LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(194)
Raspunsuri - Pagina 3
emabucuresti spune:
buna seara,
LauraI livreaza in ro si a costat transportul aprox 16 euro. Eu am explorat pe bajbaite ca nu stiu germana dar pt ce mi-a placut am dat search si am gasit opinii in lb engleza despre produsele respective. Stiu ca tu esti cu comenzile online
, mie mi se pare genial acest site cu ce produse are, de la hainute la jucarii etc.
Tricicleta noastra este f usoara si recomandata de la 10 luni pana la 4 ani, are multe optiuni pt cand inca nu stie sa pedaleze(blocaj directie roata fata, reglaj ghidon mai aproape de manute etc) , nu are copertina si suport picioare dar piciul se intinde sa puna piciorusele la pedale( care au optiune de stand by in mersul rotii) si nu le tarsaie ca e suficient de inalta. Gasisem trici cu copertina, suport picioare si directie a rotii din fata de pe maner pe site la mothercare dar nu am fost hotarata sa comand.
Citind reviwewuri despre aceasta mi am dat sema ca e potrivita pt bebe de pe acum si am facut concesii la copertina& stuff.
Se demonteaza in 2 buc usor si o vom tine in portbagaj. Manerul pt parinti e telescopic deci se micsoreaza pt depozitare.
Cea de care vb Lala are cu 3 kg mai mult si e recomandata de la 2 ani in sus.
Elle merci frumos
, burticuta e bine si danseaza uneori bebe, il simt cam de la 15 sapt. Sanatate multa Evitei, mai e un pic si ii trece de tot raceala
! Burtica ta ce face?Pupici!Aaa, am trimis ![]()
Silvia sanatate multa! tu cum stai cu greturile? vad ca poti gati deci nu e prea rau.
LauraD ce mai faceti? weekeknd de weekend la munte , frumos asa!
Stiti ceva fetelor de pensiunea lui Gainusa? pt la vara mi-am pus pofta in cui de concediu afara si vreau o pensiune unde sa ne retragem des cand or da caldurile pana se va naste bb.
Grati, Dudu si Ozi, sanatate multa! Asemeni pt Ven si baietei!Of, si Theuta, sanatate multa blondie mica cu temperatura!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Lala_D spune:
Ema sunt convinsa ca tricicleta voastra e mult mai usurica ca a noastra. Noi o avem de 8 ani de zile si intre timp au schimbat ei multe in constructia lor
dar e inca in perfecta stare si Andrei o va folosi de la anu' probabil.
Sa o stapaneasca Milan sanatos 
Multa sanatate bolnaviorilor sa se faca repede bine !
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
danybv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Mai fetelor, iertare daca am fost vehementa..., nu ma refeream la nimeni de aici, dar am cateva cunostinte, mamici de aici la mine,care de ceva timp ma tot intreaba: "mai, ai pus'o pe olitza?'...asa, cu o voce ingrijorata, "ca uite a lu' Xuleasca are 2 ani si nuface inca la olitza". Parca nu m'ar intreba de un copil de 1 an, parca m'ar intreba de un copil de 5 ani...si parca a lu' Xuleasca ar avea 20 de ani si ar pipili tot in pampersi. Si simt ca la vara o sa fim si noi subiect de 'barfa' ca nu cerem la oala. D'asta sunt io satula de subiecul olitza. ![]() Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete Sunt mare Povestea Nasterii |
Eu una sa ma ierte Dumnezeu dar imi indisplac acest gen de persoane din calea afara !!!!
Nu-mi plac persoanele acestea laudaroase sau care tin interogatoriu : vai, dar copilul tau inca nu face aia ?, vai, dar al meu face aia sau aaa dar pe-al meu l-am pus sa faca aia etc
Nu stiu de ce acest gen de femei au impresia ca numai copilul lor face lucruri de genul acela si alti copii nu fac .Singura diferenta este ca ele sunt genul care se lauda iar noi suntem genul care ne vedem de cursul vietii fara sa iesim prea mult in evidenta .Fiiindca in fond si la urma urmei toti copii vor creste mari , toti vor avea dinti in gura , toti vor merge , toti vor face la olita etc.
Asta este parearea mea despre aceste femei .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
emabucuresti spune:
Shosetica mea iubita, de mult vroiam sa te intreb cum se joaca Iulia cu bb-ul? Pup frumoasele!
Am luat olita de curand si am constatat ca scrie pe ea- de la 18 luni.
Si 'cica' baieteii deprind mai greu tehnica cu olita, pe asta o stiati?
Lala_D spune:
In discutia despre olita eu nu ma bag, am spus-o de multe ori pana acum Andrei inainte de 2 ani probabil nici nu va vedea obiectul ala prin casa ![]()
Traiasca pampersul si lipsa mea de stres 
Nu ajunge niciunul la scoala in pampers ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
emabucuresti spune:
Lala cred ca modelul vostru e unul de succes,inca pe piata, am vazut-o pe site-ul german, e a patra parca in link ul dat de mine. Si eu
mamica tanara si frumoasa pe care nu o vazusem in poze pana la cele cu party ul!
grati.ela spune:
http://www.youtube.com/watch?v=ZfauuAAnFD0
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
danybv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela http://www.youtube.com/watch?v=ZfauuAAnFD0 mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Frumoasa melodia iar tipa ce sliueta are , moama maoama
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
grati.ela spune:
a sunat un coleg de-al Ozanei sa o invite la ziua lui...mi-a zis mandru ca e singura fata invitata...fetelor a inceput balul! a crescut copila asta a mea...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
emabucuresti spune:
La multi ani Sara Denisa!
ma uitam pe listuta cu gravi si abia asdtept sa aflu ce se mai ascunde in burtici! Si la mine sunt tare curioasa daca tot baietel mi se confirma si la urmatoarea eco. desi nu cred sa se fi inselat Iosup.
Dana tu esti nehotarata in privinta numelui, eu am nehotarari mai mari( zic eu) aka am fost la o dr si vreau sa merg la consult si la alta dr, deci inca nu am hotarat cu cine nasc...Plus ca pt urmatoarea eco am programari la mai multi dr, nu stiu la care ma voi hotari...nah dileme

Pipetzica (12.02.2008)