FIV 216

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Betty,mersi mult de raspuns!
Daria,sa te auda Dumnezeu!

Nu mai am rabdare,parca ma si doare burta,nu stiu ce sa mai cred...mai am de asteptat 1 zi si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Uau, Bety ce vesti minunate!!!!!!ma bucur pt tine ca stiu ca iti doreai mult o surioara pe Mario! daca e si fetita e sooper!
ma bucur mai ales ca ne dai sperante noua cu trompele!
SARCINA USOARA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Cristinici, multa multa bafta si embrionasi lipiciosi de mami a lor. super productie!!!

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

UOAUUUUUUUUUUUUU, BETTY FELICITARI, DOAMNE CE FERICITA POTI FI SI SA DEA DUMNEZEU SA AI SARCINA USOARA, DE DIMINEATA AM CITIT CA VREI SA FACI TESTUL SI TE-AM URMARIT! FELICITARI Intrebare, pe tine te durea piptul?
LAURA noi urmam acum , tu inaintea mea, ma gandesc si eu ca pana joi inebunesc la rezultat si am inteles ca la giulesti se asteapta la rezultat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

dragele mele, in aceasta seara nu am mai rezistat si am facut un test de urina, nu am respectat intocmai instructiunile in care se spunea ca nu se recomanda a se face testul dupa un consum mare de lichide. dar cum altfel daca eu peste zi beau apa ca o rata, nu-mi ramanea decat sa astept pana dimineata ori asta ma omora. asa ca am facut testul cu o urina cam decolorata si in aceste conditii a 2 a liniuta se vede, pal este mult spus, mai bine zis ca o umbra, dar este acolo si se vede, am sucit testul si eu si sotul meu pe toate partile si am decis ca "umbra"este acolo. Simt ca pana maine nu mai am aer, oare sa sper?.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Betty felicitari pt un Bhcg asa de mare .De ce nu mi-ai dat si mie un sms ?Te felicit din suflet si ma rog sa fie bine si sa ai o sarcina usoara.
Many_bani felicitari pt a doua liniuta.Sigur esti graviduta.Ce ma bucur pentru tine.
Acum pot zice si eu .Eu am facut testul de sambata dar pt a nu descuraja anumite persoane care erau in asteptari am evitat sa scriu raspunsul.Bhcg = 0,1 . Nu stiu de ce ...nu am nicio explicatie.Ba mai mult azi am vazut usoare urme de CM.
Succes fetelor care sunt in asteptare si nu va descurajati.
Va pup

Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

betty[size=6mare rugaminte avem la tine, sa ne iei si pe noi care urmam la odisee sa scapam de cosmaruri, hai te rog, uite , ma tot gandesc la tine cat de fericita poti fi si pe buna dreptate! ce simtome aveai?

laura sa ne rugam si pentru noi sa fie bine adica pozitiv si pentru toata lumea care urmeza testul sa treaca la odisee!!!!!!!!
iti fac galerie deja
cristinici ai facut ET? am inteles ca aveai productie de 5 ovocite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ellanik, imi pare rau, ce mai pot sa-ti spun acum, decat ca nu trebuie sa renunti. Daca vrei sa vorbesti suntem aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Bettisor felicitari din tot sufletul si multa sanatate lui Mario, sincer nu stiu cum faci fata sa stii ca cel mic e in spital cu tati, iar tu trebuie sa ai grija de puiutul mic din burtica.

Fetelor dragi, eu am crezut pana la venerabila-mi varsta de 34 de anisori ca e suficient sa-ti doresti ceva foarte mult si sa lupti pentru acel ceva. Pai si cand varsa Doamne Doamne cosul cu bunatati peste tine, fix bunatatile dorite, atunci te lovesti si cu realitatea dorintei tale, iar realitatea poate fi asa crunta uneori......
Pai toata viata, de la prima mea iubire, petrecuta pe la 5 anisori, mi-am dorit sa am si eu un bebel sa-i port de grija, insa nu credeam ca tre' sa trec prin asa cosmaruri pentru a-mi implini visul..... Zau daca nu ador acum doar noptile, cand reusesc sa dorm tun si cand visez ca mananc, ca rad, ca vorbesc, ca stau pe picioarele mele, dau chiar chefuri...
Ziua este o lupta continua cu fiecare firimitura de mancare si fiecare picatura de apa....
Daca ar fi pana la 3 luni, as mai avea cam 2 saptamani, ceea ce ar insemna "parfum" fata de cele 4 saptamani de cosmar prin care am trecut..... Doamne ajuta sa fie si la mine doar disgravidie de trimestrul I si nu mai mult de atat....

Bettisor, Deliutz, Copilutza, Blanche, Husky, Liliana draga si Koricica sufletista, Aurel si Maria va multumesc din suflet pentru incurajari si sper sa auziti doar de la prietene de cazuri ca al meu.

M-ati dat pe spate cu D oana la inceput am crezut ca ati gresit, apoi mi-am dat seama ca acum sunt Madam D, dar uitasem complet cand v-am dezvaluit informatia, mi-a luat ceva pana am realizat.......
Am psihicul zob, mi-e frica si de umbra mea, sa nu mai zic ca ma sperie si cand vad un simplu pahar cu apa pe care stiu ca TREBUIE sa-l beau...
Dar mi-a prins bine cura de perfuzii. Acum prefer sa ma lupt cu teama mea pentru apa, decat sa vad cum mi se scurge in cateva ore perfuzia cu apa si glucoza in vena....

Dar nu vreau sa va sperii cu sarcina mea, voi trebuie sa ramaneti optimiste si dornice de copilasi si nici sa nu va ganditi la ceea ce urmeaza, aveti suficient timp de temeri dupa.....

Shery cum a fost punctia, cum te simti, cum a decurs totul??????? Vreau toata povestea, ca in vremurile noastre bune, ca doar FIV-ul asta e cu succes fara discutii!!!!!
100% GARANTAT, doar ti-ai busit outele exact cum ti le-am busit eu in accidentul meu de masina de acum 2 ani, cand Alessiutza isi facea intrarea.....

Pussi am auzit ca si tu te-ai luptat cu disgravidia. Ai prins cum functioneaza chestia asta si cum o poti controla tu pe ea? Deocamdata ea da de pamant cu mine......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Betty FELICITARI sa ai o sarcina usoara !!!
Ellanik i-mi pare tare rau iubita!
Cristal1995te inteleg!
Many_bani daca e acolo liniuta e de bine...asteptam vesti zilele astea...

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput