Ajutor - urgent trombocite grupa AII pozitiv!!!
Ma aflu de multi ani in mijlocul celei mai sufletiste si mai inimoase comunitati de oameni de suflet...va multumesc ca existati!
Va cer din suflet ajutorul...verisoara mea in varsta de 27 de ani a fost diagnosticata cu leucemie saptamana trecuta si se afla internata la Spitalul Fundeni, Clinica de Hematologie.
Deoarece numarul trombocitelor i-a scazut mult in ultimele zile, are nevoie urgent de transfuzii de sange...
Va rog din suflet, daca aveti grupa de sange AII, mergeti si donati sange (specificati, trombocite!) la Institutul de Hematologie de pe strada dr. Felix, pentru Elena Salculescu.
Multumesc mult de tot fiecarui om de suflet care se opreste pentru o secunda si doneaza o picatura din sangele sau pentru salvarea unei vieti! Dumnezeu sa va ajute!
Raspunsuri
alimaxi spune:
Of......Claudia, tocmai am citit mesajul tau! Imi pare rau de tot ce se intampla si imi pare rau ca nu pot ajuta cu nimic!
Dar sa stii ca sunt alaturi de tine si ii tin pumnii verisoarei tale! Sper sa se gaseasca cati mai multi donatori!
Va rog si eu, pe aceasta cale, pe toti cei care sunteti in bucuresti si aveti grupa A II sa donati! Sau macar sa dati mai departe acest mesaj!
Doamne ajuta!!!
papanash spune:
am trimis anuntul pe mail la toti cunoscutii din Bucuresti.
Multa sanatate !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
beshter spune:
Merge si grupa 0, banuiesc?
Vreau sa merg maine impreuna cu sotul meu.
Sanatate si putere!
You cannot both dance and not pay the piper.
viviana spune:
Am trimis si eu mesajul la cat mai multi cunoscuti.
Te rog pune in titlu si pentru ce ceri ajutor. Ajutor!!! Urgent sange A2 sau asa ceva.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
clauditzadennis spune:
Revin cu completari. Am mai multe informatii, situatia intre timp s-a agravat.
II trebuie neaparat trombocite AII pozitive, care se recolteaza doar la Institutul de Hematologie de pe dr. Felix.
Suntem deja disperati, deoarece sangereaza deja...
Va rog din suflet, trimiteti pe oricine cunoasteti cu grupa sangvina AII pozitiv sa doneze trombocite (nu sange, trombocite!) luni dimineata la Institut!!!! Eu voi fi acolo de dimineata, impreuna cu sotul ei!
Va implor, oameni buni, haideti sa o salvam pe Elena!!!
A facut nunta vara trecuta, se pregatea sa faca un copil....si acum asta...
Marina spune:
luni ma duc si eu sa donez, am A2 dar RH negativ. Banuiesc ca nu conteaza grupa f mult ca nu ma astept ca sangele meu sa ajunga direct la ea ci intr-o baza de sange. Sper din suflet ca dupa recoltare sangele trece printr-un proces de verificare, nu-l transfera oricum.
monabella spune:
of ce rau imi pare ca nu-s mai aproape sa donez si eu... voiam sa iti spun ceva insa. sinteti siguri ca e leucemie? intreb asta pt ca am auzit mai multi prieteni si cunoscuti care au avut scadere brusca de trombocite in ultimele saptamini si tot asa se gindeau la cele mai sumbre boli. Pina cind s-a dovedit ca sint niste paraziti (unul fiind toxoplasma) in singe care duc la scaderea trombocitelor. Acesti paraziti nu ies la coprocultura ci numai la analiza singelui. esti sigura ca nu e vorba de asa ceva? spun asta pt ca am auzit cazuri in care in ro se pune diagnosticul de cancer cu mult prea multa usurinta. dupa ce i se dineaza singe si ajunge in afara de orice pericol mergi la un dr bun si roaga sa vada daca nu e toxoplasma. Multa sanatate
clauditzadennis spune:
Multumesc mult tuturor...Incepem sa avem sperante, telefoanele suna, toata lumea se zbate, trebuie sa fie bine...of, Doamne!
Si eu merg luni sa donez, chiar daca am AB, tot pentru rezerva, Marina.
Monabella, n-ai idee cat de mult mi-as dori sa fie asa! Din pacate, dupa punctia in coloana vertebrala, diagnosticul nu poate fi nicicum gresit. In plus, trombocitele i-au scazut brusc ieri, din cate am inteles, imediat ce i-a venit ciclul. Medicii se temeau foarte tare de hemoragii, si azi dupa amiaza a inceput sa si sangereze nazal.
Asteptam sa trecem cu bine de weekend, pentru luni avem promisiuni de donatii de sange la Institutul de Hematologie.
Un lucru nu-l inteleg, oricum. Ni se spune ca doar luni dimineata putem dona trombocite pentru ea, ca doar acolo se doneaza...cum e posibil sa nu ai non-stop un punct de recoltare pentru cazuri atat de grave????
Doamne-ajuta!