Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 18
olishka spune:
Saluate!!
Aris foarte dragute camasile de la etam si women secret. Am cautat si eu pe-acolo, dar nu am gasit nimic. Tu ti le-ai luat de curand?
Silvia foarte draguta mobila Ikea. Si eu imi doresc patut alb. Abia astept sa vina ziua de maine ![]()
Petrean itoarte frumoase numele alese.
Joanna iti tin pumnii. Mult curaj. Sa ne anunti cand scoatem agitatele. Eu scot una de incalzire 
Astazi am fost foarte harnica. Am facut curatenie, cumparaturi, am spalat si masina si nu e decat ora 14.
Imi place si vremea de afara. Simt cum vine primavara
Sunt intr-o stare f buna.
Va
pe toate si ma duc sa mai fac cate ceva caci diseara avem invitati.
Olga
31+
David
alina.n spune:
Mie chiar nu imi e frica de ceza
ma dau viteaza
, eu am facut mai multe operatii pana acum si in principiu cam stiu cum e cu refacerea iar dureri daca sunt dupa ce iti revii poti cere calmant si nu le mai simti.Oricum refacerea ,per cea mai grea sa zic asa este cam in urmatoarele 24-48 ore dupa operatie pt ca atunci sunt dureri si te si misti greu dar ceri calmante,pe urma incet incet iti revii.
Ati vazut Plici ce rapid si-a revenit si acu zicea ca nici nu o mai doare, curaj fetelor , o sa vedeti ca daca il aveti pe bb in brate uitam de orice durere ,el ne va umple inima de fericire.
Este important sa fiti optimiste si totul va fi bine !!
33+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n Mie chiar nu imi e frica de ceza Ati vazut Plici ce rapid si-a revenit si acu zicea ca nici nu o mai doare, curaj fetelor , o sa vedeti ca daca il aveti pe bb in brate uitam de orice durere ,el ne va umple inima de fericire. Este important sa fiti optimiste si totul va fi bine !! ![]() 33+ cu Maria-NataliaVine barza! ![]() |
Sicer si eu am mai facut operatii si am avut anestezie totala si partiala deci nu de asta mi-e groaza !!!
Nici de refacere nu mi-e groaza pt ca nu sunt genul care sa nu se puna pe picioare mai ales acum cu o motivatie asa mare !!!
Mie mi-e teama de posibilitate formarii unor cheaguri de sange dupa operatie care dau in ... diverse probleme !! Poate sunt paranoica dar in ultima vreme am auzit de cateva cazuri cu aceasta problema, dar dupa cum spuneam o sa ne
sa fie totul ok !!Scuze ca v-am impuiat capul cu prostiile mele !!!

38+ cu
Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
chatonel spune:
Fetelor, aici a venit primavara!! Doua ore m-am plimbat pe malul riului, sint 18°C si un soare superb... si o gramada de violete in iarba... si urzici
am zis ca ma duc sa le culeg zilele-astea, sa fac o ciorba 
Iaca soarele frumos in oras http://toulouse-capitale.com/
si iata unde ma plimbai:
http://www.gpx-view.com/gpx.php?f=Plaisance_du_Touch_Tournefeuille.gpx
Fille du Sud
36 cu
Dragonbella
Toulouse, la ville rose
Floric spune:
HAI, JOANNA! PUTERE SI INCREDERE

