Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Clara mie tare mult imi place cand povestesti ce fac fetele tale in burtica.

32+

Subscriu. Are talent de narator

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Multumesc Kea . Clar sunt f mici. Asta e...o sa scap de ele caci nu vreau sa am nevoie de asa ceva. Si daca (Doamne fereste) o sa-mi trebuiasca o sa-mi cumpar.

Fetelor pompa mea este manual, nu electrica. Dar v-am zis ca am ramas f placut impresionata caci am gasit multe accesorii in ea. Am mai gasit si cateva tampoane de sani de unica folosinta . Ma duc sa desfac si celelalte cutii sa vad ce am prin ele. Poate mai gasesc cate ceva.

Olga 31+ David

Olishka, vezi ca in general hainutele H&M sunt mai mari decat ce scrie pe eticheta! Bb a mea are f multe hainute aceasta marca si toate i-au venit si dupa cateva luni fata de ce era inscris pe eticheta.

daca totusi sunt prea mici, vezi ca sunt mamici de prematuri care cauta disperate hainute mici si nu gasesc!

Mami de fetita si de baietel 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Si eu care tocmai ma pregateam sa scot agitatele pt. Bogdana Lasa ca le mai tin pana luni ocupate...poate cu alte candidate? Mai vrea cineva zilele astea? Adica pana pe 2 martie cand oricum le scoatem pt. NOVUS?

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Eu ma pregateam de somnic si cand colo... trebuie sa scoatem agitatele pentru Petrean, chiar si in avans (ca inteleg ca ea nu vrea sa nasca pana luni)

Florinela, pompa de san am vazut-o in farmacia de la intrare in supermarketul Real. Am mai vazut-o si la Sensiblu si cam tot in jur de 200 de Ron costa.
Eu nu mi-am cumparat-o separat, ci am luat-o intr-un pachet promotional impreuna cu sterilizatorul de biberoane, tampoane de sani, biberoane, capace de protectie si nu mai stiu ce.

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Eseea chiar acum le-am facut fotografii si le pun la bazar. Ma mir ca zici de cele H&M ca sunt mai mari. Mai am un body marimea 42 de la C&A care este putin mai mare decat cele cu marimea 44 de la H&M. Oricum nu stiu la ce m-am gandit cand le-am luat.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor sunt la pagina 5..parca nu mai dovedesc de citit tot..oricum..nu stiu care din voi mai sunteti treze la ora asta

in primul rand!

felicitari noilor ghiocei..si mamicilor! sunteti niste eroine! niste curajoase! refacere usoara si cat mai rapida fetelor..si bebei sanatosi si papaciosi!

in al doilea rand..vorbeati de baby expo..pt noi care am fost azi a fost o mare dezamagire..asta in comparatie cu kidexpo (care urmeaza pe 16 martie la romexpo)..in primul rand trebuie sa stiti ca inchid la 6 nu la 7 (18 nu 19) ca in alti ani..ca au standuri la subsol,parter si etaj..noi la subsol unde era cel mai important am mers in graba pt k..era trecut de 6 si toti plecau acasa..
am luat ce ne trebuie..asa in mare..oricum facusem multe din cumparaturi dinainte ..patut am luat de la ikea (intreba aris parca) este superb, usor de montat, foarte practic..si aici in functie de buget exista mai multe modele si culori..noi si dulapiorul pt bebe il avem de la ikea si masuta de infasat..care este un pic improvizata..dar e perfecta, la fel ca si 2 asternuturi de patut cu salteluta contra curent, cu salteluta de infasat si altele necesare patutului si infasatului..toate de la ikea..
recomand (calitate pret si utilitate) modelul ABC design pt carut(din germania) si nua duc marfa decat la cele 2 expozitii..noi am luat de la kidexpo, dar am vazut k au marfa si aici la romexpo..3 in 1 am luat..foarte buna calitatea si pretul!
azi am mai luat cantar,batista sugarului(din plastic) si vaporizator de la o firma din italia..ne plac foarte mult, marsupiu de la chicco cel cu aparatoare pt spate pana la 12 kg, niste hanute de care mai aveam nevoie, paturica si sac de dormit de la o firma draguta..si am mai fi avut de luat..cred ca o sa mai mergem o data..sau asteptam pana pe 16..depinde de ce vrea bebe..oricum..multe nu mai sunt de luat..nu am vazut asa multe modele de carusel si patuturi..mai mult tarzuri de joak pt bebe..

