*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*
Raspunsuri - Pagina 4
malinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olivia26 Na, ca tot vb de soare, acum s-a starnit o furtunaaaa cu tuneteeee..brrr Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 Made in the Holy Land Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Voiam sa te intreb mai demult, unde stati in Cipru?Am fost si eu acum 3 ani prin mai.Mi-a placut mult manastirea kikos (sper ca am scris corect).Am si acum o prietena care lucreaza in nicosia.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
alra spune:
la mine e soare. astept sa se culce madam ca sa ies in curte sa fac un pic curat. jucariile de nisip au zacut in lada de nisip toata iarna - adica in mocirla.
se pare ca vine primavara, abia astept sa stau cu fetele in curte
relativ la pus in fund/ in picioare / ... in cap - eu cred ca daca te joci un pic cu el nu gresesti. cred ca greseala vine cand incepi sa il fortezi si cand il tii mult in pozitii nerecomandate varstei sau mai bine zis stadiului lui de dezvoltare ca asta cu varsta e total nerelavanta.
p-aci de ex nu se "invata" copiii sa mearga. sunt lasati mai in plata domnului si de aia merg toti mai tarziu. laura a mers singura si nesustinuta nici macar de mana la aproape 1 an si 4 luni, ai mei erau disperati ca "nu merge" ca sa face exercitii cu ea sa o trimitem de la unul la altul, sa ii dam vitamine si alte alea. eu am considerat ca atata timp cat paseste tinuta de mana sau tinandu)se de jucarii e in stare sa mearga, deci miscarea o are, deci medical nu are nici o prb. ca ii era frica singura am zis ca e problema ei si am lasat-o in pace.
aa, si mi-a stat in fund la 9 luni... tot asa - no panic. cele care sunteti la bb2 stiti ce frici sunt dupa 7 luni daca nu sta bebe in fundulet
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Olivia26 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui malinas
Voiam sa te intreb mai demult, unde stati in Cipru?Am fost si eu acum 3 ani prin mai.Mi-a placut mult manastirea kikos (sper ca am scris corect).Am si acum o prietena care lucreaza in nicosia. Un gand bun pt Ginye si Stefanut . _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
Noi stam in Limassol, in sud (partea greaca). E frumos la Kykkos, e printre cele mai mari manastiri ortodoxe din lume daca nu cea mai mare.
Na ca iar plange grasu' cred ca-l sperie tunetul.
Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
Alra pe mine sincer m-ai ajutat spunand cum s-a dezvoltat Laura! David a fost un copil foarte energic si extrem de rapid. A stat in fund la 4 luni, la 5 deja statea bine..la 6 luni jumate mergea cu repeziciune de-a busilea...la 8 luni mergea de-a lungul patului nostru, iar la 8 jumate a luat-o singur cu mersul (si n-a fost fortat de nimeni sa faca astea)..si in conditiile astea, n-am prea fost atenta la ritmul de dezvoltare al celorlalti.
Cum sunt convinsa ca Luca nu-i va semana, e bine de stiut ca atata vreme cat se dezvolta normal, este ok ca aceste lucruri se se intample si mult mai tarziu.
citat din mesajul lui alra relativ la pus in fund/ in picioare / ... in cap - eu cred ca daca te joci un pic cu el nu gresesti. cred ca greseala vine cand incepi sa il fortezi si cand il tii mult in pozitii nerecomandate varstei sau mai bine zis stadiului lui de dezvoltare ca asta cu varsta e total nerelavanta. p-aci de ex nu se "invata" copiii sa mearga. sunt lasati mai in plata domnului si de aia merg toti mai tarziu. laura a mers singura si nesustinuta nici macar de mana la aproape 1 an si 4 luni, ai mei erau disperati ca "nu merge" ca sa face exercitii cu ea sa o trimitem de la unul la altul, sa ii dam vitamine si alte alea. eu am considerat ca atata timp cat paseste tinuta de mana sau tinandu)se de jucarii e in stare sa mearga, deci miscarea o are, deci medical nu are nici o prb. ca ii era frica singura am zis ca e problema ei si am lasat-o in pace. aa, si mi-a stat in fund la 9 luni... tot asa - no panic. cele care sunteti la bb2 stiti ce frici sunt dupa 7 luni daca nu sta bebe in fundulet ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
mar_ysa_28 spune:
Super pret....eu am dat aici vreo 14 € pt ct dar nu imi place.....e mul prea dulce, folosesc Galafor de vreo luna...sunt super!!! Plus ceaiuri bineinteles!
