sprijin , cu mici dezechilibrari la virat a plecat hai-hui prin casa .sa te tii acum

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Vezi ce bine l-am "ghicit " pe plimbaret ?
A plecat chiar mai repede cu o saptamana decat am prezis

PS : noi la nasi mergem maine , azi am fost ocupata cu treburi gospodaresti.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pup gravidutele si piticii bolnaviori si sanatosi

Mamicilor le transmit un martisor virtual si va doresc o primavara superba !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Ereena felicitari lui Matei pentru mersul singurel , bravo
Sanatate multa lui Mateiut , sa se faca bine cat mai repede .

Alina023 multumim de martisor mai ales ca eu sunt fan Tudor Gheorghe deci a mers direct la suflet acest martisor

Stoisor multa sanatate iti doresc felicitari pentru sesiune .

Lala D multumim de urare

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput