Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 6
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka A cumparat cineva patut si mobila de bebe de la IKea? Cum vi se pare? Merita sa merg pana acolo? Dar pe la Kika ati fost? |
Ma intereseaza si pe mine daca merita mers la Ikea... vazusem ceva dragutz intr-o oferta a lor... dar nu am reusit sa ajung. 
Denisa-Madalina
32+
cu Adela-MarisaAMR 8 saptamani
inapreda spune:
Daca celelalte fete sint de acord, eu as ruga mamicile care au nascut deja sa ne povesteasca si noua cum a fost nasterea; cu cit mai multe amanunte de tot felul, daca se poate ![]()
multu' 
Gina
34+
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
IliesClara spune:
Mamici, burtici
cine dintre voi a luat Dexametazona pt maturarea plamanilor bebeilor inainte de nastere. Mi se pare ciudat ca dr meu nu mi-a prescris atata timp cat exista riscul nasterii premature.
Oare care este varsta la care nu mai e nevoie?
Citisem ca plamanii se considera maturi de la 34 saptamani, dupa care nu mai este problema. Ieri insa am vb cu un cadru medical prieten cu noi care se mira profund ca nu am facut injectia pana acum si nici in plan nu am, pt ca nimeni nu garanteaza ca duc pana la 37 sapt impliniti, care de fapt ar fi limita de maturare.
Nu mai inteleg atunci...
Stiti mai multe despre asta?
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
lysbeth spune:
Eu mi-am luat mobila din ikea
dulap+patut+etajera cu masa de infasat = 10 mil 500
Super faine
33+
Damian Codrut Andrei
AMR 7 saptamani
aris26 spune:
ikea in general merita...mai ales ca e langa baneasa shopping center
dar la capitolul patutzuri au doar doua variante: unul alb simplu si unul roz sau bleu haios. eu nu l-am luat pe cel din urma pt ca am vrut si masa de infashat si nu aveau in set.
deci se pare ca e mica caditza...asa cum am zis eu
..off sotul asta al meu are experienta degeaba..a uitat tot
. oricum eu intentionam sa il bag cat de repede in cada mare sa ne balacim impreuna![]()
36+
poze
AMR 26 de zile 
Adee spune:
Joanna suntem bine, pe aici si noi asteptam sa treaca vremea
Mai fac ceva de mancare, mai trec pe la lucru sa vad ce ii pe acolo, ca na...n-avem stare
Sper sa te simti si tu mai bine, mai ales ca maine esti la termen, deci felicitari
ai rezistat eroic
37
Ariana
poze
florinela79 spune:
Felicitari mami Maria, sa-ti fie fetita sanatoasa si sa va bucurati mult si sa va recuperati repede.
...........................
Am fost la Baby Expo, mai bine zis am ajuns pana acolo, am ajuns la 18.30 si nu ne-a mai lasat sa intram nici de nebuni, dupa ce am facut amar de drum din Militari pana acolo 
, m-am enervat de nu se poate...iar traficul, calvar si la dus si la intors.
Olishka, cat ai dat pe pompa avent?, este vreo reducere sau pretul din farmacii...ca altfel nu merita sa ma mai duc pentru o pompa si 2 biberoane si suzete....Mercic!
...............................
Multumesc pentru informatiile legate de...dupa cezariana
, momentan ma cam sperie, cu o seara inainte banuiesc ca voi uda perna cu lacrimi de teama, Doamne ajuta sa fie bine si sa treaca!
...............................
Petra, am vb cu Dr. mea si a zis ca la nasterea naturala permite sa ai sotul langa tine (la Polizu)din pacate la cezariana NU...asa ca daca-l vrei cu tine...intreaba medicul ca poate permite.
36+
AMR 17 zile
Florinela
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui florinela79 Petra, am vb cu Dr. mea si a zis ca la nasterea naturala permite sa ai sotul langa tine (la Polizu)din pacate la cezariana NU...asa ca daca-l vrei cu tine...intreaba medicul ca poate permite. 36+ AMR 17 zileFlorinela |
Florinela, multumesc pentru info!

M-am uitat la semnatura ta si am vazut ca ti-ai trecut zilele pena la cezariana, wow, 17 zile, suna ... atat de aproape! Si eu tot atat mai am pana la DPN, dar s-ar putea sa fiu ... si mai aproape
Hi, hi, vin bebeii!!!

37+ cu 
danonique spune:
DENISA
GINA
Multumesc ptr raspunsuri!GINA cum te mai simti?Sper ca nu mai ai contractii si dureri.Eu mi-am numarat zilele pana la 37 saptamani si parca reusesc sa suport mai usor statul in pat.Fiecare zi ce trece mi se pare o victorie.Multa rabdare tuturor mamicilor care isi petrec ultimele saptamani de sarcina in pat!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Buna seara burtici! ![]() Felicitari MARIA K SI NIKO , REFACERE USOARA SA VA BUCURATI DE BB. BINE ATI VENIT BB MARIO SI CASIA SA CRESTETI MARI SI SANATOSI! pt LUANA, sa cresti in continuarE mare si sanatoasa.Monica multa putere si sanatate pt tati .Ne rugam pt voi.Doamne ajuta!Mama Elilov bine ai mai venit pe la noi, ce face puiutu, ne ea dor de tine .De Floryela nu stie nimeni nimic? Parca si Milli avea programata cezariana saptamana azi si Novus sau LYSBET Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco! ![]() Simina cum e cu sms ,vad ca deja ti-ai intrat bine in rol ,pot sa te scol si noaptea ??Maya, treci la semnat condica. Adeee esti bine? Noi raportam niste zile groaznice, dar suntem inca tot 2 in 1 , maine schimbam semnatura si renuntam la toate medicamentele, asa ca Doamne ajuta.Va pup si aveti grija de ghiocei. 36+ ![]() |
Se poate , se poate ca si Niko mi-a trimis la 4 dim ,si-l scriam atunci, da nu aveam acces la calc la ora aia
Poze