FIV 216
Raspunsuri - Pagina 9
betty78 spune:
166.30 la 14 zile de la punctie. Va pup si merci frumos
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Moniland spune:
BRAVO BETTY!!!!!!!
Cred ca astept sa faci eco sa vedem cati puiuti faci de data asta.
Doamne ce mult ma bucur!!! Sa ai o sarcina usoara!!!!!!
18+
pussi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui betty78 166.30 la 14 zile de la punctie. Va pup si merci frumos Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
felicitari gravidutooooooo sarcina uSoara si sanatosi
sheri multa bafta la punctie!!!
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
mihaele spune:
Felicitari Betty sarcina usoara si la termen
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit
LucaLuca spune:
Felicitari, Betty! Minunat!!
Girls, cred ca stiti ca statistic cele mai multe reusite de fiv sunt primavara, corespunzand ciclului natural de fertilitate. Deci e sezon bun, go for it! :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
lauraa78 spune:
Betty,mii de felicitari!
Unde ai facut analiza de analiza de ai luat rezultatul asa repede?
many_bani spune:
Betty, felicitari, sa ai o sarcina usoara si la termen, te rogggggg sa ma iei cu tine la odisee. Frumos martisor ai primit.
Looana spune:
Felicitari, Betty! Cel mai minunat martisor!!sarcina usoara.
Va rog pute-ti sa ma treceti si pe mine pe lista la Fiv.
De saptamana viitoare (marti)incep cu prima ecografie ,si de la ciclu urmator incep cu tratament-ul,probabil ca primul ET va fi la inceput luni aprilie...din cite am inteles eu .Dosar-ul e deja acceptat pt Fiv in Germania.Prea multe nu stiu ,eu inca rasfouiesc in subiectele voastre sa ma informez cu cit mai mnulte din experimentele prin care a-ti trecut fiecare.
Bafta multa la punctie si la cine face ET.Tinem pumni sa vina martioase cu doua liniutze (II)
Looana