Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Danonique, Matteo e un nume f. frumos; il aveam si eu pe lista dar tot din cauza unui bebe Mathias am renuntat la el; la fel ca si la Bogdan, Christian, Eric, Tudor etc. Eu nu mi-am dorit ca pe bebe-le meu sa-l cheme ca si pe copilasii prietenilor nostri; alegerea a fost grea, pentru ca toti au copii cu nume f. frumoase, chiar eram suparata ca toate numele titi "sint luate". Poate parea superficiala decizia mea, cu atit mai mult cu cit fiecare copilas e unic, dar asa am simtit eu

Pisigri, ma bucur ca eforturile tale sustinute nu au fost in zadar. pentru vestile bune.

Adirys, felicitari pentru rezultat

Gina 34+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
am vazut ca ai smart, probabil in 2 locuri. ai idee daca e legal sa punem scoica pe scaunul din fata daca dezactivam air-bagul? atata timp cat nu exista scaune in spate? eu nu am reushit sa ma lamuresc

Eu asa am inteles... In spate sau pe locul din fata cu air-bag-ul dezactivat.

Denisa-Madalina 32+ cu Adela-Marisa
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

olishka, te rog sa+mi spui si mie ce carut ti+ai luat
daca vrei, da+mi PM
multam!

Dorana 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

aris, clara
foarte utile sfaturile voastre legate de carut!!!

Dorana 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

MARIA
FELICITARI MARIA, SI MULTI PUPICI PENTRU FETITA CARE STIE CE VREA INCA INAINTE DE A SE NASTE! Are personalitate micuta. A vrut sa iasa la dimensiuni si greutate optime si asa a a facut. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!!!!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

In sfirsit, Maria ! Felicitari !
Am dormiiiit cum nu am mai dormit de mult la prinz. Bine-a mai fost....
Andreeeea, multumesc pt lamuriri. Mereu m-am intrebat ce doare mai tare: burta sau.. .
Multumesc si pt felicitarile pt bebelina. Si noi ne bucuram tare si ne simtim mai pregatiti pt marea intilnire, acum ca o stim bine dezvoltata si "dolofana". Poate totusi nu ajunge la 4 kile, ca....am incurcat-o

Asteptam miine si parerea doctorului; l-as intreba de faza cu tipa asta dar nu direct,,,adica as ridica problema dar nu vreau sa para ca il acuz. Vad eu cum fac, incerc sa fiu cit mai diplomata....

Maya (si alte fete care au tot facut tratament): cind se intrerup utrogestanul si no-spa-ul?

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Fetelor daca nu va supar cu rugamintea mea.....sper sa va indreptati gandurile bune spre Monica (ayla) si spre familia ei care se pare ca inca trece prin tot soiul de incercari. Sper ca in curand sa fie soare si pe strada lor.
Va pup pe toate si ma duc ca ma solicita baietii pe post de narator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Fetelor daca nu va supar cu rugamintea mea.....sper sa va indreptati gandurile bune spre Monica (ayla) si spre familia ei care se pare ca inca trece prin tot soiul de incercari. Sper ca in curand sa fie soare si pe strada lor.
Va pup pe toate si ma duc ca ma solicita baietii pe post de narator

Saracuta Ayla, stii ceva de sotul ei?
Sper din tot sufletul sa rasara cat mai curand soarele pe strada lor.

Felicitari sotului pt poze!!! Da la asa modele normal ca-s faine pozele

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

[MariaK felicitari mamico refacere cat mai rapida si bb-lina sa fie sanatoasa, necolicoasa, neplangacioasa si sa va bucure o viata de acum inainte

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.

Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

SimonaMami, Denisamada multumesc pt raspunsuri. Sper sa fie asa, caci altfel mi se pare f comlicat.
Ciresica cadite am vazut f putine si sincer nu mi-au placut. Ma asteptam sa gasesc altceva.
Aris si eu am pus ochii pe una de la miniblu si cred ca ma duc maine sa o iau. Are incadrate in ea recipienti pt samponel, sapunel si mi se pare f utila. Este in jur de 2mil si ceva. Aceea este? Felicitari pt rezultate
Doranna carutul este de la Babysafe. Cred ca au si site. Carut, landou si scoica - 24 mil. M-am uitat la toate de la expo si mie personal asta mi s-a parut cel mai ok. Mi se pare de calitate si f usor de manevrat. Sunt f multumita. O sa caut mai tarziu pliantul si vi-l arat. Sau ii fac o poza cand mi-l aduce sotul.
Danonique si mie mi-ar placea sa fie sotul alaturi de mine pe timpul travaliului si cred ca si lui, dar la nasterea propriu zisa NU.
Abia astept sa vb cu Niko sa-mi povesteasca cum e la Filantropia si daca o sa poata sa stea al meu sot cu mine.

Olga 31+ David

Mergi la inceput