Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 17
novus spune:
Shasa, Alina.n 
asa o sa fac !!!
38+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Adee spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Simina ce frumos mergeti la munte , da copii bolnaviori nu ar trebui sa stea acasa ?Silvia Natalia ii veti zice si voi bb-linei? 32+ cu Maria-NataliaVine barza! ![]() |
Cred ca Simina a vrut sa zica...la mine (ea) in grupa sunt copii...
37+
Arianapoze
lysbeth spune:
Alina, chiar ma intrebam cumd e ai ramas in urma![]()
33+
Damian Codrut Andrei
AMR 7 saptamani
malta spune:
Am aceleasi alunite ca tine, Alina.n :alunite peste tot, chiar pe aureole la sani.
Uite, pana acum nu m-am gandit ca le-ar putea rupe bebelusul!
Oare e periculos?!
Malta
34+
Vincenzo Stelian
Adee spune:
Joanna fix azi faci 37 saptamani, deci cred ca este ok daca nasti acuma. Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara 
37+
Ariana
poze
alina.n spune:
| citat din mesajul lui lysbeth Alina, chiar ma intrebam cumd e ai ramas in urma 33+ Damian Codrut AndreiAMR 7 saptamani |

, da tu ce faci 33 sau 34?
33+ cu
Maria-NataliaVine barza!
alina.n spune:
Ade ai dreptate , eu am citit ce am vrut
, ce sa-i faci imi e un dor de munte...nu am mai fost din vara![]()
33+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
florinela79 spune:
novus si eu tot cezariana fac...asa ca nu esti singura cu temeri, ideea este ca eu aveam mai mari temeri de nasterea naturala decat de cezariana. Ai vazut Plici plici, dupa doua saptamani se simte foarte bine si nici dureri mari dupa nastere nu a avut....teama cea mare este la mine pentru perioada de reanimare ATAT!
36+6
16 martie
Florinela
Adee spune:
| citat din mesajul lui alina.n Ade ai dreptate , eu am citit ce am vrut 33+ cu Maria-NataliaVine barza! ![]() |
Te credddddd. Si eu abia astept sa se faca vara sa mergem la munte, unde avem cabana
37+
Arianapoze
silvia4 spune:
Da, Alina, tot Natalia o sa o cheme! Asta daca nu ne razgandim pana atunci, ca am fost f nehotarati cu numele!
Si mie mi-e frica de cezariana, desi sigur mi-ar fi si mai frica de nasterea normala!
ma tot intreb cum sunt durerile de dupa? Poate sa-mi spuna cineva, sa le compare cu ceva? Sper sa nu fie asa rele ca durerile de masea, cand simti pana in creier!
Silvia
36+
Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Simina ce frumos mergeti la munte
?