Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 9
Ciresica5 spune:
Referitor la pompa de san (cea manuala de la Avent), eu am vazut-o in farmacie cu 196 Ron. Si eu tot din asta mi-am cumparat, iar recipientul de colectare al lapticului este de fapt un biberon de 125 ml.
Asa aveti si voi?
Va pupic si va doresc o noapte linistita si cu mult somnic!

36+ cu 
florinela79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciresica5 Referitor la pompa de san (cea manuala de la Avent), eu am vazut-o in farmacie cu 196 Ron. Si eu tot din asta mi-am cumparat, iar recipientul de colectare al lapticului este de fapt un biberon de 125 ml. Asa aveti si voi? Va pupic si va doresc o noapte linistita si cu mult somnic! ![]() 36+ cu ![]() |
La ce farmacie?...eu am vazut-o la bebelusultau.ro, la 2 mil, dar nu-i ca cea pe care a luat-o Olga, a ei cred ca este PHILIPS AVENT - POMPA SAN ISIS CU DISPOZITIV VIA, iar cea cu biberon PHILIPS AVENT - POMPA PENTRU SAN ISIS (ma incanta asta mai eftina si cu biberon) la ce farmacie ai vazut-o la pretul asta?
Florinela
anamariame spune:
Aris, esti amabila sa-mi spui exact cum se cheama carutul? Vreau sa sun maine la ei sa intreb la ce pret il au la targ. Multumesc
Ana-Maria
31+AMR 9 saptamani
malta spune:
Apropo de nume:
De cand am descoperit ca sunt insarcinata i-am zis Vincenzo, in amintirea celui mai bun fost prieten al sotului meu, pe care eu nu l-am cunoscut.
Iar cand am stat in spital am aflat de Sf. Stelian, ocrotitorul copiilor, si mi s-a parut ca se potriveste, deoarece numai o putere suprema mi-a salvat copilul de la nastere prematura.
Sunt invatatoare si in clasa am multi copii cu nume frumoase:
Iustin, Cosmin, Roberto, Ovidiu, Sergiu
Consuela, Bianca, Larisa, Denisa, Diana, Alis
Poate va sunt modele de inspiratie...
Curaj, Bogdana! 
Malta
34+
Vincenzo Stelian
aris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Aris, esti amabila sa-mi spui exact cum se cheama carutul? Vreau sa sun maine la ei sa intreb la ce pret il au la targ. Multumesc ![]() Ana-Maria 31+AMR 9 saptamani |
e trio s3 auto fix
vezi ca am editat mesajul precedent, greshisem modelul seamana f mult cele doua variante...am pus linkul corect, scuze
36+
poze
AMR 26 de zile

olishka spune:
Mai vin 2 ghiocei!!!! Clar vine primavara.

Bogdana mult curaj si nastere usoara!!!

Ciresica acum am desfacut pompa de san si sunt placut surprinsa: are 5 recipiente care se ataseaza la pompa si 2 tetine cu un orificiu care se ataseaza la recipiente. Nu ma asteptam sa am atatea in ea. ma bucur pt recipiente caci o sa pot pastra mai mult laptic in frigider.
Fetelor am o intrebare: am cumparat acum cateva luni de la H&M cateva bodyuri. Acum m-am uitat mai bine si mi se par cam mici. scrie masura 42 pe ele. Asta inseamna ca e pt 42 cm? Caci din cate stiu eu un copil de 3 kg si ceva are cam 50 cm nu?
Olga
31+
David
simina_kin spune:
Fetele am primit mesaj de la Niko si spune ca sunt bine amandoi , ca l-a alaptat , ca-i un frumos si somnoros. O doare putin cusatura de jos da este ok. Duminica sunt acasa si intra sa povesteasca.
UN 
PENTRU GHIOCEII DE AZI MARIO SI CASIA , SI 
PENTRU MAMICI NIKO SI MARIA

NASTERE USOARA BOGDANA

Poze