hai k v-am plictisit

felicitari fetelor cu date bune de la dr si rezultate bune la analize!
legat de frumusetea copilului la nastere..si eu am o mik teama pe partea asta..am ras cand am citit ce a scris niko, dar uite ca ne-a linistit surioara ei..si mama a zis despre fratele meu cand s-a nascut ca e urat..dar..s-a facut frumos acum si tu olishka esti tare frumusik

tare as fi suparata daca va trebuii sa fac cezariana..nu stiu asa multe lucruri despre ea..stiu ca mi-am pus in minte sa nu nasc prin cezariana..dar e posibil k bebe sa vrea asa..uff..imi mai puteti da voi cateva vesti bune despre ea? voi de ce ati ales cezariana in locul nasterii naturale? ceva de bine!!!

sotul meu vroia sa ma filmeze..eu nu am acceptat..insa eu vreau sa fie cu mine la nastere..si vreau sa-mi faca o prima poza cu bebe in brate de caolo din sala de nasteri..as vrea sa fie in stare sa-i taie chiar el co..e un moment interesant si pt el si poate asa o sa simta ca a muncit si el la nasterea bebelului nostru! dar aici depinde de fiecare

si m-am intins...se vede ca n-am mai scris de ceva timp

Cristina cu bebe mic 36+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

Bogdana

acum am citit..insa..astea sutn doar de incurajare..sa-ti dea putere..imi doresc pt tine sa nasti luni, cand vine dr tau, dar sa fie cum vrea DD!

Monica pt papacioasa Luana si pt progresele sotului tau! suntem alaturi de tine

Cristina cu bebe mic 36+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Leeloo
Si eu am ramas tare dezamagita de Babyexpo. Mai mergem o data in week-end sa ne uitam in detaliu. Vreau sa te intreb de sac de dormit de care ai luat? Eu ma gandeam sa-i caut un fel de sac, iar cand il scot din maternitate sa-l pun in el. Voi ce i-ati luat grosut lui bebe? Totusi mai prindem zile friguroase, iar noi vrem sa iesim afara .

Camasi de alaptat iarasi nu am gasit. Am vazut unele da era prea tipatoare si nu mi-au placut. Voi de unde v-ati luat?

Multumesc.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata! Gata cafeaua cu lapte!

Paketul cu pompa manuala si recipiente era 200 la sensiblu, cel care avea si biberoane, tetine era mai mult, dar nu mai stiu exact cat... cred ca ceva mai mult de 260...

Leeloo, cat a costat saltelutza de infasat la ikea? Si mai ales ce dimensiuni? Eu am facut comoda pe comanda si nu-sh ce-am avut in cap, ca am cerut-o 50/100cm si acum vad ca nu exista saltelutza pe dimensiunile astea... macar ceva apropiat sa fie...

Fetelor, ce mai stim de Maya? A semnat cumva condica si nu am observat eu!? Sau primim vesti de la ea ca a ajuns deja acasa cu bebelina in brate?

Denisa-Madalina 32+ cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

denisamada, saru` mana pt cafeaua cu lapte, tare buna.
am satu si eu dupa sotul meu si ma uitam ca miloaga in ceasca lui, poate mai lasa ceva, sa bag si eu un pic ciupul, insa a baut totata cafeluta.

dar a ta e mai buna

deci, cum lipsesc putin, cum mai apare cate-un ghiocel.

mariak, felicitari tanaro mamico, sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa CASI.

danonique si timi, ma primiti in gasca voastra? nici noi nu suntem hotarati la nume in totalitate, ne gandim la maria sophiasau ceva in genul asta.
eu ytot zic ca mai am timp...

bogdana, nastere usoara, atunci cand va fi curaj si putere

noi am fost la med de fam, ne-am cantarit, masurat, alea alea.....
mi-a zis ca am mult lichid, da mult, inseamna ca o sa fac balta mare.
si vara-mea are parchet din lemn
ii fur olita finutei

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 36+

Mergi la inceput