FIV 216
Raspunsuri - Pagina 10
KoraPop spune:
Bravooooo Bety!!!!!Sa-i faci u fratior sau o surioara sanatos/sanatoasa lui Mario!!!!Sarcina cat mai usoara!
Kora
CARPE DIEM!
betty78 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet. Nici eu nu ma asteptam sa fie pozitiv, dar asa a vrut Dumnezeu si tare ma bucur.
Pussi crezi ca sunt 2 puiuti la valoarea asta?
Lauraa78 testul l-am facut la www.cmmb.ro/" target="_blank">Matei Basarab, dureaza 1.5 ore cu taxa de urgenta.
Many_bani te i-au, cum sa nu te i-au la odisee. Tu cand iti faci testul?
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
antosit spune:
Betty felicitarii si sarcina usoara!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pussi spune:
betty eu zic ca sunt 2.... asa am zis de la marea incurcatura... dar din cate deduc esti Z11 dupa ET... deci sunt toate sansele reale sa fie 2 la valoarea asta.
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
andicu spune:
Bettyyyyy, yupeeeee!!!! BRAVO, FELICITARI !!!!
Cristinici, felicitari pt puiuti! sa te vad la Odisee de data asta!
Sherico, vezi sa nu te umfli mai mult decat necesarul pt gravideala! hai ca trebuie sa-i tii de urat lui Betty la Odisee, asa , ca veterane! bafta multa la punctie!
Si eu tot primavara o sa incerc, la anul, cred ca aceeasi perioada, februarie-martie, ca imi convine cum s-ar naste bebe si am timp sa mai repet un FIV in toamna, in caz de am bafta de data trecuta (adica la mine s-au numarat bobocii toamna, nu primavara..)..Moamaa ce pofta imi faceti de bebe 2!!!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
Asa cresc
felicia_ spune:
Betty, Felicitari! Ma bucur mult pentru voi!
Ali, tare rau imi pare... vorba ta: macar de ai descoperi ca e ceva ce trebuie ameliorat... Pupici si fii tare!
Sheri, bafta multa la puncite!
DORIS_71, asteptam vesti bune de la eco!
Va doresc o primavara frumoasa, cu multe vesti bune!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
mari_lolutza spune:
BETTY, bravo! Felicitari! Sa ai 9 luni de sarcina usoara!
MARIA 08, pupici.
SHERITRA, scoate cofragul cu oua la inaintare.
DEAR_BAMBIE, la multi ani pentru cei 5 ani de casatorie, sa fiti fericiti si impliniti. Cum merge stimularea?
Mii de pupici tuturor celorlalte fete.
dariaioanaxx spune:
Betty- felicitari, felicitari si bebe sanatos !
Laura- te astept cu o super valoare !
o primavara frumoasa cu multe inimioare in burtici !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.16 cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!