Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

am uitat sa va spun , ca desi am dpn-ul pe 26 martie??(initial a fost 22 martie), med de fam, a zis ca nu ma prinde 15 martie, maxim.
a zis ca stie ea...

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza...
off azi m-am trezit nu pt ca nu mai aveam somn dar nu mai puteam de durere de sholduri, tare grea chestia asta cu dormitul doar in doua pozitzii.

florinela - eu am cumparat pompa mini electric de la medela. pare ok, am pus-o pe san si se muleaza perfect. am vb si cu plici, ea are de la avens dar tot electrica si a zis ca s-a bucurat f tare ca a fost electrica. acum probabil depinde de cat lapte ai. eu am zis ca la pretul asta merita sa o iau electrica.

olga - eu nu am gasit camashi speciale de alaptat care sa imi placa, pana la urma am luat camashi normale(etam si woman sectret)dar mai decoltate....am facut proba in cabina daca se poate scoate ushor "biberonul natural". e adevarat ca arata mai mult a rochite de vara decat a camashi de noapte dar sunt f multumita de alegrea mea. in plus sunt negre, nu am vrut sa am surprize, sa se vada cea mai mica pata. am poze la semnatura imbracata in ele

36+
poze

AMR 25 de zile

Mergi la inceput

aris, mie-mi zici de somn in doua pozitii? chiar si alea au devenit incomode, imi vine sa dorm din picioare
sa ma priponeasca al meu de pat

abia astept dupa ce nasc sa dorm, pe burta si cu picioarele vraiste, asa cum stiu eu.

poze

mitzica 36+

Mergi la inceput

mihaela - lasa sa te vada ginecologul...de unde stie ea cat lichid ai tu si cand o sa nashti? fara eco?
si eu trebuie sa ma duc la med. de fam sa imi dea trimitere pt analize si imi e groaza sa nu inceapa sa isi dea cu presupusul ca ma trezesc ca ii zic cine stie ce
tu cand vi in bucuresti? ai aranjat cu cazarea?

36+
poze

AMR 25 de zile

Mergi la inceput

aris, am stat pe spate, si ea mi-a palpat burta cu mainile. conturul burtii, si ii intrau mainile usor in burtica, si venea cu ele inspre bb,unde deja nu putea sa mai apese.
a zis ca nu-i mare, ceea ce este adevarat.

cat despre marea decolare....
luni vin la bucuresti la control, dupa care ma lasa sotul la slobozia, la vara mea.
la buc, am gasit chirii in jur de 12 mil, cu banii in avans, in sit in care eu nu stiu cat o sa stau.....
am ales varianta cu slobozia, ca alta n-am avut.
e mai aproapte slob decat galatiul de buc, conteaza si 2 ore.

o sa-mi fie tare greu fara tati, dar asta e.....deja m-am pus pe plans. mai ales and vad bagajul.
asta e...

poze

mitzica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele am primit mes la 8 de la JOANNA.
Este internata de azi-noapte de la ora 1, contr la 6 min, dilatatie 1,nu s-a rupt apa, totusi spera sa fie alarma falsa.

Asa ca nu scoatem agitatele inca. Dc , creste dilatatia le scoatem

Poze

Mergi la inceput

si eu tot luni la control
astia sunt nebuni cu chiriile in bucuresti
poate ca in conditiile date e mai bine sa aiba dreptate doct. de fam

36+
poze

AMR 25 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Neatza..mersi fetelor f mult de incurajari anticipate..sper cu disperare sa nu nasc pana luni..desi azi noapte am avut 3 ore de contractii regulate..dupa care mi-am alintat bebeii si s-au calmat. Sper sa-mi ajute DD sa nu nasc fara dr meu..ca nu e totuna o sarcina unica cu una gemelara.
Felicitari Nico si Maria pentru bebei. Scuzati intarzierea

Bogdana
38+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

aris, eu am vrut un pui de berbecut ca maica-sa, dar acum fie ce-o fi, numai sanatoasa sa fie.

joanna, nastere usoara, daca e ceva, noi suntem cu agitatele pe baricade.

al meu sot cand ma aude ca a mai aparut cate un ghiocelcare nu se naste la 40 sapt, ma intreaba" mami, dar acum nu se mai naste la 9 luni"?

poze

mitzica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

MI-am ales si eu nume la bebei

Bogdana
38+Catalin si Vlad+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput