FIV 216

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Betty, sa vii cu rezultat bun, insa eu cred ca este de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

BETTY,multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Cu drag de martisor, primiti primavara in sufletul vostru si fie ca acest anotimp sa va aduca in viata implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Va doresc o primavara frumoasa!

Gianni!
Betty Doamne-ajuta!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Betty bafta si sa vii cu rezultat pozitiv!
Te rog spune-mi tu ai avut fiv reusit in conditiile in care ai avut reconstructie tubara?
Blanche, Cristal

http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Betty: Tin pumnii stransi!!!!! Esti deja gravidutza!!!! Multa sanatate lui Mario!
Ellanik: Si eu care abia asteptam sa ajung azi la pc si sa te felicit! Tin pumnii stransi pentru maine!
Sheri: Sa stii ca butika asa va ramane 9 luni de acum incolo....umflata!
Oana: Felicitari pentru sarcina!! Sa dea Bunul Dumnezeu sa treaca starea aceasta cat mai repede!
O primavara frumoasa va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cocolyso

Betty bafta si sa vii cu rezultat pozitiv!
Te rog spune-mi tu ai avut fiv reusit in conditiile in care ai avut reconstructie tubara?
Blanche, Cristal

http://tt.lilypie.com/jG3kp2.png

merci frumos.

Da am un Fiv reusit dupa o reconstructie tubara a trompei stangi, cu toate ca am inteles ca lipseste o parte din ea; trompa dreapta este doar 1/2, dar din pacate lipseste partea cea mai folositoase, si in plus am un hidrosalpinx operat.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Betty eu cred ca te pot deja felicita!Asteptam si bhcg-ul,dar daca a iesit a doua liniuta oricat de pala ar fi ea e cel mai frumos cadou acum in prag de primavara.Doamne ajuta sa ai sarcina cat mai usoara si bebe sanatos/sanatoasa!!!!

D Oana FELICITARI draga mea,eram sigura ca ne vei scrie despre minunatia asta in curand...asteptam...sper sa treci cat mai usopr posibil de primul trimestru de sarcina si apoi sigur va fi mult mai bine,ai mare grija de tine si daca esti pe mainile profului asta e un mare avantaj... si sa ne mai scrii despre tine si bebe din burtica!

Cristinici bravo ,bravo,bravo!Bafta multa pe mai departe!

Bafta multa tuturor celor care se pregatesc de testele bhcg,celor care sunt in plin proces FIV, celor care urmeaza sa inceapa in curand si 1MARTIE sa ne aduca tuturor impliniri,realizari,multa dragoste si bucurii si o primavara superba....!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

FETELOR, stie vreuna dintre voi nr. de telefon al d-nei dr. Codreanu de la Giulesti? Va rog mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Betty, daca ai vazut doua liniute e de bine. Mai ce bafta ai tu la FIV-uri. Asteptam valoarea hcg sa vedem cati sunt.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Cristal, ma tot gandesc la tine... din pacate, nu sta in puterea mea sa te ajut, nici macar cu info despre asa ceva. cred ca eu pur si simplu as scrie clinicilor care au o anumita reputatie si sa intreb parerea lor despre aceasta situatie.
Stiu si eu un caz (care nu e de pe forum), in care s-a facut un prim fiv, nereusit, dar cu f multe ovocite (au ramas si la pachet 12 blasto!!!!) si a reusit la ET cu criogenati...
Nu ai cum sa faci abstractie de cele 4 fivuri facute "blind", pt ca le-ai "trait" cu toata intensitatea, insa mi se rupe sufletul ca te simt atat de deznadajduita...

Gianni, 11 incercari de fiv???? cata tarie!!! nu pot sa cred!!!

Betty, e clar, esti gravida!!! asteptam doar confirmarea de la testul de sange ca sa ne linistim

Simonia, Puregon gasesti la orice farmacie (Dona, Sensiblue, Help net,etc). macar cu comada de pe o zi pe alta...

Sheri, multa bafta la punctie, sa se lase cu muuulte oute frumoase!

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput