Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

scuzati greselile de ortografie...sunt inca la munca, e ora 6 si nu mai pot de nervi si scriu de parca am invatat limba romana ieri!!!

MangaGirl :-) 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Deci ....sincer , mi-e greu sa tin pasul cu voi !! Aproape 1 capitol pe zi ?? Off , pei nici n-am timp sa mai scriu si eu cate ceva ...ca as scrie ptr fiecare in parte cate ceva .

Madaaa , bine ai venit la Odisee !! Tu vezi in ce ritm scriu fetele astea :)) ?? Cum te mai simti ? De ce ti-a dat T cate 4 utro pe zi ? Eu mi-am redus portia la 2 , seara ...

Zubeen , ai ajuns la Tutu ?

Fetelor , am probleme cu tranzitul intestinal.... intelegi voi ce zic.. Ce sa fac ? ca ma dispera !

8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Manga Girl....imi amintesc acum de cea mai buna prietena a mea, profesoara de franceza si engleza care adaptase celebra furculita=furculition de la franceza la chibrituri=chibritation la engleza
Le zice Double Test, Triple Test, Nuchal Test (scan)...adicatelea...tot asa.
Vei vedea ca intalnirea cu moasa te va scoate la lumina, iti garantez; meseria lor e sa raspunda la orice nelamurire ar putea avea o gravida. Sa iti faci o lista de intrebari de pe acum....ca atunci le vei uita. Iti va indruga si multe banalitati dar si lucruri interesante....

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubeen spune:

GUGUSTHUC...Msi tuturor fetelor care mi-ati raspuns si imi sunteti alturi,am avut o zi groaznica..v-ma spus ca azi la serv,pt prima oara am sangerat..si parca era din ce in ce mai mult,dar nu ff..atat cat sa se pateze de-a binelea chil., si ma fugit pana la urma la dr..am nimerit la urgenta, in pitesit nu prea gasesti dr buni,mai si ala ,dp c em-a controlat cu mana fosarte brutal,ma rog,paote asa se controleaza,si mi-a zis din start,fara nici o explicatie,gata,ffacem chiuretaj,nici oo prbl..ziceai ca enebun..dar apoi zicea..hm sangerarea nu e asa mare..hm colul e inchis,dar da,facem chiuretaj..fara ecograf far animik..dc ati stii cum am plecat..de fapt cum am alergat de acolo..si am ajuns la o alta dr..pe care multe pers mi-au reocmandat-o ca ar fi buna,dr. Tanasescu..si mi-a facut un eco intravaginal,si mi-a zis ca sarcina mea pare de 6 sapt,cand eu in mod normal,ar trebui sa fiu in 8 sapt:(..si ca ori e o sarcina mai mica,ori ...s-a opirt:(..si mi-a zsi sa stau in pat,concediu medical,no-spa si ustrogestan..Doamne sper s afie bine,dar de cand mi-a zis de sarcina ca a rtrebui sa fie d e8 iarea este de 6..ammai auzit cazuri d'astea si pana la urma a fost oprita din evolutie..asta este acum,incerc sa ifu optimist,astiu ca bebele meu e rezistent...mulutemsc mult fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

zubeen si o prietena de a mea a avut o sarcina care era mai mica la ecograf decat calendaristic. si a nascut un baietel frumusel. ei i-a zis doc ca probabil a avut o ovulatie tarzie si a samas insarcinata pe sfarsit de ovulatie. intradevar exista si riscul sa se opreasca in ev si deaceea sa fie o diferenta. eu zic sa stai linistita in patut si sa te gandesti la ce e mai frumos. ca totul o sa fie ok. pup

9+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Problemele de la munca ar trebui sa mearga acum pe ultimul plan, Zubeen nu mai pune la suflet totul.....Eu am lucrat in Romania 4 ani intr-o firma de spitalul de nebuni era mic copil.....si sunt convinsa ca de aceea nu am ramas gravida si m-am chinuit atat. Dupa ce am rupt pisica in doua (si nu a fost usor si nici confortabil) si am venit aici, in a doua luna de relaxare si lipsa de stres am ramas gravida. Mint, la o luna ....
Tinem pumnii si treci repede in pat sa te odihnesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Doamne ajuta sa fie bine draga zubeen.