|Sa auzim de bine si de un bebe sanatos si curajos, asa cum ai fost tu pe toata durata sarcinii. Sigur poti sa treci cu bine peste ziua asta!
Fetele, joi vine barza. Adica, atunci m-a programat la cezariana. Insa dr meu nu mi-a dat sperante ca ma va opera el din cauza starii lui de sanatate. Asta e. Cu Dumnezeu inainte si trebuie sa gandesc ca va fi bine
Simina, pot sa te fac mesagerul sufletelor joi si in perioada cat voi sta in spital, caci nu-mi voi lua laptopul cu mine?
Ilinca_M. spune:
Mrrrr, chatonel, ce te invidiez...aici la mine-n oras tocmai s-a intors iarna!! Cand m-am uitat pe geam dimineatza si-am vazut zapada si ninsoare...
. Urasc iarna si frigul, daca ar fi dupa mine as hiberna...sa vina primavara!
Am citit mai demult ca unele va plangeati de ceva si io chicoteam fericita in sinea mea ca am scapat...ei bine, n-am scapat!! Alunitzele astea ma omoara. Eu multe alunite n-am din nascare si pe care le sunt mici si dragalashe; mereu am detestat alunitele si din punct de vedere estetic si al potentialului cancerigen. Si acum de vreo luna m-am umplut, am PE tzitze, SUB tzitze, pe burta, pe areolelele mamare, pe langa ele, nu mai suport!!!
Unele-s doar niste excrescentze incolore, altele-s pigmentate...unele ma mananca de-mi vine sa behai...incep sa cred ca asta e partea cea mai nashpa a sarcinii la mnine!
Si banuiesc ca nici nu trebuie sa-mi fac sperantze, astea nu mai dispar veci, asa-i?!
32
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
florinela79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel Fetelor, aici a venit primavara!! Doua ore m-am plimbat pe malul riului, sint 18°C si un soare superb... si o gramada de violete in iarba... si urzici ![]() Iaca soarele frumos in oras http://toulouse-capitale.com/ si iata unde ma plimbai: http://www.gpx-view.com/gpx.php?f=Plaisance_du_Touch_Tournefeuille.gpx Fille du Sud 36 cu Dragonbella Toulouse, la ville rose ![]() |
Este superb...sa vezi ce frumos e la mine in Militari, pana la piata Veteranilor, trotoarul plin de masini pacate, pe stada faci slalom printre cei care circula ca bezmeticii pe straduta ingusta plina de gropi si baltoace, grija si la maidanezi care daca nu te musca, te sperie ca se incaiera in spatele tau, usurel cu burta pana la gura, printre blocuride un gri superb asezate unul langa altul, ajungi la piata sa admiri florile si martisoarele de la taraba...dar grija mare ca lumea e grabita, acu iti ei un cot in burta sau te izbeste unul in fuga, daca nu te impiedici de vre-o dala de beton. Ce frumos e la Bucuresti

.Florinela
chatonel spune:
Ilinca, brrr, iarna zici? Io m-am saturat pina peste cap de ea!!! Viva primavera! :)
Si io am tone de alunite de la sarcina, asa cum s-a mai zis, si colorate si doar piele in plus, ca niste ciucurasi (acu sa nu credeti ca-s ca la capre
) mici-mici si incolori, ca-mi vine sa bag lama pe ei

Cel mai tare ma deranjeaza sub sini, pe sini nu mi-au aparut si sper sa nu aiba idei de-astea!!!
Fille du Sud
36 cu
Dragonbella
Toulouse, la ville rose
florinela79 spune:
Este superb in Franta, eu am fost la Gien, Paris, Le Havre (aici era superbbb)...la Toulouse, eu nu am putut sa-l insotesc, de data asta ca eram cu bebe in burtica si el pleca numai cu masina ![]()
Florinela
Leeloo21 spune:
olga- sac de dormit am luat de la 4ace..asa se cheama firma..si am luat de 70cm care ii este bun pana la 9 luni..aproximativ..subtirel am luat noi..sa-i fie bun peste vara daca este cazul..pt vremea asta am zis k ii mai punem o paturica de la aceeasi firma peste saculet..k oricum nu are cums a se dexveleasca de ea..noi o sa-l scoatem din maternitate in eschimos..deci nu am luat saculetul decat pt domir in patut
e alb cu 3 flori mari colorate
denisamada- nu iti pot spune acum ce dimensiuni are salteluta de infasat de la ikea pt k nu sunt acasa..dar sincera sa fiu nu cred ca are un metru..cred ca e mai mik..insa daca ai masuta de 50/100 eu zic ca iti incape salteluta..pt k nici mai lata de 50 cm nu cred ca este..mai mult ca sigur
malta- si noi am vrut ieri sa luam un pachet de scutece de la butterfly..dar n-am mai ajuns la standul lor pana s-a inchis..uff..vroiam sa luam ca sa le incercam..k material sunt placute la atingere..intradevar lasa pielea sa respire, bumbacelul ala este moale si bu cred pt funduletul lu' bebe..ma intreb oare de ce pe piata nu le gasim? in magazine..sau nu stiu eu de ele.. mie mi-au placut si sotului la fel..cred ca merita incercate!
joanna
sper sa fie totul bine!! 
azi la 17 mergem la control..sa vedem ce zice de dubla circulara
fetele ce au facut cezariana sau vor face..mie imi este teama sa nu se declanseze lapticul..am inteles ca se intampla in multe cazuri sa vina mai tarziu..dupa cateva zile..mie de asta imi este cel mai teama..si o intrebare importanta..voi asteptati sa vi se declanseze travaliul si apoi mergeti si faceti cezariana? am inteles ca este mai indicat asa..voi ce stiti? 

Cristina
cu bebe mic 36+ 
nasterea in apa
pozici dragute