Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
silvia4 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Aris stii ceva? Acum ma duc si mi-o cumpar A cumparat cineva patut si mobila de bebe de la IKea? Cum vi se pare? Merita sa merg pana acolo? Dar pe la Kika ati fost? Pe mine m-a cuprins febra cumparaturilor ![]() ![]() ![]() Olga 31+ David |
Eu am cumparat patut si mobila din Ikea. Poti sa le vezi la poze!

Silvia
36+
Natalia (cred)http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Silvia4?locked=true#
Kea spune:
silvia, de ce nu pot vedea mobila de la ikea? Trebuie nume de utilizator si parola? Eu sunt inebunita sa ma uit la camere de copii. Si in magazinele de jucarii sunt super fericita cand intru, nu stie sotul cum sa ma mai scoata de acolo. Mai rau ca un copil mic! Si asta e de cativa ani, n-are legatura cu faptul ca-s insarcinata. Mereu mi-a spus ca atunci cand o sa avem si copil o sa fie vai de el cand o sa intram noi in magazine de jucarii. Eu si acum apas pe toate butoanele, probez tot.![]()
32+ 
alina.n spune:
| citat din mesajul lui petrean MI-am ales si eu nume la bebei ![]() ![]() Bogdana 38+ Catalin si Vlad+ Andrei Luca -15.12.2006POZE |
Bogdana foarte frumoase numele, tinem pumnii sa fie pe luni asa cum iti doresti tu

32+ cu
Maria-NataliaVine barza!
Kea spune:
Bogdana frumoase nume ai ales! Si eu ma gandisem la Vlad, dar nu stiu nemtii sa-l citeasca.
Mai fetelor, eu am crezut ca totul decurge ca la carte: te apuca contractiile dureroase regulate, te duci la spital si nasti.
Voi ma dati peste cap, vad ca fiecare aproape se duce la spital, vine iar acasa, iar se duce...
Maya ce mai faci?
Cred ca a intrerupt tratamentul si zicea ca daca bebe vrea sa vina, poate sa vina. O fi venit bebe? Sper ca nu, sa mai stea in burtica putin.
32+ 
alina.n spune:
fetelor ia utati-va aici, avem poze de la Aalina cu ghiocelul Fabian
http://community.webshots.com/user/aalinador
taaare frumos flacau este 
Pup
32+ cu
Maria-Natalia
Vine barza!
simina_kin spune:
Raspuns de la JOANNA:Contractii la 5 min de ma urc pe pereti, nu m-am mai dilatat, asteptam,mi-e sete, foame, somn si nu stiu cat mai rezist.nimeni nu face nimic.medicul meu nu-i aici

pt tine si bb sa scapati cu bine amandoi!!
Poze
IliesClara spune:
Felicitari fetelor pt cumparaturi.
Ce noroc aveti cu Baby Expo chiar acum.
Bogdana, nume frumoase romanesti ati ales. Si ce spontan!...
Si mie mi-a trecut prn cap ca poate vin acasa cu doi baieti sau cu o fata si un baiat. Noroc ca toate lucrusoarele achizitionate sunt potrivite pt toate trei variantele.
(Nu avem f mult roz, pe mine ma apuca disperarea de la roz... ma dor dintii
, de parca fetitele ar fi condamnate la roz la lipsa totala de imaginatie)
Kea, Shasa
de la fete !
Mamcile si gravidutele cu fetite, cum vi se comporta tenul si pielea in general? Mie mi-au iesit de cateva luni niste cosuri... sau ce-o fi... pe dreapta si stanga spatelui. (cam pe unde ia contact spatele cu patul - doua dungi). Cu toate dusurile, uneori de 2 ori/zi (si pt ca e singura activitate care o fac), si alifiile permise in arcina nu imi trec, ba mai mult acum imi ies si pe gat si incep sa semene cu acneele. Cineva imi spunea ca e din cauza hormonilor femeiesti pe care le avem toate trei la un loc. adica fetele au inceput sa aiba hormonii lor si impreuna cu ale mele depasesc capacitatea organismului de aprelucra si ies la iveala.
Mai auzisem asa ceva prin popor mai demult, ca mamele de fete au tenul nasolit pe la sf sarcini, dar credeam ca e folklor... ca si arsurile de stomac de la parul copiilor.
Are cineva la fel? Stiti ceva despre asta?
Multumesc
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Kea Maya ce mai faci? Cred ca a intrerupt tratamentul si zicea ca daca bebe vrea sa vina, poate sa vina. O fi venit bebe? Sper ca nu, sa mai stea in burtica putin. 32+ ![]() |
Nu cred ca a nascut ca ne-ar fi anuntat..are laptop in spital..si dc n-ar fi apucat stia Joanna(ele au o rel mai speciala), deci , si eu
Poze

Andrei Luca -15.12.2006