citat din mesajul lui alra am gasit galactogil aici la farmacie (7.5€) nu l-am luat, doar mi l-a comandat. cum sa il iau ca sa am lapte seara? e granule ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
Amalia spune:
Eli, Olivia, Malinas multumesc fetelor!
pozici
Ramo2007 spune:
Ce cald si frumos e afara.Am iesit cu Sara la plimbare in brate, vreo jumatate de ora...mi-a rupt mainile, de ce nu m-am gandit sa iau carutul...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
alra spune:
amalia, aici se accepta o marja mult mai larga de timp in "performantele" copiilor. eu am vazut pe forum copil trimis la ortoped si neurolog de catre pediatru ca nu statea in fund singur la 8 luni. aici daca vii cu pretentii de genul asta te trimite eventual la psiholog - pe mama
alta faza e ca se incurajeaza mersul deabusilea indiferent de cat de rece sau "murdar" e pe jos. laura a mers greu ca nu vedea sensul - mergea deabusilea de la A la B si apoi se ridica in picioare. o prietena din RO, mama unei fete de varsta similara, m-a intrebat socata "o lasi sa mearga in 4 labe prin casa???" socata am fost si eu de intrebare caci astia aici zic ca mersu asta "in 4 labe" e benefic pentru muschii spatelui si o faza necesara in dezvoltare.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
mav spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui malinas
David prefera acum sanul drept, dupa ce initial prefera stangul si dupa 1 luna jumatate m-am prins de ce.Pe mana stanga il tin cand ii dau completare biberon, asa ca el s-a obisnuit ca din partea aia vine laptele usor, dar...il pun pe o perna langa mine, cu capul in partea dreapta, si asa mananca si din sanul stang.Ce sa facem...ne adaptam din mers Un gand bun pt Ginye si Stefanut . _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
golanasii!!!!!!!!!!!!
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Amalia spune:
Cu mersul de-a busilea si eu sunt de acord sa fie lasati sa misune in voie. La vremea aia, stateam cu chirie intr-o garsoniera si spatiu prea mare nu era jos, asa ca intindeam o plapuma daca era mai rece ca sa poata sta si-n fund sa se joace si aia era. Probleme cu raceli n-am avut.
Singura chestie cu care NU sunt de acord, este lasatul copiilor sa mearga pe gresie rece fara ceva in picioare...in special fetitele....Maaarea majoritate a prietenelor mele au suferit de la varste fragede de anexite de la mijlocul lasat gol si de la picioarele goale pe gresie.
citat din mesajul lui alra amalia, aici se accepta o marja mult mai larga de timp in "performantele" copiilor. eu am vazut pe forum copil trimis la ortoped si neurolog de catre pediatru ca nu statea in fund singur la 8 luni. aici daca vii cu pretentii de genul asta te trimite eventual la psiholog - pe mama alta faza e ca se incurajeaza mersul deabusilea indiferent de cat de rece sau "murdar" e pe jos. laura a mers greu ca nu vedea sensul - mergea deabusilea de la A la B si apoi se ridica in picioare. o prietena din RO, mama unei fete de varsta similara, m-a intrebat socata "o lasi sa mearga in 4 labe prin casa???" socata am fost si eu de intrebare caci astia aici zic ca mersu asta "in 4 labe" e benefic pentru muschii spatelui si o faza necesara in dezvoltare. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
pozici