Ajutor - urgent trombocite grupa AII pozitiv!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Eu sunt inarcinata in 35 de saptamani; pot dona, ca am A II pozitiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Nuschu, nastere usoara...nu-l stresa sau pune in pericol pe bebe...multumim pentru gandul bun, oricum!

Sarcina la termen, nastere usoara si bebel sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Nuschu, din cate stiu, gravidele nu au voie sa doneze. Sarcina usoara!

Claudia, imi pare nespus de rau pt verisoara ta. Sper sa se rezolve problema cu donatul cat mai curand. Imi pare rau ca sunt si departe si nici nu am grupa de sange potrivita. Dar sunt alaturi cu sufletul de voi! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Avem promisiuni pentru o punga de trombocite, speram sa trecem de criza asta, mai ales ca e weekend....

Ar fi pacat, diagnisticul a fost pus devreme, este stadiul II, e tanara si lupta, unele analize i-au iesit bine, iar medicii spun ca are sanse sa se recupereze!

Doamne-ajuta! Multumim mult tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

si eu tin pumnii si ma gandesc sa fie bine.
si trimit pe mess cunostinelor mele din bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Claudia sotul meu are A2 Pozitiv...cat de devreme poate fi acolo la Institut??Caci musai sa ajunga si la serv. in zona Militari si vine din Berceni fara masina!La ce ora se deschide Institutul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Eu am AII, dar Rh negativ. Daca se poate, ma duc si eu luni, numai ca nu pot decat dupa ora 14.00
Sper din suflet sa se vindece!

Mergi la inceput

Vesti bune,

Am reusit aseara sa facem rost de doua unitati, care i-au si fost administrate, de dimineata am mai gasit inca una...In plus, se pare ca sunt bune si trombocitele donatorilor universali, adica O, deci "largim" un pic aia de cautare si rugaminti, si la cei care au grupa de sange O.

Cu alte cuvinte, am trecut cu bine de criza acuta!!!

Multumim din inima tuturor!

Programul Institutului pentru donare sange si trombocite este 7.30 - 13.30...Iata adresa exacta si numarul de telefon:
Institutul national de hematologie transfuzionala prof. dr. C. T. NICOLAU
Adresa: Str. Constantin Caracas nr. 2-8, cod 78156, sector 1
Telefon: 031 425 12 30 , 31, 32, 33 ; Fax 021.319.17.79
Program INHT: 07.30 - 15.30
E-mail: hemtransro@b.astral.ro

Donatorul nu trebuie sa manance sau sa bea nimic in dimineata respectiva si sa nu fi avut hepatita sau diabet.

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimaxi spune:

Buna, sunt Alina....sper sa ma pot numi prietena Claudiei, desi o cunosc doar de la desprecopii.
Stiu ca in aceste momente trece prin clipe grele, alaturi de verisoarea ei care are nevoie de trombocite, grupa A II sau 0 I.

Imi permit sa scriu la acest subiect, trebuie sa recunosc, pentru al aduce pe prima pagina....sper sa nu mi-o luati in nume de rau!
Stiu ca, Claudia este la spital, alaturi de Elena, verisoara ei...si nu are posibilitatea de a scrie pe dc.
De aceea va rog inca odata, in numele Claudiei, pe toti cei care aveti grupa de sange A II sau 0I sa mergeti la Institutul de Hematologie de pe strada Constantin Caracas pentru recoltare de trombocite. Si va rog din suflet dati mai departe acest mesaj.....impreuna putem salva o viata!

Doamne ajuta si multa sanatate Elenei!

Mergi la inceput

Multumesc, Alina.
Am trecut cu bine de hopul mare de aseara, cand nu i se mai oprea sangerarea si ne panicasem rau.

Acum e ceva mai bine, se pare ca trecem cu bine de weekend si speram ca lucrurile sa fie mai bune in perioada urmatoare.

Am aflat acum ca trombocitele "traiesc" doar 5 (cinci) zile, asa ca vom avea nevoie sa se doneze sange in mai multe reprize, la cateva zile distanta. O sa va tin la curent cu evolutia si speram cu toii sa fie buna!

Am uitat sa va reamintesc numele fetei pentru care va rugam din suflet sa donati trombocite grupa AII sau O I...Elena Salculescu, de la Clinica de Hematologie Fundeni!

Multumim!

Mergi la inceput