Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Gugu , ulei de masline ...no way , dar o sa incerc cu kiwi . Cat despre cafea , aia mergea sigur , dar cand nu eram gravi... Acum , nu-si mai face efectul ..

8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

HONEY imi nespus de rau...daca vrei un suport psihologic intra la "durere pierderii unei sarcini...dela "asteptand un ingeras..."....unde din pacate acolo sunt multe fete care au perdut bbii. Numai bine.

ANACONDA bea cel putin 2 l de apa pe zi, iaurt de la Activia de prune, daca bnu ai probleme cu stomacul, 2 kiwi dimineata pe stomacul gol, paine din faina integrala, biscuiti care sa contine multe fibre, multe legume, nu orez, nu banane, nu morcovi, curmale , smochine daca nu ai probleme de gastrita.

MOCACILA bine ai venit, sarcin ausoara si la termen!

Daca imi dati parola pot schimba si eu capitolele.

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Neata si de la noi! Pardon, cred ca mai potrivit e

Honeybaby, mult curaj si sa-ti revii repede! Suntem alaturi de tine.
Mocacila, bun venit printre noi, sarcina frumoasa si bebe sanatos!
Danangie, ai PM cu parola.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 10+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
Va rog sa nu ma intelegeti gresit dar nu mi se pare corect sa nu ti se acorde ajutor si scan la nastere. Adica aici in anumite spitale (pana si eu la Caritas) ai monitorizarea batailor fetale non-stop pana ce nasti. Eco ti se face musai.

Draga Monica, sa sti ca nu peste tot in tara se face aceasta monitorizare la nastere. Eu cand am ajuns la spital aveam apa rupta, dr m-a consultat dar fara sa faca eco si nu stiu sigur dar cred ca nici bataile inimii nu le-a ascultat. Bine ca nu am avut probleme. Pe tot parcursul sarcinii mi s-au facut 3 ecografii, ultima pe la 7 luni. Si nici nu se fac atatea analize de obicei cele obisnuite: hemoleucograma, fier, calciu, ceva analize de ficat, sumar de urina. Cel putin astea mi le-a recomandat dr de familie. Si ca o noutate m-a pus sa-l intreb pe med. meu ginecolog daca ar trebui sa fac teste pt. sindromul Down. Stiu ca eu mi-am facut cu multi ani inainte teste pt toxoplasmoza si citomegalovirus pt care am anticorpi dar nu m-a pus sa le repet.

9+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1sweet_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
Eu ma gandesc la o inghetata mare de ciocolata, voi ?
Scuze Angel....dar inghetata sunt sigura ca au si ei, nu ?
va pup pe burtici pline de viata

nu-i nimik.......da inghetata au si pe-aici ....tocmai am patat una sambata....apoi m-am gandit ca rau am facut,dar deja era prea tarziu.
dupa ce citesti ceea ce scrie pe net despre ceea ce ai voie sau nu sa mananci in timpul sarcinii iti pui mii de intrebari inainte...sau ca in cazul meu,dupa....daca sa mai mananci altceva decat ceea ce faci tu cu manutele tale.......par un pic paranoica nu?
8+

Mergi la inceput