FIV 216
Raspunsuri - Pagina 7
elenada spune:
Cu drag de martisor, primiti primavara in sufletul vostru, si fie ca acest anotimp sa aduca in viata voastra implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Va doresc o primavara frumoasa si plina de bhcg-uri pozitive
elena +17
Burtica mea la 16 sapt
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
cristal1995 spune:
Gianni, multumesc mult pentru informatii, te-as mai ruga, daca poti, sa-mi spui ce inseamna exact MRI... Este un fel de RMN?
Pupici
Aly
lilianaFi spune:
Primavara frumoasa
"D"Oana..iubita ce-mi vad ochii...esti graviduta??? ...ce ma bucur..felicitari din tot sufletul sa ai o sarcina la termen cu bebel sanatos si frumos
Gianni ce mai faci draga mea...ai mai aparut pe aici??? chiar ma intrebam ce mai faci,ce planuri mai ai???
Blanche Cristal Ioanatugs Kora... ...trebuie sa iasa soarele si pe strada noastra mai devreme sau mai tirziu...numai bine
Un tren de martisoare virtuale pt voi...
aurel_cris spune:
Un buchet de floricele petru ziua de 1Martie si de la mine,va doresc o primavara frumoasa si plina cu reusite la toate.
MOANA felicitariiiiii,si eu am o prietena care a avut asa probleme pana la 3 luni.Dupa o sa fie bine
Multa bafta la toate care sunteti in tratamente sau asteptati rezultatele.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
DORIS_71 spune:
O primavara frumoasa si cu multe impliniri.
cristal 1995 imi pare sincer rau.
Am vazut ca saptamana urmatoare sunt cateva fiv-oase care asteapta rezultatele asa ca eu incep cu galeria
Eu sunt azi ziua 10 de stimulare, maine din nou la eco si sange si vom mai vedea. De azi dimineata am inceput sa fac si cetrotide. La ultima eco sambata aveam doi mai maricei pe un ovar si restul mai mici si pe celalalt ovar unu mai maricel si altii mai mici. Cred ca am sa fac stimulare pana marti ca de obicei asa am facut, 12 zile in total. Sper sa fie ultima data si sa reusesc in sfarsit mai ales ca acum folosim ultima eprubeta de ai sotului.
Ma trece-ti si pe mine pe listuta, va rog.
toate FIV-oasele.
claudia79 spune:
http://sciencelinks.jp/j-east/article/200208/000020020802A0114506.php
Gianni, am gasit asta legat de adenomioza mi-am adus aminte ca eu iau ierburile chinezesti respective in articol este data denumirea japoneza, eu iau varianta chineza recomandata de medic specializat in acupunctura.in chineza se cheama GUI ZHI FU LING WAN.
daca va intereseaza dati google sa vedeti , mie mi-a facut mult bine tratamentul asta. ciclul mi s-a reglat la 28 de zile fix, in loc de 7 zile de flow am 4 fara dureri, am ovulat in fiecare luna in ziua 14-15 conform testelor de ovulatie. cinamon-ul imbunatateeste ciculatia pelvina. eu cred ca adenomioza asta este de fapt ceea ce chinezii considera blood stasis. fsh mi-a iesit 4, lh 4 luna trecuta. as fi curioasa sa fac o stimulare acuma sa vad ce as produce, o sa aflu la fiv probabil in vara.
nu inteleg de ce medicul tau crede ca adenomioza este legata de hydrosalpinx. daca se poate as vrea nr ei de tel si numele daca le ai.
Multumesc mult
va pup pe toate care zilele astea aflati rezultatul!in special Betty!SUCCES!
claudia79 spune:
as vrea sa o incurajez si eu pe Cristal, Blanche, alte fete cu Hydro. stiu ca ti-e greu. sunt multe necunoscute in dg asta. eu nu am timp acuma pt ca am de dat examene dar am citit ca exista anumite deficiente enzimatice la nivelul uterului de asta credeam in cazul meu ca dupa hydro si scoaterea trompelor trebuie sa treaca un anumit timp ca uterul sa isi revina. DAR Bianca b care tocmai a nascut un baietel si-a scos trompa si luna uramtoare a facut fiv. a tinut si ea tratament pentru circulatie in zona pelvina mi-a scris. sper ca nu se supara a dezvalui aici ce mi-a zis pe privat. am scris doar ca stiu ca esti intr-o situatie grea si ai nevoie de speranta. La fel si xrysya. deci se poate nu stiu daca conteaza si cat de mult ai avut hydro inainte, dar se poate. eu cred ca reusita tine si de alti factori ca si regim de viata sanatos. tu ziceai ca fumezi...hera a ramas nu natural ci prin fiv, dar a ramas. eu cred ca ar trebui sa ne interesam de ceilalti factori pe care ii putem influenta noi acuma ca am scapat de trompele care faceau rau.
astea sunt teoriile mele si ce cred eu despre reusita in fiv. mai am si altele. de exemplu eu la transfer am fost f streasata si am gasit n articole care arata ca stresul la transfer este f daunator si ca este util sa iei valium aspirima, piracetam, snt mai multe teorii conform carora in stress se elibereaza cortisol si adrenalina si interfereaza cu implantarea.
as vrea sa am mai mult timp sa citesc mai mult din pacate drama mea acuma este ca NU POT sa cup de pb copil inca. trebuie sa imi fac rost de job ca sa pot asigura viitorul copilului ce o sa vina. asa ca intre examene o sa mai bag si fivuri.dar stiu ca soarele o sa rasara. nu imi permit sa cad pentru ca nimeni nu exista care sa ma ridice. am invatat ca in viata ai exact atatea sanse cate sigur iti daruiesti.
so, cheer up!
ma bucur ca suntem aici sa ne impartasim ce stim fiecare si poate, poate iese ceva.
betty78 spune:
Ma pregatesc sa plec sa imi fac testul de sange, dar sa va spun un secret: cu toate ca nu am incredere in testele de urina mi-am facut unul in dimineata asta si mi-a aparut a 2-ua linie, nu la fel de intensa ca si prima, dar se vede destul de bine...inca nu indraznesc sa ma bucur pana nu primesc rezultatul testului de sange. Va pup
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
mihaele spune:
Betty Eu zti spun Felicitari si Doamne ajuta
Fetelor cu ocazia de Martie va doresc o primavara plina de teste Pozitive
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit