FIV 216
Raspunsuri - Pagina 4
cristinici spune:
MOana nu cred ca sunt motive sa nu fie Marinescu la Giuly maine.Poti sa o suni pe tanti Geta dimineata(0723544460) sau sa te duci pana acolo. Felicitari pt sarcina si un copil sanatos de care sa va bucurati.
Cristal sper sa ai puterea sa treci si peste asta
Iata ca ai nostri au facut azi noapte ce noi nu putem face acum ( avand interdictie de la autoritati), s-au iubit la nebunie si s-au fertilizat toate 5. Maine juriul decide cand va fi ET duminica sau marti.
Astept in continuare vesti bune , sa inteleg ca urmeaza Ellanik maine, Betty luni si Many care inca nu s-a hotarat. Va tin pumnii in continuare.
cristinici
M Oana spune:
Cristinici saru'manusitele, imi e tare util telefonul cerberului, desi conteaza enorm momentul in care o prind, cred ca o sa ma duc personal, poate fata mea de cadavru ambulant o va indupleca mai tare si-mi va deschide poarta cea mult ravnita.
Nici nu stiu pe la ce ora as putea sa pic si eu cu urgenta mea si sa-mi acorde macar 10 minutele...... Sa ma duc la 9, sa ma duc dupa 11..........
SA FIE INTR-UN CEAS BUN INCERCAREA ASTA!
copilutzu spune:
Fivoasele mele dragi , azi am facut si eu eco.
Va rog sa va dati cu parerea ...
Ma intereseaza valoarea Estradiolului - 1931
Iar outzele sunt :
Eco Z.12
Ovar drept:
1F de 16, 1 F de 15 , 6 foliculi de 10 mm
Ovar stang 10 foliculi mai mari de 10 mm
Endometru trilam. de 12.
Ce ziceti de estradiolul meu??? E bine???
Sar'naaaa mult anticipat!!!!
PS. M Oana eu l-am vazut azi la Giuli de la ora 10.30 pana pe la 12..
"este mereu prezent "
Multa Bafta maine!!!
Auleeoo dar acum mi-am dat seama ca maine este sambata.. nu stiu .. ce sa zic...
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
cristinici spune:
Eu zic sa o suni pe la 7.30 pe tanti geta ca s-a schimbat in bine f mult. Oricum cred ca are programari la echo , dar mai subtire probablil, ca e sambata. Daca nu reusesti sa o imbunezi da o fuga pe la 8-8.30, ca daca urca sus in spital vine mai greu.
cristinici
ellanik spune:
Copilutzu la cat ma pricep eu , cred ca esti bine asa ca nu trebuie decat sa stai relaxata si sa gandesti optimist.
Mooooaaaamaaa cristinici ce sex nebun o fi fost acolo in laborator.Oricum te felicit pt rezultatele de pana acum.
Fetele maine fac testul.Tineti-mi pumnii!Pupici!
Doamne,da-mi un pui sanatos!Sau ...doi!
Sheritra spune:
Elanik bafta multa tin pumnii, nu mai rezisti, hai?
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
M Oana spune:
Copilutz si Cristinici
S-a schimbat Getutza noastra in bine, asta da veste imbucuratoare, imi da aripi sa mai traiesc pana maine........
Sun la prima ora, storc orice informatie si sper ca trecutul meu de fivoasa de acum 2 ani sa-mi netezeasca drumul spre sefu' , de care eu am fost tare multumita si ca om si ca medic....
Pana acum am fost la o prietena ginecolog, dar vreau un profesionist, sper sa plec la fel de multumita de la Giuly cum plecam si pe vremuri....
Nu pot sa-l uit pe Marinescu cum se uita in ochii mei, se tinea de zid si intreba:"Cum ai putut sa pierzi sarcina, daca stiam te tineam in spital, nu-ti dadeam drumul acasa sa plangi si sa suferi......".
Apoi, la al doilea FIV eu ii spuneam ca divortez, ca nu mai am cu cine sa fac copil, iar el ma tot punea sa ma urc pe masa, nu realiza ca nu se mai poate face nimic.........
Chiar ii pasa omului si de ceea ce simteam si de partea medicala si asta e tot ceea ce cer de la un medic. Am sperat ca doctora mea, prietena din copilarie, va empatiza cu mine, dar pana acum nu am facut decat sa ajung in coma pe mana ei........
Sper sa-l prind pe Prof in aceeasi stare in care l-am lasat in vara lui 2007.....
Va pupic pe toate si va doresc BAFTA DIN PLIN si DOAMNE AJUTA!
Sheryk daca tot ai intrat, poate-i zici si fetei daca Profu' s-a schimbat in bine sau rau..... Tu ma stii ca-s lipicioasa tare de om si intru sub piele usor, dar pune aceeasi pasiune si pentru perioada de gravideala sau marea atentie e concentrata pe perioada FIV-ului..... Eu l-as lasa sa ma si interneze maine, numai sa ies femeie gravida normala din spital........
Ioanatugs spune:
M_Oana vai ce surpriza frumoasa...FELICITARI IUBITA SI SARCINA USOARA!
Cristinici multa bafta sa fie si lipiciosi embrionasii iubareti!!
Copilutzu e foarte bun Estradiolul, multa bafta la punctie, sa ai multe outze!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
Moniland spune:
MOana, super!!! Bravo pentru reusita ta!!! Sa ai o sarcina usoara, chiar daca inceputul nu e cel mai bun, sfrasitul conteaza can diti tin minunea in brate. .
Cristinici, tin pumnii pentru iubiri pe viata!!!!
Copilutzu, estradiolul e bun!!! pe cand punctia? Cred ca mai faci vreo 2-3 zile de stimulare, nu?
ellanik, sa ai mult noroc si sa vii azi cu vesti de .
18+
Sheritra spune:
Oana, imi pare rau ma culcasem aseara si nu ti-am vazut postarea, Profu este acelasi om, de acum doi ani, asa ca bafta in dimineata aceasta sa-l gasesti, si sa te rezolve! Tine-mi un loc cald ca viu si eu luni!
Eu am o burta umflata rau si nu pot sta pe o parte !
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)