[limengreen] 9+ si mamica strengarului David 25.05.2007 [/limengreen]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubeen

GUGUSTHUC...Msi tuturor fetelor care mi-ati raspuns si imi sunteti alturi,am avut o zi groaznica..v-ma spus ca azi la serv,pt prima oara am sangerat..si parca era din ce in ce mai mult,dar nu ff..atat cat sa se pateze de-a binelea chil., si ma fugit pana la urma la dr..am nimerit la urgenta, in pitesit nu prea gasesti dr buni,mai si ala ,dp c em-a controlat cu mana fosarte brutal,ma rog,paote asa se controleaza,si mi-a zis din start,fara nici o explicatie,gata,ffacem chiuretaj,nici oo prbl..ziceai ca enebun..dar apoi zicea..hm sangerarea nu e asa mare..hm colul e inchis,dar da,facem chiuretaj..fara ecograf far animik..dc ati stii cum am plecat..de fapt cum am alergat de acolo..si am ajuns la o alta dr..pe care multe pers mi-au reocmandat-o ca ar fi buna,dr. Tanasescu..si mi-a facut un eco intravaginal,si mi-a zis ca sarcina mea pare de 6 sapt,cand eu in mod normal,ar trebui sa fiu in 8 sapt:(..si ca ori e o sarcina mai mica,ori ...s-a opirt:(..si mi-a zsi sa stau in pat,concediu medical,no-spa si ustrogestan..Doamne sper s afie bine,dar de cand mi-a zis de sarcina ca a rtrebui sa fie d e8 iarea este de 6..ammai auzit cazuri d'astea si pana la urma a fost oprita din evolutie..asta este acum,incerc sa ifu optimist,astiu ca bebele meu e rezistent...mulutemsc mult fetele

Zubeen cu bebica 7+

Doamne, mi s-a facut parul maciuca Zubeen, parca imi recitesc povestea mea de groaza. Eu la fel, dar cu hemoragie destul de mare am ajuns la urgente si am dat peste un cretin care la fel m-a urcat pe o masa jegoasa si m-a controlat brutal(sa stii ca nu e normal asa ). fara menajamente i-a spus asistentei sa ma interneze si sa-mi faca chiuretaj imediat. Plangeam si ma rugam de el sa nu o faca ca poate mai e o speranta, brr. Am fugit la propriu din spital si cu chiu cu vai am ajuns la Iasi unde mi s-a facut eco pt inceput si apoi abia un tuseu vaginal. Erau putine sanse sa scape bebicu' meu dar uite ca D-zeu a fost mare.
I-a medicatia si stai cumincioara la pat. Roaga-te si o sa fie bine. In ceea ce priveste dimensiunea embrionului eu zic ca nu e asa grav pt ca e posibil ca pur si simplu sa fie mai micut ca dimensiuni. Luca al meu ba aparea si cu doua saptamani mai mare, ba era mai mic.
Ai incredere in D-zeu si sa stii ca bebe e puternic, asa simteam si eu si uite ce flacauan am, sforaie incet in patut covrig.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Zubeen, apropos de echografii, o prietena de-a mea a sangerat si a mers la una dintre cele mai bine cotate dr la eco, care i-a spus ca nu vede sa-i mai bata inima la embrion si ca e oprit in evolutie, era distrusa pt ca se chinuia demult sa ramana gravi. Apoi a mers la alta dr si a aflat ca sarcina era f ok. Acum are si ea un baietoi nazdravan in burtica.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 4+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare burtici
Zubeen si eu zic ca cel mai bine acum este sa stai linistita la pat si sa gandesti pozitiv. Si eu cu prima sarcina am avut bebe mic. Eu si fumam atunci si mi s-a spus din start ca bebe o sa fie micut. Si asa a si fost de 2.700 la aproape 39 de sapt. Dar intotdeauna era sarcina cu cel putin o sapt mai mic decat normalul. Stai linistita si roaga-te la Dumnezeu sa fie bine.

Aici nu se da nici un medicament nimic. Adica mi s-a dat mie o lista cu ce pot lua in sarcina pt fiecare durere dar eu nu vreau sa iau nimic. Stiu ca spunea cineva ca e aiurea sistemul de aici rau de tot ca se fac numai 2 analize si doua eco. Asa se fac daca totul este in regula. Dar la orice mica schimbare in rau sau daca gravida simte ca ceva nu e in regula sunt sigura ca se fac investigatii mult mai multe. Aici se merge mai mult pe selectia naturii parca. Intr-un fel eu consider ca e mai bine asa. Nu numai pt gravide dar pt tot.

Eu mi-s tot cu greturi si stari generale de rau, isomnii si foame la greu dar tot nu pot sa mananc din cauza greturilor. Cerc vicios.

pupici si weekend fain ca banuiesc ca la ora asta nu mai e nimeni pe aici.

Adriana 8+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput