Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
Kea spune:
Felicitari, Maria! Sa creasca fetita mare, sanatoasa si norocoasa!
danonique, timi, puteam sa bag mana in foc ca alta ca mine care nu stie inca numele copilului, nu gasesc. Deja ma simt mai bine.
Eu in fiecare seara il tot intreb cum il cheama. Inca astept sa am o revelatie!
danonique, numele nu-s identice, eu zic ca poti sa-i spui Matteo. Daca era vorba chiar de acelasi, aceeasi forma, atunci mai bine nu.
Of Monica, sper sa scapati de griji, sa fiti cu totii sanatosi, sa reintre totul in normal!
Si eu abia astept sa ne povesteasca fetele, cu amanunte, cum a decurs nasterea. Dar cred ca nu mai au timp, Galushca draga de ea e mai activa. Eu cand prind pe cineva care a nascut pe aici pun niste intrebari tare in amanunt, gen: ai ajuns la spital si unde ai mers prima data, ce ti-au facut, unde te-au dus, erai in hainele tale sau in cele de spital, cate erati in camera etc.?![]()
Ionica, ai primit analizele? Sper ca totul ok si ai scapat de stres.
Ma bucur mult pt fetele care au fost la eco ca e totul in ordine. Tare usurata vin si eu cand imi spune ca e bine. Din pacate data trecuta am plecat la fel de nelamurita.
32+ 
florinela79 spune:
La editia trecuta Kidex, Chico nu a fost prezenta...la expozitie...asa ca daca vreti carucioare la oferta de la Chico, mai bine luati de la Baby Expo.
Eu am luat carucior, patut de la Kidex dar nu asa scumpe (mi se pare ca ei cresc repede si vor vrea tot felul de jucarioare plimbatoare...
)...asta-i caruciorul pe care l-am luat:
http://www.douceur.ro/Magazin-online-Douceur/Carucioare-copii/Carucior-pentru-copii-2-in-1-model-507.html
Florinela
anamariame spune:
Arissi Olishka, multumesc mult pentru raspunsuri!Aris, carutul pe care l-ai luat este exact ce imi doresc si eu, vreau foarte tare unul cu o singura roata in fata, nu doua. Insa pe site-ul chicco nu l-am gasit...au doar 8 modele acolo si nici unul cu o singura roata in fata. M-am uitat eu aiurea??
Sau carutul nu e pentru 0+ luni?Ana-Maria
31+AMR 9 saptamani
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea danonique, timi, puteam sa bag mana in foc ca alta ca mine care nu stie inca numele copilului, nu gasesc. Deja ma simt mai bine. danonique, numele nu-s identice, eu zic ca poti sa-i spui Matteo. Daca era vorba chiar de acelasi, aceeasi forma, atunci mai bine nu. 32+ ![]() |
Kea eu nu bag mana-n foc ca o sa stiu pana ce nasc, dar oricum dupa aia mai avem timp cam 12 zile sa ne hotaram. Cam dupa 12 zile se face certificatul de nastere aici si ai timp sa te tot gandesti si razgandesti.... Poate mergem la inregistrat copilu oficial si tot n-o sa fim hotarati, ce bine ne-ar sta...
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
olishka spune:
Florinela carutul meu seamana cu al tau: tot 2 roti mari si 2 mici are. Doar ca cele mari sunt apropiate, iar cele mici departate. Si landoul meu este portocaliu
. Scoica este verde insa. Acesta este carutul
http://www.puimic.ro/produse/carucioare/micralite-toro-newborn.htm
Am studiat acum preturile. Am cumparat produse de la Avente in jur de 8 mil si am economisit cam 1mil si ceva. Mai ales la sterilizator mi se pare diferenta mai mare.
Olga
31+
David
aris26 spune:
ana-maria - ups! se pare ca nu mai e pe site.
uite-l dar pe alte site
http://e7.ro/carucior-chicco-trio-s3-auto-fix-pr-25314.html
cred ca il poti gasi la magazinul lor, daca nu atunci sigur la alte magazine care il au inca pe stoc
36+
poze
AMR 26 de zile 
malta spune:
IliesClara, multumesc pentru ca m-ai remarcat! 
De asta toamna citesc zilnic odiseea, dar nu indrazneam sa intru la scris.
Mi-ati fost de mare folos pe parcursul sarcinii.

M-am confruntat si eu cu probleme asemanatoare cu ale generatiei.
Ghiocelul meu era sa se nasca prematur la 30 saptamani.
Dupa spitalizare de 14 zile, continui tratamentul, dar cu repaus la pat.
Acum sunt mai bine, dar nedeplasabila. Asa ca toata ziua traiesc emotiile alaturi de voi.
As intra in sevraj sa nu va citesc o zi.
Multumesc ca existati!
Malta
34+
Vincenzo Stelian
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Timi07 [quote]citat din mesajul lui shasa Fetelor daca nu va supar cu rugamintea mea.....sper sa va indreptati gandurile bune spre Monica (ayla) si spre familia ei care se pare ca inca trece prin tot soiul de incercari. Sper ca in curand sa fie soare si pe strada lor. Va pup pe toate si ma duc ca ma solicita baietii pe post de narator ![]() Florin 18.05.2002 Teodor 01.03.2005 BB3 - Petru - 34+ |
Saracuta Ayla, stii ceva de sotul ei?
Sper din tot sufletul sa rasara cat mai curand soarele pe strada lor.
Felicitari sotului pt poze!!! Da la asa modele normal ca-s faine pozele
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1%3B20722%3B39/st/20090417/dt/5/k/99f1/preg.pngIepurasul ne aduce un beb
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 34+
alina.n spune:
Fetele am vesti , acum am intrat nu am citit din urma ,Monica(Ayla) mi-a transmis urmatoarele:
"Te rog transmite la fete sa pregateasca galeria pt bodana petrean.a fost la control si primul bebe e in col.naste curand.Doamne ajuta"
deci sa facem galerie , s-a dat druml la ghiocei,vin inca 2 !!

Hai Bogdana!!!

32+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
florinela79 spune:
Pai atunci Hai BOGDANA, curaj....nastere usoara usoara si bebe sanatosi si voiosi!

Doamne ajuta!
Florinela