Perie pentru coafat rotativa sau fixa?

Perie pentru coafat rotativa sau fixa? | Autor: Florentina G

Link direct la acest mesaj

Astazi m-am hotarat sa imi achizitionez o perie de coafat si nu ma pot hotari mai ales ca nu ma prea pricep.... Pana acum nu am avut nevoie pentru ca aveam parul ondulat natural si cu putina spuma mi-l aranjam pana si la ocazii speciale... insa am facut greseala de a-l decolora si apoi de a-l intinde cu placa de cateva ori iar acum nu mai sta de niciun fel. Acum imi dau seama cat de stresant este sa trebuiasca sa iesi din casa si sa nu-ti stea parul!
So... oscilez intre o perie fixa de la Braun - modelul AS 1000 si una rotativa de la Rowenta, modelul CF 9000.
Mi-ar fi de mare folos parerile voastre, as vrea sa stiu daca sunt greu de folosit si daca rezultatul final este multumitor...chiar nu am cu cine sa ma consult !
Va pup!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

eu am una fixa, da-mi innod mainile pana-l intorc! Acum, daca as mai cumpara o data, mi-as lua rotativa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eu am o perie fixa de la Rowenta nu stiu ce model este insa o am de vreo 2 ani si isi face treaba foarte bine. Am mai multe capete, dar folosesc doar peria mai groasa. Nu am folosit niciodata rotativa dar am intrebat-o pe stilista la care merg daca o recomanda si a zis ca nu, ca agata parul mai ales daca este fin ca al meu.
Ia-ti o perie Remington, sunt cele mai bune, fixa. Gasesti la Altex la 140 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

eu am rotativa nu mi se pare a agata din moment ce te obisnuiesti cu ea si are si aer cald eu sunt multumita de ea si merge repede cand sunt pe fuga sa mi indrept parul

http://community.webshots.com/user/ana_ana2327

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu mi-am cumparat o perie rotativa Rowenta, nu agata parul deloc, insa nu-mi modeleaza parul si pace! Stau si 15 minute cu ea in par (doar pe o parte) si nimic. Insa, recunosc, e f. posibil sa NU o folosesc cum trebuie! (adica indeajuns de ud / uscat, folosit exact spuma x, sprayul protector y, inclinatia z )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu am o perie, perie... normala... cu gauri in ea si usuc parul cu feonul... F. important si cu ce-ti dai pe par dupa ce-l speli, inainte sa-l usuci... Si eu am parul ondulat natural.. si decolorat suvite...

Il dau cu o crema-gel si cu un ser/ulei de par de la L'oreal Professionnele ... din gama liss control (ceva de genu)
Vroiam sa iau o crema-gel de protectie termica (pt. feon si placa)... dar n-aveau... pt. ca parul este degradat din cauza vopsiri... varfurile mi se intorceau in toate directiile...
Uite www.lorealprofessionnel.co.uk/_en/_gb/products/index_cat_S.aspx?Catcode=Axe_Salon^Axe_Shampoing_S&tc=Navigation^Nav_Products" target="_blank">aici diverse de la L'oreal... eu sunt f. multumita...

Oricat de mult ma chinuiam sa-l intind, cand terminam, varfurile erau intoarse, eram ciufulite...
Acum reusesc sa-l fac sa se aseze si e foarte fiiin... cum mi-l face coafeza dupa ce ma vopseste, tunde... credeam ca important este cum il usuci, dar la cat de neindemanatica sunt... sigur nu conteaza prea mult cum il usuci, e mai important cu ce dai pe el cand il usuci...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

eu am o perie rotativa rowenta si sunt INCANTATA! Asta in conditiile in care am un par foarte lung, foarte des, ondulat, cu firul gros. Peria are doua capete care se pot schimba, cel mic onduleaza, cel mare intinde. Eu sunt foarte multumita, e adevarat nu il intinde la fel de bine cum se intinde cand il coafez cu foehn-ul si cu peria rotunda, dar intinsul cu peria rowenta imi ia jumatate din timpul (si nervii) pe care il pierd cand imi intind parul cu foehn-ul si peria rotunda.

