Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79
Este superb...sa vezi ce frumos e la mine in Militari, pana la piata Veteranilor, trotoarul plin de masini pacate, pe stada faci slalom printre cei care circula ca bezmeticii pe straduta ingusta plina de gropi si baltoace, grija si la maidanezi care daca nu te musca, te sperie ca se incaiera in spatele tau, usurel cu burta pana la gura, printre blocuride un gri superb asezate unul langa altul, ajungi la piata sa admiri florile si martisoarele de la taraba...dar grija mare ca lumea e grabita, acu iti ei un cot in burta sau te izbeste unul in fuga, daca nu te impiedici de vre-o dala de beton. Ce frumos e la Bucuresti .

Florinela

heheeeeii, Florinela, stiu militarii, ca doar acolo e intrarea dinspre Valcea (pitesti etc), deci pe-acolo vin cind mai merg la Buc... si nu-mi face nici o placere aglomeratia aia (niciodata nu am inteles de ce e asa aglomerata zona) ... blocurile gri si maidanezii si trotuarele sparte sint la ordinea zilei cam in tot bucurestiul, doar centru ce mai are un pic de "fatza".
Oricum prefer provincia de o mie de ori... ca sa nu mai spun ca Rm. Valcea, orasul meu, e cel mai frumos se vede ca-mi iubesc zona si muntii, nu? :) E o vaie intre munti: cozia, cheia... si o oaza de liniste cu multe statiuni termale...

Fille du Sud 36 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Si io am tone de alunite de la sarcina, asa cum s-a mai zis, si colorate si doar piele in plus, ca niste ciucurasi (acu sa nu credeti ca-s ca la capre ) mici-mici si incolori, ca-mi vine sa bag lama pe ei Cel mai tare ma deranjeaza sub sini, pe sini nu mi-au aparut si sper sa nu aiba idei de-astea!!!

Toulouse, la ville rose

eu m+am umplut si pe gat
intentionam sa dau o fuga la dermato pana la nastere, daca imi dadea si dr. gin. unda verde la cauterizare, dar acum, cu arestu' meu la pat...

Dorana 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21
[fetele ce au facut cezariana sau vor face..mie imi este teama sa nu se declanseze lapticul..am inteles ca se intampla in multe cazuri sa vina mai tarziu..dupa cateva zile..mie de asta imi este cel mai teama..si o intrebare importanta..voi asteptati sa vi se declanseze travaliul si apoi mergeti si faceti cezariana? am inteles ca este mai indicat asa..voi ce stiti?

Cristina cu bebe mic 36+

pozici dragute

In cazul meu nu asteptam travaliul, dar daca se intampla credca se modifica putin lucrurile...(asta e raspunsul primit de la medic...deci preferabil pana in travaliu...daca este stabilita dinainte;daca ai optatpentru naturala si Doamne fereste nu se deschide colul, nu te dilati...mai stiu eu ce..atunci face cezariana de urgenta).
Cat despre laptic...vine el, oricum in spital si de nasti natural sau cezariana, ei tot le dau lapte formula ( Plizu si Filantropia
stiu din surse sigure),pana iti curge tie lapte bun de papa.

Florinela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc Leeloo Inca nu m-am hotarat ce ii iau ca sa-l scot din spital. O sa mai caut ceva pe la targ. Iti doresc mult succes la control si sa vii cu vesti bune.

Eu am o alta problema: gingiile. Mi s-a inflamat gingia deasupra la un dinte si a coborat pe el (il acopera putin). S-a umflat in acea zona si se vede foarte inestetic. Eu tot am asteptat sa se retraga, da nimic. Aveti vreo idee ce as putea face? Folosesc si apa de gura de fiecare data. Nu mai sangereaza, dar este inflamat.

Alunite am avut destule si mi-au aparut si acum. Asta e...

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Chatonel frumos la Valcea si valea Oltului, am o prietena (sta in Norvegia acum)...dar cand vine in tara, fuga si noi la Francesti la ea, la pescuit la olt, la plimbat la padure, manastiri...frumos (cumnatul ei este vantor...asa ne face niste preparate bune). Daca nu ne-am castiga traiul in Bucuresti nimic nu ma retine aici, din pacate aici avem locurile de munca si mica afacere.

Florinela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doranna

eu m+am umplut si pe gat
intentionam sa dau o fuga la dermato pana la nastere, daca imi dadea si dr. gin. unda verde la cauterizare, dar acum, cu arestu' meu la pat...

Dorana 34

hmm, cred ca e mai intelept oricum sa asteptam sa nastem, sa vedem cum reactioneaza organismul, poate ca se duc de unde au venit alunitele ...

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florinela79
Daca nu ne-am castiga traiul in Bucuresti nimic nu ma retine aici, din pacate aici avem locurile de munca si mica afacere.

Florinela

cred ca nimeni nu ar sta in Bucuresti, daca ar avea de ales...

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

olishka, se cheama gingivita de sarcina. Si eu am avut pe la 4 luni. Se rezolva la dentist destul de usor si nu necesita anestezie neaparat

33+ Damian Codrut Andrei
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

olishka, se cheama gingivita de sarcina. Si eu am avut pe la 4 luni. Se rezolva la dentist destul de usor si nu necesita anestezie neaparat

33+ Damian Codrut Andrei
AMR 7 saptamani

Lysbeth . Dar trebuie sa ma duc neaparat la dentist? Nu ti-a dat vreo solutie ceva sa te dai? Dar daca trebuie, trebuie.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Nu mi-a dat nicio solutie. Pur si simplu am fost si mi-a curatat toate gingiile. A fost un pic najpa dar nu foarte

33+ Damian Codrut Andrei
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput