Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Aris, multumesc pentru pontul cu cadita!
Deci, sa inteleg ca nu gasesc mare lucru acolo? Dar ce se intampla oare? Se simte criza si expozantii nu-si mai permit costurile targului? Of, si cat am asteptat Baby Expo-ul asta...

36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

MARIA, FELICITARI!!!!!!!!!

Sa fii sanatoasa si sa iti traiasca puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ma bucur sa aud ca Luana este bine si sunt trista caci tati se simte rau. Dumnezeu sa va ajute caci Luana are nevoie de voi fortosi si sanatosi

Fetelor care mai merg la expo sau au fost astazi sa ne dezvaluiti si noua ce ati achizitionat, caci poate ma mai inspir de la voi. De exemplu eu la pompa Avent am primit o jucarioara Am mai achizitionat si un suport (un fel de perna mai mare) pt patut ca sa nu stea bebe drept. Mi se pare f utila si nu mai trebuie sa te complici sa-i pui nu stiu ce prosopel sub paturica sau alte minuni; pui direct pernuta sub cearsaf. Va dau link sa o vedeti http://www.deltababy.be/products/gb_resteasy.html
Daca va intereseaza va si zic cat costa

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Fetelor daca nu va supar cu rugamintea mea.....sper sa va indreptati gandurile bune spre Monica (ayla) si spre familia ei care se pare ca inca trece prin tot soiul de incercari. Sper ca in curand sa fie soare si pe strada lor.
Va pup pe toate si ma duc ca ma solicita baietii pe post de narator
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 34+

Sfinte Antoane cel mare de Padova, sfant al minunilor, ocrotitorul plin de iubire al sufletelor noastre. Cu inima coplesita de amaraciuni, la cine as putea sa alerg sa redobandesc pacea pierduta daca nu la tine? Cata incredere ar trebui sa am in tine pe care toti il numesc sfant al minunilor?
In afara ta cereasca in care Dumnezeu te-a asezat ca sa-ti rasplateasca virtutile tainice, vei putea oare sa ierti facand minuni? Lumea isi uita prietenii cazuti in nenorocire, tu esti insa statornic si in timp de rastriste, mai tare impartasesti bucuriile tale celor devotati facand minuni. Te rog Doamne, (si aici spui pentru ce te rogi), iar daca am pacatuit cu ceva, te rog Doamne sa ma ierti. Te implor scoate-ma din aceasta stramtoare, vezi cum sunt obosit sub povara necazurilor ce ma apasa si a ispitelor ce ma incearca, nu vad in jurul meu decat intuneric si deznadejde. O raza de speranta gasesc in puternica ta protectie si nemarginita bunatate.
Tatal nostru...

Sf Anton de PAdova este Sf. ocrotitor al Antoniei noastre. Niciodata nu ne-a lasat in necaz.

Mami Clara, 35+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

olga - cred ca asta e au alb-crem, roz si bleu si ata costa:250 aproximativ.

gaza - eu am renuntat la optiunea video si am ales unul doar cu voce dar are senzor de respiratie.

36+
poze

AMR 26 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

"Sfanta Rita, te iau ca model si ocrotitoare a mea. Iti incredintez lucrarea sfintirii mele si ma sprijin pe vredniciile tale la Dumnezeu, ca sa o duc la indeplinire in modul cel mai desavarsit.

Harul pe care-l vei cere de la Dumnezeu impreuna cu mine si pentru mine sa ma faca tot mai asemenea cu tine in practicarea virtutii si in iubirea pentru Isus Rastignit.

Dobandeste-mi iubire fata de Dumnezeu si fata de aproapele, precum si fata de virtutile pe care le-ai practicat tu in mod deosebit: umilinta, ascultarea, curatia, rabdarea, evlavia si resemnarea la vointa lui Dumnezeu.

Te rog, de asemenea, sa-mi mijlocesti ajutorul lui Dumnezeu si in cele materiale, in masura in care ele imi sunt folositoare si necesare pentru atingerea scopului meu final.

