Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Buna seara, burtici, mamici, pitici si tatici!
Nikoleta si Maria_k, felicitari pentru sufletelele pe care le-ati adus pe lume!
Fie ca aceste momente sa fie binecuvantate si acesti copii sa fie tot ce v-ati dorit vreodata!
Valabil pentru noi toate!
Trebuie sa invatam sa privim viata prin ochisorii lor si sa ne bucuram cu ei de fiecare descoperire!

Aurica34+Vicenzo Stelian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, alti doi ghiocei FELICITARI Maria si Niko, refacere rapida si sa va intoarceti cat mai curand acasa!Olishka, ai vazut si caruturi la preturi mai mici decat ai dat tu? Mi se pare foarte mult si ma bazam pe niste reduceri la targ . Si cand e Kidex? Noi planuiam sa ajungem weekendul asta in Bucuresti, insa nu cred ca vom reusi, poate la Kidex...Aris, carutul pe care l-ai cumparat tu de la ce firma este? Si cat a costat?Si eu, ca si Ina, rog mamicile care au nascut sa ne dea detalii, eventual din acelea pe care nu le citesti peste tot Ana-Maria 31+AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Clara,
Eu am mai scris, am facut dexa in sapt 30-31, dar recunosc ca l-am intrebat eu pe medic de aceste injectii, el cred ca uita. La 35 de saptamini nu stiu daca mai are rost sa le faci...
Mai exista un produs, din import, care nu se prea mai importa (mie asa mi-a zis cel putin) si care se poate face cu 12 ore inainte de nastere si e ok; in general se poate lungi cu nasterea sa treaca 12 ore.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui IliesClara

Mamici, burtici

cine dintre voi a luat Dexametazona pt maturarea plamanilor bebeilor inainte de nastere. Mi se pare ciudat ca dr meu nu mi-a prescris atata timp cat exista riscul nasterii premature.
Oare care este varsta la care nu mai e nevoie?
Citisem ca plamanii se considera maturi de la 34 saptamani, dupa care nu mai este problema. Ieri insa am vb cu un cadru medical prieten cu noi care se mira profund ca nu am facut injectia pana acum si nici in plan nu am, pt ca nimeni nu garanteaza ca duc pana la 37 sapt impliniti, care de fapt ar fi limita de maturare.
Nu mai inteleg atunci...

Stiti mai multe despre asta?

Mami Clara, 35+, cu Antonia si Iulia la purtator

clara,
eu m-am internat la 32s cu colul deschis si mi-au facut dexametazona timp de 3 zile, 1 la 12 ore. prima zi a fost o miercuri, asa ca in fiecare sapt., miercurea, fac la 12 ore cate 1 dexa. am facut la 33s, la 34s si o sa fac si sapt. viit., probabil si peste 2, daca da Doamne-Doamne sI vrea fata sa mai stea; din cate am inteles, pana la 38s bebe e prematur;
la gemeni oricum nu se ajunge la 38, parca asa am inteles."la termen" inseamna mai devreme...

Dorana 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Adee n-am mai apucat sa citesc mesajul tau. Am fost acum si mi-am cumparat cadita. Mie mi se pare ok.
Florinela pe pompa de san am dat 261 RON. Are si 2 recipiente pt pastrat lapticul si iti da o jucarioara cadou. Apropos, cat este la farmacie?
Anamariame desigur ca aveau si caruturi mai ieftine si de f buna calitate (acolo de unde am luat noi). De exemplu sotului ii placea altul care este mult mai ieftin (cu vreo 5 mil) si arata f bine, dar mie mi se pusese pata pe acesta. O sa pun si poze in album ca sa-l vedeti . Kidex am inteles ca este peste 2 sapt.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

A si inca ceva...v-am pacalit...carutul nu se numeste Babysafe ci Besafe scoica, iar carutul cu landoul Micralite.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ana-maria - caruciorul meu e de la chicco si a fost 1900ron. am nishte poze cu el si cu scoica la semnatura, daca vrei il gaseshti si la ei pe site. e singurul trio 3in1 cu o roata in fata.

fetelor am mai gasit un serial"tell me you love me" e un pic shocant, daca sunteti pudice mai bine evitati-l, dar e frumos, povestile a 4 cupluri de varste diferite cu problemele lor de cuplu.

36+
poze

AMR 26 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Joanna , la noi cezariana s-a mutat pe luni , daca nu apar modificari !!!

Pentru Millie in schimb putem scoate agitatele !!! era programata pe maine !!!

HAIDE MILLIE !!!!!

38+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Dorana, Pisigri multumesc mult de raspuns! Stiu ca s-a mai discutat problema, dar nu mai stiam pe care topic si nici unde mai gasesc discutia.
Nu stiu de ce am senzatia ca si medicul meu a uitat... si si eu sa imi amintesc. Dar nu imi asum vina 100% pt ca nu eu sunt Dr. Si mai ciuda imi este pe el pt ca mi-a repetat de si-a facut gura carpa ca saptamanile 32-34 sunt f periculoase la gemelara si nu e voie sa nasc. Acum, ori stia ca nu voi naste, e vizionar ,
si de aceea nu mi-a prescris, .... ori a uitat.

Ilinca, gemenii se pocnesc si inca cum. Si cei biamniotici, doar ca prin membrane, dar se stimuleaza. Sotz zice mereu ca isi dau cu posetele in cap. Anto e mai miscareata, Iulia mai calma. Cand Anto nu ii da pace Iuliei, asta se suie la diafragma peste ficat si se cuibareste acolo. Daca nici asa nu are liniste trage un ghiont (nu stiu cu ce) si sor'sa se potoleste. Sunt haioase si f diferite. Noroc ca niciodata nu au stat in pozitii amenintatoate, una cu picioarele la capul celeilalte, doar cap in cap, fund in fund si picioarele sunt la ambele in acelasi loc.
Nu cred ca si-ar putea face ceva rau serios.
Membrana se rupe pe rand, de obicei si de preferat e sa se rupa intai la cea care e in pelvis.
Dau in scris si semnez ca doua sarcini ale aceleiasi femei nu seamana... si asta nu are a face cu faptul ca femeia le poarta la varste diferite, pt ca doua sarcini simultane ale aceleiasi femei difera f tare.

Carucioare. Poate ar merita sa studiati produsele Bertoni. Nu au numaicarucioare. Nu e nume deosebit, dar noua ni s-au parut f ok produsele.

Malta, bine au venit!

Mami Clara, 35+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Olishka, la farmacie era 240 Ron, dar nu mai tin minte daca avea recipientele???
Si mai vroiam sa iau un biberon curbat - din ala atnticolici si unul normal(dar din sticla) suzete, tetine de la Chico...dar am sa cumpar de la farmacie. Cred ca sigur imi tb. si un incalzitor de biberon (adaptabil si la masina - dar pe parcurs).

Florinela

Mergi la inceput