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Si eu tot o rotativa Rowenta posed...Este superrrrrrrrr!!! De cand o am sunt zilnic cu parul ok. Nu as mai putea renunta la ea.
Revenind, achizitioneaza una rotativa...este mult mai comod de folosit.

Mergi la inceput

Elyanne, conteaza foarte mult cum si cu ce il speli(temperatura apei, produse, frecventa spalarii) si cum il usuci, mai putin cu ce dai pe el dupa. Bine, nu generalizez, tu ai descoperit niste produse cu care te intelegi, eu le-am incercat si nu am fost multumita (deloc). Foarte important e sa folosesti dupa fiecare spalare masca/balsam, sa te speli cu apa calduta nu fierbinte, sa te clatesti foarte foarte foarte bine si sa te clatesti la final cu apa neutra, gen apa de ploaie, apa distilata, apa filtrata/purificata, mai rece (daca poti). Eu am un par ale carui varfuri stau matura explodata (si le tund la 2 luni) daca nu sunt aranjate cu foehn+perie rotunda si/sau perie rotativa (mai nou).

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Eu am o perie, perie... normala... cu gauri in ea si usuc parul cu feonul... F. important si cu ce-ti dai pe par dupa ce-l speli, inainte sa-l usuci... Si eu am parul ondulat natural.. si decolorat suvite...

Il dau cu o crema-gel si cu un ser/ulei de par de la L'oreal Professionnele ... din gama liss control (ceva de genu)
Vroiam sa iau o crema-gel de protectie termica (pt. feon si placa)... dar n-aveau... pt. ca parul este degradat din cauza vopsiri... varfurile mi se intorceau in toate directiile...
Uite www.lorealprofessionnel.co.uk/_en/_gb/products/index_cat_S.aspx?Catcode=Axe_Salon^Axe_Shampoing_S&tc=Navigation^Nav_Products" target="_blank">aici diverse de la L'oreal... eu sunt f. multumita...

Oricat de mult ma chinuiam sa-l intind, cand terminam, varfurile erau intoarse, eram ciufulite...
Acum reusesc sa-l fac sa se aseze si e foarte fiiin... cum mi-l face coafeza dupa ce ma vopseste, tunde... credeam ca important este cum il usuci, dar la cat de neindemanatica sunt... sigur nu conteaza prea mult cum il usuci, e mai important cu ce dai pe el cand il usuci...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Normal ca pun masca dupa... apa neutra n-ma de unde
Apa prea calda nu folosesc de fel... ca ma lesina

Eu ma inteleg f.f. bine... probabil depinde de fiecare in parte...
La mine cu peria rotativa n-a fost nici o diferenta fara de feon si perie normala... eu vreau sa atrag atentia celor care cred ca peria cu pricina si atat fac mare lucru... mai ales cu par ondulat si decolorat... fara ceva produse de haircare si/sau styling profesionale degeaba... nu vreau sa fie dezamagite dupa ce-si cumpara si vad ca parul e tot ca matura...

Mergi la inceput

eu imi iau apa demineralizata de la carrefour si ma clatesc, imi ajunge pt 2 spalari si e 3-4 ron, cam asa... vara strang apa de ploaie (cand ploua, asa mai rar), stand la curte...
cred totusi ca e diferenta intre haircare (care include sampon, balsam, etc) si styling (seruri, ceara, spume, geluri, fixative etc)... eu daca inainte de a-l aranja cu foehn, perie, placa etc, ”indraznesc” sa pun spuma in par il incalcesc de nu-l mai descurca nici mama care m-a facut si daca ii dau cu ceva ser anti frizz sau altceva se ingrasa in 2 zile si imi sta parul ca blana unei mate plouate...asta in conditiile in care parul meu e cam ca al mihaelei radulescu (in stare naturala). Doar solutia aceea apoasa care se da pe par inainte de a-l usca cu mijloace mecanice merge... bine, nu stiu cat de efecienta e, probabil e, ca nu apuca sa mi se despice vreun fir de par
revenind la subiect, pt mine peria rotativa e indispensabila

Mergi la inceput