Ma las cu totul in grija Domnului si nadajduiesc de la bunatatea si indurarea lui ca voi merge sa ma bucur impreuna cu tine in fericirea vesnica. Amin. "

Sf. Rita de Cascia - ocrotitoarea in cauze imposibile - este sf. ocrotitoare a Iuliei - ne-a ajutat enorm pana acum.
Sa ajute si pe Fam Monicai si pe toti care au nevoie

Mami Clara, 35+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna seara burtici!
Felicitari MARIA K SI NIKO , REFACERE USOARA SA VA BUCURATI DE BB.
BINE ATI VENIT BB MARIO SI CASIA SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!
pt LUANA, sa cresti in continuarE mare si sanatoasa.Monica multa putere si sanatate pt tati .Ne rugam pt voi.Doamne ajuta!
Mama Elilov bine ai mai venit pe la noi, ce face puiutu, ne ea dor de tine.
De Floryela nu stie nimeni nimic?
Parca si Milli avea programata cezariana saptamana azi si Novus sau LYSBET, SCUZE DACA AM INCURCAT,oricum va tinem pumnii.
Felicitari fetelor cu vesti bune de la eco!
Simina cum e cu sms ,vad ca deja ti-ai intrat bine in rol,pot sa te scol si noaptea??
Maya, treci la semnat condica.
Adeee esti bine?
Noi raportam niste zile groaznice, dar suntem inca tot 2 in 1, maine schimbam semnatura si renuntam la toate medicamentele, asa ca Doamne ajuta.
Va pup si aveti grija de ghiocei.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, bine ca s-a terminat suspansul, nu mai rezistam sa intru si sa citesc ca Maria tot n-a terminat cu chinurile! De Niko nu-mi faceam probleme, dupa ce ca e asa de tanara e si zvarluga rau, de-aia care n-are stare, stiam io ca face cateva miscari cu energia ei debordanta si- zdup!- bebele apare...Dar de Maria incepisem sa ma ingrijorez...bine ca a aparut si Casia!!
Da' cum rasare un ghiocel, cum si o candidata la Miss...adica io stiam de dinainte ca Georgiana e o frumoasa, ca ne-a aratat mai demult (cu zgarcenie!!) o poza sau doua, dar acum am vazut clar. Deja suntem vreo 44 in album si eu estimasem ca suntem active vreo 30...Si inca mai sunt dintre active care nu au inca album pe cont, deci suntem pana la urma vreo...50?
Clara, m-ai facut sa ma gandesc la ceva ce nu mi-a mai dat prin cap pana acum: daca gemenii se pocnesc intre ei!!! Chiar, s-ar putea asa ceva?! Sa faca ceva meciuri de box sau wrestling? Cum e, daca sunt biamniotici are fiecare saculetul lui nu? Se poate sa se rupa apa la unul si la celalalt nu?! Tare interesant cu gemenii!
Dar ce s-a intamplat cu sotzul Aylei, nu am prins eu mesajul in care se zicea de el? Ca eu am citit la rand...

32Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Aris stii ceva? Acum ma duc si mi-o cumpar ca e la 5 min de mine.

A cumparat cineva patut si mobila de bebe de la IKea? Cum vi se pare? Merita sa merg pana acolo? Dar pe la Kika ati fost?

Pe mine m-a cuprins febra cumparaturilor

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

simona - merci. si noi avem instructiunile alea pe parasolar dar stii tu cum e, traim in Romania, in alte tari sunt convinsa ca e ok. daca la carte scrie "copii sub 12 ani nu au voie sa calatoreasca pe scaunul din fata" dai de un politist cu ochelari de cal, te certi pana te apuca tremuratul si pleci si cu o amenda. de aia intrebam de o baza legala.

ciresica - nici eu nu am luat caditza de la baby expo, dar am gasit una ok la mini blu. are stativ inalt de metal, dar nu are si masa de infashat ca eu am separat, face parte din mobilier. in plus are furtun pt golire. ma gandeam sa ii pun si rotzi sa o pot muta ushor din baie in camera copilului. singura chestie e ca imi pare f f mica. al meu sotz ma asigurat ca e f buna, am facut chiar probe cu nishte papushi in magazin

36+
poze

AMR 26 de zile

Am o prietena care a luat cadita de care spui tu, de la Miniblue si deja fetitza nu mai incape in ea - are 2 luni (adica incape dar este fix la limita, nu o mai poate spala cum trebuie) Au vazut ca noi avem cadita simpla si au mers si si-au cumparat si ei una simpla. Deci daca vrei sa o ai pe termen mai lung, eventual sa gasesti undeva o cadita mai mare.

37Ariana

poze

Mergi la inceput