LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(194)
Raspunsuri - Pagina 4
grati.ela spune:
Ema la mine Iosup s-a inselat...Sanziana e...Dudu!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Shose spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Shosetica mea iubita, de mult vroiam sa te intreb cum se joaca Iulia cu bb-ul? Pup frumoasele! Am luat olita de curand si am constatat ca scrie pe ea- de la 18 luni. Si 'cica' baieteii deprind mai greu tehnica cu olita, pe asta o stiati? Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Ema, cu bblushul?
Il plimba cu carutzu, si cu mine de mana, ii da sa bea cu biberonul ei, ii fura suzeta lui mica, il taraste toata casa dupa ea.
Se trezeste din senin ca il vrea, si striga tare `bebi`, `bebi`.
Ca sa spun sincer in ultimele 3,4 zile l`a bagat in seama foarte mult. Parca celelalte jucariutze au fost uitate.
Si mai are cateva portocale si lamai de plastic pe care le tot invarte toata ziua.
Cat despre eco, tu ce simtzi, s`a inselat Doc? Ca la Gratzi?
si abia astept sa te duci la urmatoarea ecografie sa vedem ce si cum.Ce face Milan? Cu ce se mai joaca si el? Am vazut o trici frumoasa, portocalie pe situl care l`ai dat. Mai prospectez piata si tare as comanda`o si eu.
Gratzi...hihihi...e mare Ozanel acum, o sa mai primeasca invitatii cred.
Io imi amintesc ca pe la 12 ani il placeam in secret pe un vecin
Era secret mare...nu spusesem la nimeni, nimeni.
Hihihi ce varsta frumoasa, sunt convinsa ca voi doua sunteti asa prietene incat nu o sa iti ascunda nimic, niciun sentiment.
fetele, si sa se faca ozana bine, sa poata merge la party.Shose si
Pipetzica (12.02.2008)Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ven spune:
Buna seara!
Asa, Shose,
fata ca e desteapta foc! 
Asta o zice o mami, ca si LalaD, al carei copil mai mare a scapat de pampersul de zi la 3 ani, iar de cel de noapte la 4 ani. SO WHAT?? O sa scrie chestia asta cumva in CV-ul lui??
Trebuie eu sa ma stresez si sa-mi fac nervii carliontz ca sa scape copilul de scutec la 1 an or so?? Neeehhhhh!! No way!
Nici Mathias nu cred ca va vedea olita (adica a vazut-o, dar acum s joaca cu ea, se urca pe ea, isi baga picioarele - la propriu si la figurat
) pana la 2 ani.
Cui nu-i place, spune-le ca asa vrei tu sa dai MUUULTI bani pe scutece! 
Sa va mai zic de noi - si apropos de asta, ma gandeam eu mai adineauri "Sa-i dea d-zeu sanatate aluia de a inventat netul si forumurile!" Pt. ca, nah, iti versi amarul si offul in eter, cine vrea te citeste, iti da un sfat, o vorba buna, cine nu, trece mai departe, si gata...si tu macar ti-ai descarcat sufletul!
Asadar si prin urmare, prima bomba: aseara, absolut fara nici o instiintare sau avertizare, cu cine ma trezesc la usa?? Cu SOACRA! Venita, fara sa ne zica nimic, din Germania! Am crezut ca fac infarct de nervi cand am vazut-o, eram atat de nervoaso-socata ca nici nu m-am putut preface ca "surpriza placuta' pe care vroia sa ne-o faca i-a iesit..... SHIT!
Sta vreo sapt. si ceva si deja m-a enervat o tura, Markus statea sa vomite pe masa, si ea insista sa manance neaparat ceva!
Cred ca nu va pleca de data asta pana nu va auzi de la mine tot ce tin de atata vreme in mine (apropos, v-am zis ca s-a autoinvitat sa vina cu noi la mare?
I-am zis sotului - care e incantat de idee, evident - ori EU ori ea!)
A, si maine era stabilit mai demult sa mergem la Tg Mures la niste prieteni in vizita. Ei bine, sotul meu i-a anuntat telefonic ca mergem cu muma-sa, ca " e de gasca". Pfuai, sa-l strang de gat, dar nu puteam, ca era si ea de fata.
Numa bine ca Markus nu se simte bine si CIU_CIU Tg. Mures!
Asaaaaaa, deci va ziceam ca Markus a vomitat in seara asta, puiu mamii drag......asta dupa ce a avut azi si 2 diarei 
Ce ziceti voi de asta? Se pare ca chiar e acelasi virus la amandoi copiii, doar ca Markus, fiind mai rezistent, s-a lasat doborat mai greu si mai tarziu.
Dar el e din ala care vomita una-doua. Teroarea vietii mele, cat a fost bebelus, vomitatul asta. Mi se scoala parul pe mine cand incepe sa vomite copilul asta....Offf!
Cam asta e situatia la Bistrita, sper ca prin alte zone vremea e mai senina!
