Ajutor - urgent trombocite grupa AII pozitiv!!!
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/beshter/beshter.jpg)
beshter spune:
Clauditza, daca stiam ca merg si trombocitele 0, ma duceam azi-dimineata. Uof! Duminica se poate, ai idee? Vreau sa merg maine cu sotul meu - amandoi suntem 0 pozitiv.
You cannot both dance and not pay the piper.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
clauditzadennis spune:
Nu, Mihaela, din pacate maine institutul este inchis duminica. Luni dimineata de la 7.30 se pot dona trombocite pentru Elena. Ne vedem acolo!
Dumnezeu sa va dea sanatate si sa ne ajute pe toti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Claudia
daca zici ca are nevoie si in alta zi si trombocitele traiesc 5 zie ...atunci sotul meu va veni joi sau viner isau cand o sa zici tu ca zi din saptamana ca e nevoie ! Azi a fost Lasata secului si l-a cam cherchelit nasul...mi-e sa nu dauneze !Asa e perfect spre mijlocul sau sfarsitul saptamanii!Multa- multa sanatate Elenei!De venit va veni cu siguranta dar maine nu cred ca e bine!Eu nu pot dona caci am grupa B3+.
diamisha spune:
Claudia,
mai aveti nevoie de sange? eu am AII pozitiv, dar abia acum am vazut apelul tau...
daca da, ma pot duce miercuri dimineata.
Diana, de Sonia (02.11.2008)
clauditzadennis spune:
Multumim frumos tuturor.
Am fost ieri acolo(la institut) cu mai multi potentiali donatori, dar, din pacate trombocite n-au putut recolta pentru ca era nevoie de o vena groasa ca pe deget si n-a avut nimeni...in schimb, au donat sange si au mentionat numele ei (Salculescu Nicoleta-Elena) si ne-au spus ca vor extrage ei trombocitele cand vor avea nevoie de ele...
Deci daca aveti grupa AII sau OI si vreti sa donati, mergeti la Institutul de Hematologie de pe Dr. Felix si donati si precizati pe fisa numele sau. Multumim anticipat pentru gestul de omenie!
Am mai aflat ca nu poti dona sange daca ai fost la dentist in ultimele trei luni, de exemplu, ca e mai bine daca inainte de a dona sange ai mancat ceva si ai baut apa (sa nu ai tensiunea mica)....si cam atat...
Elena sa simte ceva mai bine, continua tratamentul, a terminat prima tura de citostatice, care se pare ca e cea mai grea...O sa se faca bine, suntem convinsi de asta, doar ce e tare grea lupta!
Doamne-ajuta si sanatate multa la toata lumea!
Multumim mult tuturor!
Claudia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chris27/chris27.jpg)
chris27 spune:
Se poate si din Timisoara?eu maine am drum spre spital...E O.k daca precizez numele verisoarei tale?As vrea sa-i pot face bine...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
claudiasmile spune:
Buna! Numele meu este tot Claudia si sunt prietana cu Elena si cu sora ei, Cora... ne stim de ceva ani.
Eu am fost joi la Bucuresti, pe 5 martie, si am donat sange impreuna cu o prietena. Eu am tot grupa ei, iar prietena mea a donat in contul ei.
Nu este deloc greu sa donezi, tot ceea ce trebuie sa faci este sa specifici ca sangele este pt Salculescu Elena (grupa de sange AII pozitiv), spitalul Fundeni, Clinica de Hematologie, pt trombocite. Trebuie sa mananci de preferat un baton sau ceva dulce, fie chiar sa bei un ceai in dimineata respectiva, completezi un chestionar, trebuie sa stai bine cu tensiunea, sa nu suferi de vreo forma de hepatita, cam asta ar fi in mare. Va spun ca nu am simtit nimic in timpul donarii, nu este deloc greu.
Este pentru prima data cand scriu pe acest forum, in seara asta m-am inscris, am dat din intamplare peste subiect.
Stiu ca Elena lupta si ca o sa fie bine! Suntem alaturi de ea...