Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
MangaGirl spune:
observati ca numai noi, emigrantele am ramas :))) lumea doarme deja acasa si noi tot ii dam inainte cu claciul si cu laptele :)) hahah...si eu mananc iaurturi si actimel. carnea nu o suport. imi placea puiul inainte, acum parca are gust de carton. si portocale mananc in prostie.
dar greata trece cu rosii :))
si crackers Jacobs :)
MangaGirl :-)
9+
adriana_m spune:
Da chiar ca numai noi am mai ramas pe aici.
Mai si eu am inceput sa mananc rosii goale. Intr-o zi le-am simtit mirosul si asa fain miroseau ca le-am mancat ca pe mar. Neaparat trebe azi sa merg sa mai imi iau ca nu mai am.
Apai daca e numai 3 pahare de lapte si iaurt si banzica astea le mananc pe zi. Mi-am luat o grija. Cu fructele stau cam prost ca nu prea imi plac de niciunele. Daor daca le storc si le fac suc parca mai intra. Biscuiti nu mai prea pot sa rontai ca numai cand ma gandesc la ei mi-e greata.
MangaGirl ma bucur ca prietena ta a nascut ok pana la urma si ca copilul e bine. E bien cand se termina cu happy end totul.
Nici mie nu-mi mai pica carnea bine. Si de felul meu mi-s cranivora dar uite ca acum, pauza.
Adriana
8+ si
Robert Cristian (08.26.2004)
MangaGirl spune:
deci suntem ok...s-a mai incheiat o zi cu succes...aine e sambata...fara munca :))) noapte buna, somn usor tuturor! am facut o noua pasiune pentru forumul asta. mai rau ca pentru facebook :)
9+
honeybaby spune:
Hello !!!
Nu am intrat de mult pt ca nu am vrut sa va deprim cu starea mea .
Azi am fost la doctor. Sarcina s-a oprit in evolutie
.
Va doresc sa fiti in continuare burtici fericite si la sfarsitul celor 40 de sapt sa deveniti mamici fericite
.
Denisa,
5+
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
ButterflySim spune:
mai fetelor am studiat si eu ce am gasit despre testele BI test, TRIPLU test, DRY test si am inteles ca pana la urma tot aminocenteza e cea mai sigura. atunci dece sa le mai facem pe astea nu se poate face direct aminocenteza? fetelor care ati mai trecut prin asta voi ce stiti?
Mersici 
Pupici 
si Somnic usor 
9+
Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com
MangaGirl spune:
honeybaby, imi pare rau sa aud asta. Nu te intrista prea tare. daca s-a oprit inseamna ca era ceva nasol din concepere. natura asta uneori alege singura calea mai usoara. decat un copil nesanatos, mai bine s-a oprit singura.
9+
ButterflySim spune:
honeybaby imi pare foarte rau. fii tare daca pot sa te ajut cu ceva cu un sfat scrie-mi si eu am trecut prin asta de 2 ori. acum e a 3 a ora si sper sa fie totul ok. speranta moare ultima.
ai grija. te pup
9+
Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com
adriana_m spune:
Honeybaby imi pare tare rau ca s-a intamplat asa, dar poate e mai bine. Nici nu stiu ce sa zic. Sa nu renunti ca Dumnezeu te va rasplati pana la urma cu un copil sanatos si o sarcina pana la termen. Sanatate maxima.
Simm dar de ce vrei sa faci testele astea? Eu nu am facu asa ceva la prima sarcina si nu stiu daca acum am sa fac sau nu. Nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci ca nu stiu nimic despre astea ca nu le-am facut.
MangaGirl o noapte usoara si fara greturi prea multe.
Adriana
8+ si
Robert Cristian (08.26.2004)
monica_dicut spune:
MAi sunt si eu pe aici dar cred ca ati disparut voi,
Voi ma socati pe mine fetelor din UK si USA. EU personal n-as putea trai acolo. Stiind ce inseamna travaliu, stiind ce inseamna sa iti moara copilul la nastere.. brrr Doamne, sa nu ti se faca scan sa vada ca are esarfa de cordon... vai de viata mea... cred ca de aceea si mor atatia copii la nastere. Sincer mie asta mi se pare un Holocaust sub alta forma. Pe bune daca nu. M-am ingrozit deja.
Va rog sa nu ma intelegeti gresit dar nu mi se pare corect sa nu ti se acorde ajutor si scan la nastere. Adica aici in anumite spitale (pana si eu la Caritas) ai monitorizarea batailor fetale non-stop pana ce nasti. Eco ti se face musai. Pai clar ca daca acel copil are cordonul in jurul gatului va muri la nastere sau va suferi anumite probleme care il pot face o leguma pe viata... sunt de-a dreptul socata. Sincer.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mary_07 spune:
Buna seara
Abia la ora asta am terminat de facut negrese
.Ma pun eu linistita pe la 9 sa recuperez ce-ati mai scris si una dintre voi (numai retin care) ati pomenit de negrese..mamaaa,ce pofta m-a luat

matusa mea imi facea des cand mergeam la ea in vacante..pai numai secventele alea le aveam in cap,cum pregateam amandoua prajitura..am sunat-o sa-mi dea reteta si am tooot mesterit la ele pana acum![]()
Honeybaby..imi pare extrem de rau pt tine

nu am cuvinte....nu stiu ce sa zic cand aud de mame care isi pierd puiutii....
Lapte...stau cam rau la capitoul asta...o cana pe sapataman
Am si eu o intrebare Voi cum dormiti? Eu pana acum dormeam pe burta,asa eram obisnuita dar de cateva zile nu mai pot...asta era singurul disconfort si la sarcina anterioara,imi gaseam greu pozitii de somn...
Poze cu noi
12+ si
de
Alex (2 noiembrie 2007)