Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

buna fetelor.....sunt si eu nou venita pe aici,dar am fost constincioasa sa citesc ce ati scris in acest capitol :)
zubeen in primul rand iti tin pumnii sa fie totul bine ,si ca la ecograf arata mai mic decat ar trebuii sa fie depinde de fiecare aparat,de ex:la mn la 6 sapt am fost si mia zis ca sarcina e prea mica sau nu e ca arata de 4sapt , la 13/14 sapt mi s-a de un medic ca la ecograf bebe arata de 12 sapt, un alt medic mia spus ca are aproape 14 sapt ,deci eu zic ca e si in functie de aparat.
Stai cumintica la patut,ca si eu sunt la patut,ca am niste probleme care sper sa se rezolve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzam
Diamar si eu am luat pentru dureri de gat hexoraletten si m-am uitat impreuna cu farmacista pe prospect si scria ca sunt bune in sarcina si daca alaptezi.

Dupa ce ti-am vazut mesajul mai facut curioasa si am mai cautat pe net si intradevar se poate lua hexoraletten in sarcina. Daca nu-ti citeam mesajul spuneam in continuare ca nu pot sa iau in sarcina. oricum acum nu ma mai doare gatul dar tusesc. Am vazut ca Stodalul se poate da in sarcina dar nu stiu daca sa iau sau sa mai stau asa cu tusea asta ca doar si cand am alaptat am mai tusit si nu am luat nimic. Sper sa nu fac vreo complicatie.

9+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana_m

Salutare burtici
Zubeen si eu zic ca cel mai bine acum este sa stai linistita la pat si sa gandesti pozitiv. Si eu cu prima sarcina am avut bebe mic. Eu si fumam atunci si mi s-a spus din start ca bebe o sa fie micut. Si asa a si fost de 2.700 la aproape 39 de sapt. Dar intotdeauna era sarcina cu cel putin o sapt mai mic decat normalul. Stai linistita si roaga-te la Dumnezeu sa fie bine.

Aici nu se da nici un medicament nimic. Adica mi s-a dat mie o lista cu ce pot lua in sarcina pt fiecare durere dar eu nu vreau sa iau nimic. Stiu ca spunea cineva ca e aiurea sistemul de aici rau de tot ca se fac numai 2 analize si doua eco. Asa se fac daca totul este in regula. Dar la orice mica schimbare in rau sau daca gravida simte ca ceva nu e in regula sunt sigura ca se fac investigatii mult mai multe. Aici se merge mai mult pe selectia naturii parca. Intr-un fel eu consider ca e mai bine asa. Nu numai pt gravide dar pt tot.

Eu mi-s tot cu greturi si stari generale de rau, isomnii si foame la greu dar tot nu pot sa mananc din cauza greturilor. Cerc vicios.

pupici si weekend fain ca banuiesc ca la ora asta nu mai e nimeni pe aici.

Adriana 8+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Adriana mi-am dat si eu seama de faptul ca in State se merge mai mult pe selectia naturala. pe mine sincera sa fiu m-au ajutat mult din pct de vedere moral povestile femeilor de acolo care au avut probleme in sarcina. Imi aduc aminte ca citeam de pe forumuri despre sarcini duse cu bine la termen, fff dificile cu sangerari pe tot parcursul si alte nenorociri si asta mi-a dat curaj si speranta ca se poate si la mine. Acolo am observat ca medicii recomanda doar repaosul la pat si nici ala f strict, de medicatie nici vb(fara no-spa, ginypral, dufaston, etc) in ideea ca daca vrea mama natura sa fie ok o sarcina va fi bine,iar daca nu, poti sa stai la pat pana te faci verde ca tot se pierde.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Corect Gugustiuc, nota 10 din partea mea !!!!!!

Mergi la inceput

Pt fetele cu greturi.
Incercati sa i-o luati inainte doamnei Greatza si rontaiti de cum deschideti ochii biscuiti sau chestii de genul. Eu mai luam capsule de ghimbir de la plafar ca ajuta si acela la greata din sarcina si beam ceai de menta.
Momentan nu am greturi si sper din tot sufletul sa nu ma ami chinuie de data asta. dar asta oi vedea peste vre-o 3 saptamani mai exact, ca daca o fi sa-mi fie atunci ma apuca.

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Tu cum stai cu greturile? Am inteles ca la voi se gaseste suc de ghimbir, sau o fu in Irlanda si gresesc eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

zubeen doc ti-a dat concediu medical acum?
daca nu poti sa ceri tu de la medicul de familie.
si eu am sangerat la 6 sapt si 4 zile tot din cauza stresului de la birou. suntem 2 oameni care fac munca a 4 oameni doua colege au plecat si nu am mai angajat pe nimeni in loc ca e "criza". acum eu sunt in medical de 3 sapt si o sa mai stau pana pe 20 martie cand merg la urmatorul control. mi-e mila de colega mea care a ramas cu o gramada pe cap dar nu e vina mea eu trebuie sa ma gandesc doar la BB. gandeste-te la ce e bine pt tine si BB. ai grija.

pup

9+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Cred ca ma retrag la somn. tati s-a oferit sa doarma el cu Luca asa ca eu imi iau perna si ma instalez pe canapea in sufragerie sa fac nani. Noapte buna la mamici burtici si "chiriasii" din dotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui gugushtiuc

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Tu cum stai cu greturile? Am inteles ca la voi se gaseste suc de ghimbir, sau o fu in Irlanda si gresesc eu.

Mie mi-au trecut.....am avut mari si scarboase....dar am papat sticksuri asa cum le indemnam si pe fete si biscuiti sarati. Suc de ghimbir se gaseste, insa pentru cui ii place
Acum ma supara balonarea dar in general ma simt foarte bine, lucrez, merg mult pe jos, respir aer curat, dorm multe ore pe noapte si cateva ziua....sunt bine ceea ce doresc tuturor burticilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Gugushtiuc asa e aici. Si la copii la fel. Deci, al meu copil in Romania era tot timpul cu antibiotic poate si de 2 ori pe luna. Pt orice rosu in gat i se dadea antibiotic, ca s anu mai vb de febra. Dar aici, de cand am venit (2 ani jumate) a luat de vreo 4-5 ori antibiotic si ala pt otite pe care le-am rezolvat pana la urma cu operatie. A avut febra si peste 40 si nu ni s-a dat nimic. La inceput eram disperata, dara cum m-am obisnuit asa si e multttttt mai bine pt sistemul lui imunitar. Poate tot asta e si cu gravidele. Nici nu cred ca se gasesc asemenea medicamente. Cel putin nu fara reteta.
Iar cu greata, mie imi e greata numai cand ma gandesc la sticksuri si biscuiti sarati. Acum mi-am facut un suc dintr-o grefa si 2 portocale si parca parca ceva se simte mai bine. E groaznic sa-ti fie greata in permanenta dar si sa te doara stomacul de foame. Of

Adriana 8+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput