Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Mai Monica stai asa ca nu e chiar atat de Holocaust cum ti se pare tie. Adica bataile fetale sigur iti sunt urmarite la nastere, plus ecograf si plus nu stiu ce teste din care reiese starea de stres a copilului pe parcursul nasterii(ceea ce nu cred ca este in Romania; cel putin nu era acum 4 ani jumate). Mie sa fiu sincera aici nu mai imi este asa frica sa nasc fata de cum mi-a fost in romania. Cand am nascut eu am avut o colega de salon si saraca avea RH negativ. Copilul s-a nascut micut si pe la 7 luni jumate. si avea nevoie de transfusie de sange dar spitalul nu avea in dotare. Si pana au comandat ei si a venit sangele copilul murise. Deci asta mi se pare mie horror. Plus ca eu dupa nastere am facut infectie la cusaturile de jos din cauza cearceafurilor super curate din spital. Acum ce sa zic, peste tot sunt parti bune si parti mai putin bune. Ca sa nu mai spun de conditiile de spitalizare de aici si din Romania. Diferenta mare de tot. Nu zic ca nu sunt si parti rele aici dar in ce priveste spitalele eu spun ca nu se compara. Dar nu are rost sa intram in discutii dinastea ca oricum nu rezolvam nimic.
Eu sper sa fie bine pt toata lumea si sarcini usoare si la termen oriunde suntem in lumea asta.

Adriana 8+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

roxy vreau reteta de negrese.
pleaseeeee, pleaseeee, pleaseee.

9+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

Adriana si in Romania s-au renovat multe spitale. am fost in 3 spit in Bucuresti recent renovate si aratau foarte ok.
Exista si optiuni private.

http://www.memorialhospital.ro/index.php?show=galerie
http://www.spitaluleuroclinic.ro/page.php?type=galerie

9+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Mary eu inca dorm pe burta dar cu un picior ridicat cumva. Nu stiu cum sa-ti explic. Dar la mine sarcina e mai mica si mai pot inca sa dorm pe burta. Mai greu cu sanii ca-s durerosi rau.

Monica sper ca nu ma intelegi gresit din ce am scris mai devreme. A nu se intelege ca laud sau ca-s foarte fericita aici. M-as intoarce acasa si maine daca s-ar putea. Dar pana acum eu aici am fost foarte multumita de sistemul medical de aici. Si sunt mai mult ca sigura ca daca ai o sarcina cu risc sau probleme se ocupa mult mai mult de tine. Asa cred.

Reteta de negrese am si eu dar e de post din pacate.

Adriana 8+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ButterflySim

roxy vreau reteta de negrese.
pleaseeeee, pleaseeee, pleaseee.

Cred ca la mine te refereai...ca eu am scris ca am facutAnyway,uite-o..e scrisa babeste,cum am primit-o si eu
Se freaca 3 oua cu o cana de zahar . Se adauga o cana de smantana,5 linguri de ulei,1 praf de copt si faina cat cuprinde.Nu tre' sa fie subtire incat sa curga...tre' sa fie mai tare,ca un aluat. Se pune la cuptor..nush cat,ochimoetric,pana se coace. Se scoate,se taie bucatele si se pune la racit. Se pun200 gr lapte (eu am pus 300 si mi-a ajuns la fix) intr-o cratita cu 8 ling zahar si 3 cacao (acestea amestecate intai intr-un castronel..si daca pui lapte ami mult,pui si mai multe linguri din astea )...mai pui o bucata de unt si lasi totul sa fiarba. Cand se raceste siropul,dai bucatile prin el si apoi prin nuca de cocos
Sper ca ai inteles...daca nu,poti sa ma intrebiPofta mare

Poze cu noi

12+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Multumesc pt incurajari.

ButterflySim - Sper sa fie cu noroc a 3 - a oara. Ai descoperit cauza ??

Eu nu stiu de ce tot pierd sarcina. Saptamana viitoare trebuie sa pun la punct un plan de bataie si sa vad ce analize mai tot face.

Oricum momentan iau o pauza de bebe . Nu mai am energia , puterea , curajul ...etc s-o iau de la capat.

Denisa, 5+

http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Neata fetelor ! De cate ori am scris si eu cate ceva , nu mi-a raspuns si mie nimeni ...
Ce luati voi ptr constipatie ?

Zubeen , dr care ti-a facut eco si a zis ca ai avea 6 sapt , nu a ascultat si cordul la embrion ? sa-i auda inimioara , sa vada daca e bine !!?? Mai mergi si la alt dr ! Spuneai ca vrei sa ajungi la Tutunaru . Are un ecograf super-ultra-performant , si iti va spune exact ce si cum !

8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

NEatza burtici! Cred ca presimtirea mea ca iar am o sarcina "insomniaca" se adevereste. M-am trezit la 2 noaptea, iar dupa numarat turme infinite de oi am reusit sa adorm ca sa ma trezesc la 6.
referitor la ceaiul de menta, nu este interzis, nu e bine sa faci exces pt ca la un moment dat constipa.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Honeybaby imi pare foarte rau. sa te ajute DD sa ramai din nou gravi cat mai repede.

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Neata fetelor ! De cate ori am scris si eu cate ceva , nu mi-a raspuns si mie nimeni ...
Ce luati voi ptr constipatie ?

Zubeen , dr care ti-a facut eco si a zis ca ai avea 6 sapt , nu a ascultat si cordul la embrion ? sa-i auda inimioara , sa vada daca e bine !!?? Mai mergi si la alt dr ! Spuneai ca vrei sa ajungi la Tutunaru . Are un ecograf super-ultra-performant , si iti va spune exact ce si cum !

8 +

O lg de ulei de masline pe stomacul gol, daca te tine. In rest din cate stiu nu e bine sa iei nimic cu caracter laxativ. sau poate o cafeluta daca te ajuta.

Mergi la inceput