Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

JOANNA, sa fii puternica si increzatoare ca o sa fie bine!

Ce frumos e Fabian!!! Bravo Aalina!

Alina, ieri "mi-ai" dat de lucru, m-am uitat la trei filme!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

JOANNA Doamne ajuta sa fie totul bine

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

ALINA tu stai pe forum toata ziua??? Eu trebuie sa plec la munca si nu am stik-ul(exact azi), si ma gandesc ca trebuie sa iau nr-ul cuiva sa anunt dc naste Joanna. Am vazut ca esti activa azi si poate..poate

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Simina sunt acasa deci poti sa-mi scrii fara probleme (poate pe seara o sa ies la cumparaturi _da pana atunci mai e)

Kea hi hi sunt vinovata , ia zi ce ai vazut,cred ca sunt cele la care m-am uitat si eu

Am vazut azi statusul Monicai , zice ca Luana are 1580g si a inceput sa pape la san. Insa Alex,sotul ei se pare ca inca are pb

Pup

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Simina sunt acasa deci poti sa-mi scrii fara probleme (poate pe seara o sa ies la cumparaturi _da pana atunci mai e)

Kea hi hi sunt vinovata , ia zi ce ai vazut,cred ca sunt cele la care m-am uitat si eu

Am vazut azi statusul Monicai , zice ca Luana are 1580g si a inceput sa pape la san. Insa Alex,sotul ei se pare ca inca are pb

Pup

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

ok ti-am luat nr-ul , si pe-al lui Aris.. acum plec la munca ca-i tarziu...aaa apropos de munca, la mune in grupa(gr mare pregatitoare) am 8 copii cu varicela si 2 cu bronsita....e dezastru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

JOANNAiti tinem pumnii.

Alina sa-ti traiasca bebe Fabian si sa te bucuri de el.

Fetelor am si eu o intrebare. Voi stiti cum se calculeaza CM daca pana pe 4 ian am fost in CIC?

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Kea, trebuie sa te loghezi! Ti-am trimis datele pe PM

Bogdana, tinem pumnii sa mai aiba rabdare bebelinii! Inca putin micilor!

Joanna sper sa fie totul bine!

Aseara am fost pana la spital si am vazut sala de operatii! Mi-a palcut ca era asa liniste, nu prea era nimeni pe acolo! Ma gandeam ca ar fi bine sa nasc noaptea! Dar as vrea totusi sa nu ma apuce asa, din somn

Silvia 36+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Bebe Fabian e un dulce! Sa-ti traiasca, Alina!

Silvia 36+ Natalia (cred)
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Simina ce frumos mergeti la munte, da copii bolnaviori nu ar trebui sa stea acasa?

Silvia Natalia ii veti zice si voi bb-linei?

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Alina, m-am uitat la "Brutarul", "Magie in Manhattan" si " O viata noua". Azi nu stiu la ce sa ma mai uit.

Multumesc, Silvia! Foarte frumoasa mobila! Si perdeaua imi place, lampa de asemenea, si camera pare destul de mare, o sa aiba printesa ta loc de joaca destul.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Luuuuunga zi e azi, nu stiu de ce... Nu am chef de nimic.... pina si pisicile dorm de rup patul... Ma apuca periodic si regulat cite o teama de nastere, da imi aduc aminte de Nikoleta-hlizita si de Aris-optimista care nu se plinge niciodata, asa ca imi zic "ogoaie-te ca la asta trebuia sa te gindesti inainte de a ramine gravida, acuma e nitzel cam tirziu".

Si totusi....nu am putea ajunge mai repede in saptamina 38 si gata?

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput