Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (81)
Raspunsuri - Pagina 20
pisigri spune:
Raportam iar:
- tensiune 120 cu 60 (nu prea se pupa cu aparatul meu de acasa care sub 120 cu 80 nu prea vrea sa ma scoata...)
- inaltime fund uterin 33 cm (am inteles ca mai mult nu se poate...? desi nu mi se pare logic, ar tb sa depinda si de inaltimea posesoarei uterului cu pricina, zic eu)
- batai cardiace fetale ritmice ascultate pe partea stinga
- col "ca si pina acuma"
- bazin obstetrical... si ingust (se mai dilata poate) si "tzeapan" si mai grav cu nu stiu ce unghiuri nepotrivite... in traducere libera, dr zice ca as putea naste cu destula chinuiala un bebe de aprox 3 kg, chinuiala si pt mine si pt bebe, dar avind in vedere ca deja e aproximata la peste 3 kg si mai creste...sfatul lui este sa raminem pe cezariana. luni dimineata ne vedem la spital sa facem cunostinta cu restul echipei... si probabil sa stabilim data.
pe de o parte sint putin dezamagita, pe de alta putin usurata... sa vedem de-acum incolo ce-o fi sa fie.
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
mihaelacg spune:
pisigri, macar stii una si buna.o sa faci ceza ca asa e mai bine pt bb si pt tine.
decat sa te chinui sa nasti natural daca nici macar nu sunt "conditii favorabile".....mai bine ceza, stii din prima la ce sa te astepti.
o sa fie bine, ai sa vezi.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica
36+ 
mihaelacg spune:
florinela, noi ar tb sa nastem una dupa alta![]()
poate aflu ceva luni cand merg la control.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica
36+ 
anca_nicolae spune:
Pentru Danonique si Kea,
Eu zic ca e timp sa va ganditi la nume bb, pt ca, dupa nastere [eu stiu de la ambele nasteri] la manuta lui bb se pune bratara cu numele MAMEI, nu al lui bb... Cel putin acum 11, respectiv 9 ani asa a fost... Nici eu inca nu-s hotarata la nume, dar eu sunt in sapt 32, mai am un pic de timp:)
Si desigur, Danonique, numele trebuie sa il alegeti VOI, tu si tati, nu altii.. Bine, la mine intervin la vot si primii mei 2 copii, de asta inca nu-s hotarata: eu parca as vrea Cristian, ca pe medic [am facut cu el 2 copii si macar al 3-lea copil sa-i poarte numele] iar copii ar vrea [dupa ce cu greu au renuntat la Naruto/Sonik/Nokia s.a din desene animate etc] Robert Adrian. Imi plac ambele variante, desi numele Robert e o idee cam delicat pentru glasul meu autoritar si energic :)). Deci.. mai votam...
Voi ce credeti, langa Veronica-Elena Nicolae si Tudor-Iulian Nicolae, ce ar merge mai bine: Cristian Nicolae sau Robert-Adrian Nicolae? Si ca fapt divers, legat de numele Adrian, copii l-au ales fara sa stie ca el este tati de bb 3 [am povestit la alt capitol, parinti singuri, de ce tati nu este langa noi :(]... ma rog, nu tin mortis de romantisme.. deci, mai numar voturi, puteti vota si voi :)...
anca
.
30+
si fratiorii mai mari
Veronica 11 ani,
Tudor 8 ani
Ilinca_M. spune:
Aia am vrut sa-ti recomand si eu, Olishka: du-te la stomatolog. Iti ridica gingia in mod mecanic cu ceva, parca si pune si ceva solutie preparata acolo pe gingii care relaxeaza zona si nu se mai umfla si nu mai coboara.Nu doare, numai solutia pishca vreo 15-20 de minute, dar suportabil. Mie mi-a facut asa acum vreo 2-3 luni cand mi-a pus si plomba si de atunci n-am mai avut probleme cu coboratul pielii pe dinte. Doar daca mai sangeram sau "ma manca" foloseam Corsodyl si trecea.
Asa cu alunitzele astea...mici si rele. Si io am asa sclipiri criminale cand le vad pe alea minuscule si incolore (da, si pe gat simt vreo 2, chiar daca nu pot sa le vad!!), imi vine sa le tai cu lama, sa le smulg, ceva, asa rau ma enerveaza simpla lor aparitie!
32
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
georgiana310 spune:
Ce bine ca vine weekend`ul!
Abia asteptam sa ma odihnesc. Sper ca toata lumea e in aceeasi formula si nu s-a mai intamplat nimic de cand cu Maria si Niko...![]()
33+
Brisees
gia
olishka spune:
Multumesc Ilinca, Lysbeth 

Maine atunci ma duc direct la stoma sa o rezolv si pe asta.
Pisigri macar stii un lucru sigur. Si e bine ca stabilesti o data din timp si nu mai trebuie sa stai ingrijorata daca raspunde sau nu la telefon.
Olga
31+
David