Have a nice weekend, ma duc sa ma uit la True Blood.
danybv spune:
Ven imi pare rau sa aud de problemele pe care le ai ![]()
In primul rand , ii doresc multa sanatate lui Markus sa se faca bine cat mai repede .
Te compatimesc pentru problema cu soacra
iti doresc sa ai putere sa rezisti mai ales ca ai si problema de sanatate a copilului , fi puternica , stiu ca este usor de zis dar trebuie sa te mentii pe pozitie .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Laura Ioana spune:
Multumesc, fetelor
Elle
sar'na pt schema ta de tratament. Nu prea-s lamurita cu sosetelele cu otet: cat trebuie sa o las cu ele in picioare? trebuie sa o invelesc peste ele sau cum? Acum doarme, am imbracat-o doar intr-un body cu maneca scurta, sosetele si sac de dormit fara maneci. La picioruse i-am facut masaj cu bitter suedez, ca am auzit ca-i bun si pt asta. Inainte de asta i-am pus si sosete cu otet, dar nu le-am lasat mult ca se racisera tare si m-am temut. Inainte de somnul de dupa-amiaza avea 38,4, cand s-a trezit avea 38,3, iar dupa o jum de ora de la trezire avea 39,4
I-am pus un supozitor de paracetamol (nu stiam exact cum se face cu novocalminul, ca pe prospectul lui scrie ca-i pt copii >4 ani) si i-am dat si 1 ml (13 pic) de algocalmin. Dar dupa o ora nu-i scazuse temp decat pana la 38,6
Nu i-am mai dat alt antitermic, o sa-i dau la 12 (ca algocalminul si paracetamolul i le-am dat la 7,30), sper sa nu se intample nimic rau
I-am dat si 4 ml de romergan ca am inteles ca o calmeaza. Deja nu mai suporta sa ma vada cu seringa in mana
Apa nu vrea mai deloc...oooofff, de-ar trece cu bine noaptea asta!
La noapte ce sa-i dau oare: nurofen sau panadol (dr mi-a spus nurofen si paracetamol intercalate, dar parca mi-ati spus ca-i mai bun panadolul?)
Panadolul cat se da?
V-am zapacit cu intrebari, dar e o mare varza in capul meu, simt ca o iau razna!
Shose
multumim mult. Sa stii ca Theuta a fost f vesela si vorbareata toata ziua/seara, atat doar ca se matzaia daca plecam eu de langa ea. Parca-i planta agatatoare, asa se prinde de gatul meu si ma inhata si cu picioarele
N-am scapare!
Pfoai, Ven, ce surpriza! Cred ca ti-a picat fatza! Dar daca ar merge la mare cu voi nu o poti folosi pe post de bona pt copii sau nu vrei nici asa?
Rabdare si tutun (sau fara tutun
). Of, imi pare tare rau sa aud ca micutii tai tot nu-s bine
Sanatate multa!
Shose
despre ce "bebi" e vorba? Thea spune "meme" la bebe pe un ton fff afectuos!![]()
Ceska
esti o draguta ca te-ai oferit sa ma ajuti cu siteul ala. Daca-mi fac timp sa ma uit pe el te contactez pe PM, ok?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Laura Ioana spune:
Ema
daaa, eu sunt clienta fidela shoppingului on line
Spre disperarea sotzului
Mai dai o data link-ul sa vad si eu care-i bicicleta de care spui? Si cum ti-ai facut cont, daca nu stii germana?
Ce naiba mai voiam sa zic? Ufff!
Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor
Laura Ioana spune:
Roxana
nuuu, nu-i in branula, e suspensie orala. Dar oare-i obligatoriu antibiotic la rosu in gat? Mi-e asa de ciuda ca-i tot dau antibiotic
Vera
stiu, mi s-a mai zis ca temp e reactia organismului de aparare impotriva virusului, dar eu am tot un maaare morcov! Doamne ajuta sa trecem mai repede si cu bine de noaptea asta
Dany
Elle
acum am recitit mesajul tau si am vazut panadol 5 ml. Deci m-ai lamurit
Danonique
daaa, e stilul consacrat al Theei si i-am spus si azi doctoritei: noi ne imbolnavim numai in weekend! Of, bine macar ca am gasit-o (am fost la ea acasa).
Aaaa mi-am amintit ce mai voiam sa spun in postul trecut: am revazut pozele lui Shose si m-am lamurit care-i "bebi"
Si am admirat iar o fetita frumoasa foc, cu o mutrita de copil cuminte![]()
Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor
Laura Ioana spune:
Fetelor, oare fac rau ca o tzin pe Thea (acum de cand cu temperatura) mai mult dezbracata? Am tinut-o in pampers si tricou cu maneca scurta, iar de culcat am culcat-o in body cu maneca scurta, sosete si sac de dormit. Poate raci la plamani sau ceva?
Filmulete
Craciun 2008
Thea la 1 anisor
danybv spune:
Laura sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine in aceasta seara . Sanatate multa va doresc 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)