Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Multumesc, Aris! Abia astept sa sun maine sa intreb.Intre timp, eu va citesc intre episoade din Anatomia lui Grey, din pacate am dat gata deja vreo 9 episoade, mai am doar cateva (dependenta totala)...Dar ma pregatesc in paralel si cu serialul recomandat de ArisAna-Maria 31+AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetelor - cu 3 mil puteti lua o pompa electrica de la medela.

36+
poze

AMR 26 de zile

Dar a mai folosit cineva, este la fel de etansa ca si cele de la Avent, eu am mamelonele plate si ma gandesc ...ca astea de la avent sunt comentate si recomandate, bineinteles ca e mai buna electrica...tu ai din asta?

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

HAI BOGDANA!

Nastere usoara!

Denisa-Madalina 32+ cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ciresica - nici eu nu am luat caditza de la baby expo, dar am gasit una ok la mini blu. are stativ inalt de metal, dar nu are si masa de infashat ca eu am separat, face parte din mobilier. in plus are furtun pt golire. ma gandeam sa ii pun si rotzi sa o pot muta ushor din baie in camera copilului. singura chestie e ca imi pare f f mica. al meu sotz ma asigurat ca e f buna, am facut chiar probe cu nishte papushi in magazin

36+
poze

AMR 26 de zile

Am o prietena care a luat cadita de care spui tu, de la Miniblue si deja fetitza nu mai incape in ea - are 2 luni (adica incape dar este fix la limita, nu o mai poate spala cum trebuie) Au vazut ca noi avem cadita simpla si au mers si si-au cumparat si ei una simpla. Deci daca vrei sa o ai pe termen mai lung, eventual sa gasesti undeva o cadita mai mare.

37Ariana

poze

Ce inseamna cadita mai mare cat de mare?
Eu am luat tot de la mini blu o cadita la 60ron(nu am vazut-o pe cea de 250)

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Bogdana, nastere usoara!

Olga, aici, la copii, nr. de la haine, reprezinta inaltimea in cm a copilului. Eu am un body marimea 50 si mi se pare tare mic, nici nu pot sa-mi inchipui cam cum arata 42.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ce de ghiocei la orizont!

hai BOGDANA

Monica Elefantica 38+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

FTL

Bogdana a intrat pe topicul de gemenei cand s-a intors de la control. Spunea ca primul bb e angajat in col, deci nu mai are mult, dar si-ar dori sa nu nasca pana luni pt ca dr ei nu e in localitate. tare ar vrea sa reziste pana luni.

"nu nasc...sper sa nici nu nasc pana luni..primul bebel e cu capul in col...pregatit..insa dr e plecat pana luni..tineti-mi pumnii sa nu se ceara afara pana luni. De luni..au liber sa iasa"

Mami Clara, 35+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

timi, si eu am crezut ca pana ma externez, am timp sa ma tot gandesc la nume, dar mi s-a zis ca in momentul in care se naste, te si intreaba numele copilului ca sa-i scrie pe bratara aia ce i-o prinde la mana.

32+

Mergi la inceput

Clara mie tare mult imi place cand povestesti ce fac fetele tale in burtica.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc Kea . Clar sunt f mici. Asta e...o sa scap de ele caci nu vreau sa am nevoie de asa ceva. Si daca (Doamne fereste) o sa-mi trebuiasca o sa-mi cumpar.

Fetelor pompa mea este manual, nu electrica. Dar v-am zis ca am ramas f placut impresionata caci am gasit multe accesorii in ea. Am mai gasit si cateva tampoane de sani de unica folosinta . Ma duc sa desfac si celelalte cutii sa vad ce am prin ele. Poate mai gasesc cate ceva.

Olga 31+ David

Mergi la inceput