*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (26)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Gras adormit pt moment....

Am uitat sa felicit fetele care au slabit! Bravoooo fetelor, aveti toata aprecierea mea!
In cazul meu, au avut dreptate mav si diamisha, eu ma ingras cu alaptatul ca mereu simt nevoia sa mananc ceva dulce, preferabil Profiterol...ma rog, poate nu chiar ingrasat dar stagnat... cu toate ca eu sunt o fire cu o vointa si o putere de autocontrol imeeense (m-am lasat de fumat cand am aflat de sarcina dupa muuulti ani de fumat) si stiu ca daca ma hotarasc, slabesc numai ca acum imi lipseste motivatia...pe asta ma bazez ca altfel m-ar apuca depresia. Dar de la 6 luni cand incepem diversificarea, ma bag si eu la cura (mi-am salvat si ce a scris Diamisha), ca tre sa-mi scot bulanul la plaja..desi pe langa britanicele care isi afiseaza suncile pe aici, eu is trestie in vant

Oricum vreau sa incerc sa mananc mai sanatos poate asa mai dau si jos vreun kil, doua...cartofi copti in loc de prajiti, iaurt simplu in loc de cel cu fructe, biscuiti Digestive, cereale din tarate in loc de cele cu ciocolata, paine neagra, gratare, salate si tot asa...la asta sper sa ma mobilizez curand ca nu se mai poateee.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
..desi pe langa britanicele care isi afiseaza suncile pe aici, eu is trestie in vant
...

mai, si aici la fel. eu ma consider pufoasa si sunt sub medie acuma. pai sa fi vazut in spital tantiile care abia nascusera, eu eram fotomodel intre ele. sambata viitoare ma duc la o clinica de exercitii si diete ca au "usi deschise". al meu rade de mine ca or sa ma intrebe foarte serios ce naiba caut eu acolo.

ma duc in curte!!!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Olivia ramane sa ne sustinem la cura peste cateva luni. La mine si de data asta s-a intamplat la fel... M-am ingrasat mult dupa nastere...
Si nu mai mananc paine, cartofi, lapte, dulciuri (ma rog, se intampla sa mai scap dar nu cine stie ce). Ma deprima ideea sa renunt si la rosii, la morcovi, etc (dupa cum scrie Diana)... Nu stiu ce naiba as mai putea manca, sa fac si lapte... Oricum sunt in urma rau cu somnul si se cunoaste. Cand apuc sa dorm suficient, ma trezesc cu sanii plini. Cand nu... e jale...
Si sincer, chiar daca voi reusi sa slabesc, cred ca pielea de pe burta tot o sa-mi atarne dizgratios... BB a fost mare si am avut o burta imensaaaa....

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Da, alra, si eu la fel, mai ales ca s-a dus burta rapid dar si butucii... Si eu am un barbat care ma dispera cu "da' tu esti grasa?!" si rade de mine , mi-a mai zis si dr la controlul de 6 sapt ca ce frumos am slabit (el probabil s-a uitat numai la burta) plus alte scuze...si uite asa dipare morivatia mea, mi-ar trebui cineva sa-mi zica intruna ca-s grasana si asa m-as ambitiona...faza e ca eu stiu ca-s grasa ca m-am maritat cu 52 kg, dar ma complac si ma enerveaza faza asta...

Slabanoagelor, mai ziceti cat de mult ati slabit si ce naspa e sa fii grasana ca sa-mi faceti in ciuda poate asa ma pun si eu pe treaba

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mai Olivia eu n-as putea zice asa ceva, pentru ca mie imi place de tine asa cum esti! Da' pot sa-ti spun ce cruce si-a facut pediatra cand m-a intrebat astazi daca alaptez in continuare exclusiv..si se minuna cu ce oare ..si de unde atata lapte..ca sunt si batz si cu niste nuci pe post de sani .
Chiar si eu ma intreb, asa ca-i multumesc lui Dumnezeu ca si-a facut mila de mine sa nu-mi dea si stresul asta.

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Slabanoagelor, mai ziceti cat de mult ati slabit si ce naspa e sa fii grasana ca sa-mi faceti in ciuda poate asa ma pun si eu pe treaba

Made in the Holy Land

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

olivia, eu am 62kg si am target 55. am ramas gravi la 58 insa pusesem 3 kg cu sarcina pe care am pierdut-o iarna trecuta. la 1.68m nu se vede asa nasol. de aia si eu tot scriu pe forum ca slabesc sau indemn la slabit ca sa ma motivez daca mai slabeste cineva cu mine

Mergi la inceput

Mav, pe 1 mai incepem cura, deal?
Sa stii ca si eu tot spre 70 bat nici nu mai am tupeu sa ma cantaresc ma apuca raul si mi se face si mai foame.

Made in the Holy Land

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alra

olivia, eu am 62kg si am target 55. am ramas gravi la 58 insa pusesem 3 kg cu sarcina pe care am pierdut-o iarna trecuta. la 1.68m nu se vede asa nasol. de aia si eu tot scriu pe forum ca slabesc sau indemn la slabit ca sa ma motivez daca mai slabeste cineva cu mine

Schelet ambulant.

Ami, Isa, Anes, Andy, Corina si voi alte "obeze"

Made in the Holy Land

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Fetelor, multumesc pentru grija voastra Eli, poate biciul tau ajuta si pleaca febra de la noi
Amalia, am fost la doctor si nu mi-a spus nimik nou, deci am plecat bou si m-am intors vaca A intors-o pe toate partile posibile si nu a gasit motiv pentru febra asta, deci a decretat: virus! Si asteptam sa treaca. Si daca tot am inceput cu antibiotic, acuma vom face tot tratamentul de 5 zile. Starea ei generala e mai buna, insa febra asta mare ma termina Mai vedem pana maine cand tre sa-l sun sa-i spun evolutia.

Ooff, mai, citesc doar pe sarite, uit cui vreau sa raspund, sunt cam zombie...

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

olivia

fetelor, eu va invit la mine in curte e superb afara!

Mergi la inceput