Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
alina.n spune:
astea suna bine
15:55 O afacere mare Treat Williams, Daniel Baldwin, William Mapother, Charlotte Ross Comedie ,Drama;
17:45 Fara retineri Catherine Zeta Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin, Bob Balaban, Brian O'Byrne Comedie ,Romantic 
Pisigri mult a fost putin a mai ramas , burtica sus si ajungem curand si la sapt 38..sa vezi ce frumos va fi cu bb in brate,atunci alte griji ne napadesc
,da le facem noi fata
Eu zic sa iei exemplul pisicilor daca poti
,eu nu pot dormi ziua decat f. rar.
32+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
florinela79 spune:
Buna dimineata!
...ca deobicei trezirea la 11.30...mi-a zis mama "mai ai 2 saptamani si-ti iese prin piele somnul" 
![]()
Mihaelacg, poate are dreptate medicul tau de familie.....al meu tb. sa iasa pe 21-23 martie si uite ca iese pe 16 martie.
.
Clara,si la mine si-a facut aparitia o mica acnee, niste cosulete pe frunte intre sprncene si vre-o doua prin barba....cine stie???
Joanna tinem pumnii si sa fie bine!
Maya mai tasteaza si tu ceva...speram ca totul este foarte bine!
36+6
AMR 16 zile ![]()
Florinela
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MITITICA82 felicitari maria si niko sa va refaceti repede si bebei mancaciosi mamiseli_11 vei naste tot la judetean?la ce medic esti?poate ne vedem in sala de nasteri; eu sunt la dr.pop ioana 36+ Cristianhttp://bd.lilypie.com/MNeep3.png |

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shasa Si eu care tocmai ma pregateam sa scot agitatele pt. Bogdana Florin 18.05.2002 Teodor 01.03.2005 BB3 - Petru - 34+ |

asa este !!! de abia astept momentul intalnirii !!!e bine ca ma duc la spital doar dimineata asa ca o sa am insomniile in patutul meu !!!
38+ cu
Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
zsuzsu spune:
buna ziua fetele
in primul rand FELICITARI la maria si niko
si bine ati venit pe lume bb mario si casia
34+
Iulia Petra si
de Daniel(05.03.2006)
AMR = 6 sapt
bb 2
poze cu noi
novus spune:
Petrean ,
sper sa stea BB-ii pana luni si sa fie totul ok !!
si eu astept ziua de luni cu nerabdare 
!!!
Clara, mie mi-au iesit ff multe alunite sau ceva de genul asta
dar si cateva cosuri, plus ca acum vreo 2-3 saptamani am avut un herpes in barbie
!!
Pisigri, dupa ce o sa ajungi in saptamana 38 o sa inceapa alte framantari si temeri despre nastere, apoi dupa ce ai nascut vine randul bebelului si tot asa...
Eu am ajuns aproape de finish si acum mi-e o frica de cezariana
de numa' ; si nu de operatia in sine ci de eventualele complicatii ce pot aparea .... dar
sa fie totul bine !!!
38+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
alina.n spune:
novus sa fii oprimista, totul va fii bine,nu te gandi la complicatii pt ca nu au de ce sa fie
,va dura putin mai mult pana te refaci dar intr-o luna vei fi ca noua
. Si eu tot ceza voi face .
Mie nu mi-au aparut cosuri insa am multe alunite la fel ca si novus si faza e ca mi-au aparut si pe aureole la sani,chiar ma gandeam daca le va rupe bb cand papa
?
A si am schimbat si noi semnatura ca uitasem![]()
33+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
malta spune:
Fetelor care mergeti azi - maine la Baby Expo,
am o rugaminte la voi:
Ma gandisem sa comand de la Batterfly Efect pe situl Bizoo cearsafuri absorbante, Sanosan, dar cel mai mult ma intereseaza scutecele pentru bebelusi Pillo si Momi.
Am auzit ca sunt cele mai bune.
Ei sunt prezenti cu stand la Baby Expo.
Poate va uitati putin la ele si sa ne spuneti si noua daca sunt chiar asa grozave.
Sunt fabricate in Italia, au granule superabsorbante si cu stratul exterior din material moale, ce permite schimbul de aer, evitandu-se riscul aparitiei iritatiilor, iar benzile de prindere sunt elestice, catifelate si cu inchidere tip ,,scai".
Sunt mai scumpe, dar daca sunt mai bune asa cum se spune as fi tentata sa iau de la ei cateva pachete...dar mai vreau si alte pareri, sa fiu sigura.

Va multumesc anticipat!

Malta
34+
Vincenzo Stelian
shasa spune:
JOANNA as baga niste agitate penntru tine, asa de control daca cumva ai nevoie sa fie acolo, iar de nu-i nevoie sa fie de antrenement

JOANNA

NOVUS nu mai sta cu griji ci bucura-te ca sti cand vine piticuta. Ai sa vezi ca totul va fi bine, pai noi ce pazim aici pe forum? Noi nu facem galerie? HA! Cu cate agitate isi vor ..... agita bratele aici luni, nici sa nu te gandesti ca nu va decurge totul ca la carte.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 34+
alina.n spune:
aris stiu ca vorbeam la un mom dat de slip de unica folosinta pt spital sau cine mai e interesat uite aici am gasit:
http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=JN117 (sterge pauza dupa bebelusul si tot aici mai sunt si de la tigex)
In Bucuresti, plata se face la livrarea comenzii la domiciliu, comanda minima 50Ron,transport gratuit.
33+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!