FIV 216
Raspunsuri - Pagina 12
li_am spune:
Buna seara
Betty, felicitari, sa ai o sarcina usoara, bb sanatos si la termen!
Imi creste inima cand vad cate reusite, sper sa ne molipsim si noi, cele care inca asteptam! In sfarsit, am inteles si eu cum functioneaza "saitu" ca parca eram ...
Aly, pentru ca nu te dai batuta (daca erai lasa inchideai calculatorul si nu mai calcai pe forum neam!) o sa reusesti cu siguranta intr-o zi, sper ca foarte curand. daca problema nu e de ordin financiar, ( ) de fapt nici atunci, ca pana la urma se gasesc resurse, trebuie sa continui si va veni si ziua ta! daca pot sa te ajut cu ceva, o informatie, o programare, un doctor (ginecolog) bun in Austria, ceva, spune-mi te rog, orice, numai nu abandona inca!
Va doresc tuturor o primavara frumoasa si ma bucur ca existati!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria kinderwunschzentrum (Goldenes Kreuz privatklinik) - nereusit
FIV 2 feb 2007 - aceeasi clinica - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - in desfasurare (aceeasi clinica, trat cu menopur 225 IU si decapeptyl), pick-up miercuri!
vvvvv spune:
ellanik ce s-a intamplat? doamne prin ce treci....imi pare rau,si de ce ai tinut in tine?
cristinici spune:
Betty felicitari, sarcina usoara. Sper ca Mario se simte mai bine.
Ellanik sa-ti dea DD putere sa treci peste asta.
VVV nu am facut ET de abia miercuri ca i-am lasat sa mai stea.
Sheri bafta in continuare.
Multumesc veteranelor care ma stiu de ceva ani ca sunt alaturi de mine
cristinici
vvvvv spune:
cristinici sa iei puiutii acasa si sa fie cu noroc, M oana am citit povestea ta, cutremurator sa te chinui asa pana la sfarsit, dar curaj si capul sus, trece in a treia luna, ai sa vezi!!!!!!! incearca si lupta pentru fiecare gura de apa!!!!
M Oana spune:
Ella stiu cat de amar e gustul insuccesului, e o durere pshica greu de suportat, parca ai prefera o durere fizica unei asemenea stari de neputinta...... Mama ei de viata!!!!!
Ioana, Cristinici, Kora, Cristal sunt convinsa ca Doamne Doamne are un plan si cu voi, la cate de incercate sunteti.....
Many e buna si umbra, e un pas spre marea victorie!
LI_AM, bafta la BB 2 si fara probleme de data asta! Aveti toata stima mea pentru puterea de a o lua de capat intr-o asemenea lupta......
Eu parca nu vad sfarsitul "Primului Razboi Mondial" si nici nu visez sa ma mai pot inrola vreodata in asa ceva........
DRAGA V, sa nu te sperie povestea mea, e din capitolul "Si bogatii plang".....
Cred ca timp de vreo 10 ani am acumulat multe pacate voite si mai putin voite. M-am cam suparat in acesti ani pe Doamne Doamne ca nu imi da un copil si am zis in gandul meu multe cuvinte de care nu sunt tocmai mandra. N-am inteles de ce dadea copii femeilor care nu vroiau, femeilor care faceau avort si nu vedeam decat partea frumoasa a sarcinilor si a vietii cu copii. Niciodata nu m-am gandit la "pret" si spuneam cu o usurinta incredibila "de abia astept sa am durerile nasterii, sa am greturi, sa ma chinui si eu cu o sarcina".
Dumnezeu a stiut ce inseamna si a ales sa ma lase sa copilaresc pana sa-mi dea aceasta incercare, in speranta ca voi fi cu adevart pregatita. Si uite-ma cat de pregatita mi-s..........
Ioanatugs spune:
M_Oana multumim pentru incurajari! Vei trece si peste asta iubita...pentru ca stii vorba aceea..."Mereu facem mai mult decat credeam ca suntem in stare!"
Cristinici bafta miercuri la ET, sa ai blastocisti frumosi si gata de luat acasa pentru 9 luni!
li-am bine ai venit si multa bafta la acest FIV, sa fie la fel de reusit ca si cel de-am doilea!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vvvvv UOAUUUUUUUUUUUUU, BETTY FELICITARI, DOAMNE CE FERICITA POTI FI SI SA DEA DUMNEZEU SA AI SARCINA USOARA, DE DIMINEATA AM CITIT CA VREI SA FACI TESTUL SI TE-AM URMARIT! FELICITARI Intrebare, pe tine te durea piptul? LAURA noi urmam acum , tu inaintea mea, ma gandesc si eu ca pana joi inebunesc la rezultat si am inteles ca la giulesti se asteapta la rezultat |
da ma durea dar pe parti si nu tot sanul, dar cu mult mai putin decat la prima sarcina. In schimb am avut niste bufeuri ingrozitoare si dureri ca la CM am avut aproape constant.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
VVVV pai va i-au pe toate dupa mine la odisee, ca doar e destul loc si mi-ar face placere sa va am alaturi.
Am uitat sa va spun ca l-am ieri pe Mario din spital, iar azi am a avut o zi groaznica pentru ca am stat acasa cu el si mi-a fost tare greu...
Inca mai am dureri ca la cm, iar maine cred ca ma duc sa fac niste gestone. Chiar nu vreau sa risc nimic
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Ellanik scumpo nu ti-am trimis sms, pentru ca stiam exact ce se intampla cu tine si efectiv nu vroiam sa te intristez mai tare. Iti tin pumnii si o sa vezi ca o sa fie bine.
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Many_bani eu cred ca te felicit acum...oricum te astept cu valoare bhcg-ului maine.
pozele noastre
asa creste bebe Mario