Dependent de mine?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
In plus,tu zici ca il certi atunci cand e nevoie,si il pedepsesti...
atunci n-ai de ce sa iti faci griji...

Berarpiri, ii fi tu acord cu fetele dar nu sunt eu de acord cu tine.
Sa inteleg ca parintii care nu isi pedepsesc copiii ar avea de ce sa-si faca grji?

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

...vin si eu cu o parere de...copil

am avut parte si ii multumesc lui Dumnezeu pt. asta de o familie extraordinara, cu parinti minunati. m-au iubit, m-au lasat sa fac tot ce am vrut, s-au straduit sa am tot ce imi trebuie, si-au manifestat intotdeauna dragostea fata de mine, si mi-au repetat mereu ca sunt cel mai minunat dar din viata lor, si ca ma vor iubi si sprijini mereu orice as face.

si acum sunt mereu alaturi de mine, chiar daca suntem departe fizic, vorbim la telefon zilnic, chiar daca sunt adult.

sunt cei mai buni prieteni ai mei. am insa momente in care imi este teama de faptul ca sunt totusi prea dependenta de ei, emotional, nu altfel. simt nevoia sa vorbesc cu ei, sa ma sfatuiesc cu ei, si cred ca la peste 25 de ani nu ar trebui sa mai fac asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Un copil caruia i se arata in permanenta ca este iubit, va prinde aripi, nu va fi timid, dimpotriva.

Eu pe fetita mea o pupacesc si-o dragalesc tot timpul.
Nu este timida deloc.

Cu cat i se arata unui copil ca este iubit, cu atat la maturitate va avea mai multa incredere in fortele sale.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

In general baietii sunt mai atasati de mame si mai lipiciosi,si copii mei dorm in camera lor sunt gemeni o fetita si un baiat iar dimineata cand se trezesc asa face si baietelul meu ma iubeste imi face draga draga desi avem doar un an si doua luni e un lipicios si iubaret dar in schimb fetita ia nu ea cu tata dar nu cred ca o sa devina dependent de mine desi tot timpul doar eu stau cu ei

mami de miruna si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu cred ca taica-so e doar putin gelos si se simte exclus din relatia speciala mama-fiu. Ceea ce e absolut normal, majoritatea barbatilor sunt asa. Inclusiv al meu. Cu timpul le va trece. Sper.

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

simona, am si eu un baiat al mamei acasa si nu m aingrijorez ca-i asa. enjoy timpul petrecut cu el si imbratisarile si pupaturile pe care ti le da acum cat e mic. la multi ani!

philip
26weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri
si pentru urari
M-am linistit

Miine e ziua lui, nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut atita timp.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

[quote]
Berarpiri, ii fi tu acord cu fetele dar nu sunt eu de acord cu tine.
Sa inteleg ca parintii care nu isi pedepsesc copiii ar avea de ce sa-si faca grji?
Anca

Fiecare isi creste copilul cum crede ca e mai bine.
Daca tu nu esti de acord,care e problema?Nu gandim toti la fel,
si mi se pare normal.
In cazul asta ma refeream la faptul ca certandu-l cand e nevoie,
invata ce e bine,si ce e rau...si mai incolo nu va fi un copil
rasfatat,cu care nu te poti intelege...

andreea, Ambra
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:

In cazul asta ma refeream la faptul ca certandu-l cand e nevoie,
invata ce e bine,si ce e rau...si mai incolo nu va fi un copil
rasfatat,cu care nu te poti intelege...

Andreea, am inteles din prima, nu era nevoie sa ma scrii inca o data

Intrebarea mea era alta.

Children's advocate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Simona, nu cred ca poate exista "prea multa dragoste" pentru copilul tau. Eu m-am ghidat intotdeauna dupa instinct si o iubesc si o rasfat cit pot. Bianca are 4 ani ca Vladut si este timida, are nevoie intotdeauna de jumatate de ora sa se obisnuiasca cu atmosfera, abia atunci incepe sa comunice cu cei prezenti. Sotul meu si cu mine am fost niste uragane cind am fost mici, fara frica de nimeni si nimic. Bianca este ca sora mea, vesnic dupa fusta mamei...
Hai sa fim serioase....daca acum nu-i rasfatam cind sa o facem?

Mergi la inceput