Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 22
ancutzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaconda2 Neata fetelor ! De cate ori am scris si eu cate ceva , nu mi-a raspuns si mie nimeni ... Ce luati voi ptr constipatie ? 8 + |
Neata fetele

Eu pentru constipatie mananc kiwi cam 1-2 si are efect garantat. Eu am aflat ca face minuni de la o prietena care desi nu este gravi are probleme cu constipatia. Plus ca e tare bun si mai taie un pic si din greata cel putin asa se intampla la mine.
O zi frumoasa va doresc tuturor
9+
kiki_cri spune:
Buna dimineata!
Ma culc citindu-va si ma trezesc citindu-va!Sunteti uimitoare
.
Mary[b],azi vin la Alba (la socrii) sa imi ti si mie o negresa
.
[b]Vik[b], eu numai la cabinetul privat a lui Ona ma duc deocamdata...cine stie poate ne vom intalni totusi la Gine 1
.Sa stii ca si eu patesc la fel...imi e greata, dar daca manac imi trece
.
[b]Honeybaby, imi parea rau ca ai trecut prin asta...dar cum ziceau fetele D-zeu stie mai bine...oricum viata iti e inaite si sigur vei reusi pana la urma...si eu stiu multe cazuri asemanatoare...te
si curaj!
[b]Zuben[b] Imi pare rau ca ai trecut prin experineta traumatizanta cu doctorul acela...ce repede se pun pe curmat vieti...ai facut f bine ca ai plecat la alt doctor...odihneste-te acum si sunt sigura ca totul va fi bine...asa e la unele ecografe arata diferit sarcina...depinde mult si de preformantale lor.
Intreba cineva cum dormim...si mie parca imi e tot mai greu...si eu dormeam pe burta cu un picior indoit(intelegeti voi)...si acum parca ma cam incomodeaza...ma apasa pe burtica..si sanii ma dor si ei. In privinta laptelui...ar trebui sa beau si eu mai mult...eu eram mare fana...dar de cand am ramas insarcinata parca nu mai imi place...mancam zilnic cu cereale...acum nu mai pot...
Va
KIKI
+9
kiki_cri spune:
Eu am patit-o urat cu kiwi...am mancat intr-o zi 5 unul dupa altul...imi era tare tare pofta...si a doua-a zi...numai kiwi am facut
...dar daca nu exagerati (cum am facut eu) sigur ajuta daca esti constipata.
KIKI
+9
speranta76 spune:
Buna dimineata fetelor! Da harnice mai sunteti!
Honeybaby, imi pare rau pentru ce ai patit si nu iti pierde speranta ca data viitoare va fi bine.
4+
http://bd.lilypie.com/H3bYp2.png
gugushtiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancutzam
Neata fetele ![]() Eu pentru constipatie mananc kiwi cam 1-2 si are efect garantat. Eu am aflat ca face minuni de la o prietena care desi nu este gravi are probleme cu constipatia. Plus ca e tare bun si mai taie un pic si din greata cel putin asa se intampla la mine. O zi frumoasa va doresc tuturor 9+ |
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! cum de am uitat de kiwi
. Si la mine are efect garantat, numai ca obisnuiesc sa mananc ca sparta cand am si ma ustura limba de mooooooooooooooorr! dar e tare bun.GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
kiki_cri spune:
Gugushtiuc, ce mamica frumoasaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!Cum ai reusit sa nu te ingrasi in sarcina??!!!Areti super!Binenteles ca si Luca e frumos
!Si by the way...super tortul de la botez!Felicitari pt petrecere!
KIKI
9+
gugushtiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiki_cri Gugushtiuc, ce mamica frumoasaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!Cum ai reusit sa nu te ingrasi in sarcina??!!!Areti super!Binenteles ca si Luca e frumos !Si by the way...super tortul de la botez!Felicitari pt petrecere!KIKI 9+ |
Draga mea, am pus 18 kile mari si late in sarcina, m-am ingrasat destul. Multumesc pt complimente.
GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
4+www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze noi LUCA! Ce mare am crescut!
Mocacila spune:
Buna dimineata!
ma alatur si eu grupului vesel in calitate de burtica foarte foarte fericita!
DN: 24.11.1971
UM: 19.12.2008
DPN: 25.09.2009
Noi ne simtim in general bine, mai depistam seara cate un miros "absolut oribil"
, ii mai dam lui mami emotii cu cate un junghi.. Dar cam atat, slava Domnului!
Va imbratisez pe toate si ma rog pentru toti bebeii nostri sa creasca mari si sanatosi!
Mocacila
10+
kiki_cri spune:
Gugu, nu se vad cele 18 kile...oricum si eu cred ca voi pune o gramada...dar am de gand sa ma duc la sala dupa...oricum eu eram impatimita cu aerobicul...sper sa revin si eu la kg dinainte (deja am pus 3 kg. in numai 9 sapt).
KIKI
9+

Alex (2 noiembrie 2007)